Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели спремни за Монако (среда, 20 часова)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекују у среду екипу Монака у утакмици трећег кола Евролиге.

Утакмица у Београдској Арени игра се од 20 часова, а карте за овај меч пуштене су у продају у понедељак. Цене и све инфромације можете пронаћи на линковима нашег тикетинг партнера

Интересовање за ову утакмицу је изузетно велико, а на располагању је мали контигент карата и за места поред терена у трећем и четвртом реду…

Црвено бели овај меч дочекују у добром расположењу након победе на неугодном гостовању у Чачку а тренинзима се прикључио и капитен Бранко Лазић.

Пред овај меч тренер Душко Ивановић каже: – Свака утакмица Евролиге је битна, нарочито ова, након пораза у Каунасу. Биће тешко, против одличне екипе која је према свим прогнозама пре почетка важила за фаворита да иде на Фајнал фор, која има изванредан квалитет. Нису почели баш добро, али зато ће бити још опаснији. Морамо да будемо фокусирани и спремни за тежак меч и вероватно 40 минута уједначене игре. Сигурно ће играти концентрисано и снажно, па и ми морамо тако. Кошарка је спорт где 40 минута мора да се игра, не 35 или 39. Морамо бити спремни, да играмо са много стрпљења. Монако игра изузетно чврсто у одбрани и квалитетно у нападу. Кључ ће бити наше стрпљење у нападу и одбрани – рекао је Ивановић окупљеним новинарима у дворани „Александар Николић“ и напоменуо да ће подршка публике и свих Звездаша и у среду бити изузетно важна:

Та помоћ нам је увек била додатни мотив, како прошле сезоне тако и на досадашњим утакмицама, играчи су давали више од себе. Надамо се да ће и сутра бити тако, јер нам је потребна – закључио је Ивановић.

Адам Ханга: – Врло тешка утакмица је пред нама, знамо њихове квалитете, имају огроман иднивидуални квалитет, много играча који могу да решавају ситуације 1 на 1 и самим тим и утакмице. Ростер и састав је остао готов исти, нису најбоље отворили сезону са 0-2 и имају притисак да морају да победе. То је драж и лепота такмичења у Евролиги. Свака утакмица је битна. Очигледно, за њих је то веома важна утакмица, као и за нас. После пораза у Евролиги, веома је важно да не изгубимо две утакмице заредом Нарочито, не смемо изгубити утакмицу код куц́е, али смо одушевљени што ћемо наредну утакмицу играти код куће пред нашим навијачима – рекао је Ханга.

Екипа ће на дан утакмице тренирати у Арени, а након утакмице са Монаком, екипа путује у Болоњу у четвртак након одрађеног тренинга у Београду, преко Минхена.

The post Црвено-бели спремни за Монако (среда, 20 часова) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment