Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеЏудо

Уемура Харуки председник Кодокана одушевљен Звездиним џудистима

На Кодокану, месту где џудисти из читавог света долазе да брусе форму, Звездини првотимци вредно раде и тренирају. Црвено бели у саставу Надежда Петровић, Марица Перишић, Теа Тинтор, Милица Жабић, Страхиња Бунчић, Филип Јовановић, Бајсангур Багајев и Бојан Дошен, под стручним вођством Владимира Јовичића, шефа Стручног штаба и Николе Николића, спортског директора нашег Клуба, као и новог стручњака у редовима црвено белог тима, Јапанца Шинтароу Чихаре, брусе форму за предстојеће спортске изазове.

Боравак на Кодокану био је и прилика за састанак са господином Уемуром Харукијем, председником ове институције.

На састанку са председником Кодокана, господином Уемуром Харукијем, било је речи о будућој сарадњи између Џудо клуба Црвена звезда и репрезентације Србије. Током разговора једна од незаобилазних тема била је и рад на унапређењу тренера и такмичара српског националног тима и Џудо клуба Црвена звезда. Господин Харуки је посебно задовољан пријемом тренера Шинтароу Чихаре који је истакао да се у Србији и Београду осећа као код куће и да је изузетно задовољан својим ангажманом у Црвеној звезди -истакао је Владимир Јовичић, шеф Стручног штаба ЏК Црвена звезда.

Владимир Јовичић је у име Џудо клуба Црвена звезда, председнику Кодокана уручио пригодан поклон, уметничко дело, Статуу мајке која држи дете.

Уз велику захвалност за гостопримство на Кодокану, уручили смо са председнику Кодокана, господину Уемури Харукију уметничко дело, Статуу мајке која држи дете, јер је дочек и боравак управо такав, пријатељски и топао заправо породични што ми и јесмо, велика џудо породица. Ово уметничко дело, треба да понесе поруку да смо уверени да ће се наше пријатељство наставити баш као што и мајка увек води рачуна о свом детету.

Звездини првотимци настављају боравак у Јапану припремајући се на Кодокану за предстојеће спортске изазове.

The post Уемура Харуки председник Кодокана одушевљен Звездиним џудистима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment