Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеЏудо

Њ.Е. Александра Ковач уприличила пријем за Звездине џудисте

Амбасадорка Србије у Jапану, Њ.Е. Александра Ковач, примила је делегацију Џудо клуба Црвена звезда која се налази у Токију на припремама, за предстојећа спортска такмичења.

Пријем је уприличен за спортску екпедицију у саставу Надежда Петровић, Марица Перишић, Теа Тинтор, Милица Жабић, Страхиња Бунчић, Филип Јовановић, Бајсангур Багајев и Бојан Дошен, Владимир Јовичић, шеф Стручног штаба и Никола Николић, спортски директор нашег Клуба, као и новог стручњака у редовима црвено белог тима, Јапанца Шинтароу Чихару.

Њ.Е. Александра Ковач органанизацијом пријема указала је велико интересовање и поштовање за Звездине џудисте који у националном кимону на најбољи начин представљају Србију у свету. Уједно црвено бела трофејна екипа може се похвалити и врхунским резултатима када су у питању клупска достигнућа. Звезда је актуелни број 1 на клупској ранг листи Европске џудо уније а у децембру ове године очекује их у Београду Лига шампиона где ће наши џудисти сасвим сигурно јуришати на златно одличје и толико жељену титулу шампиона.

Подршка Њ.Е. Александре Ковач, српским репрезентативцима и Звездиним првотимцима, у далеком Јапану, у древној колевци џудоа, током припрема за предстојеће спортске изазове сасвим сигурно је злата вредна.

The post Њ.Е. Александра Ковач уприличила пријем за Звездине џудисте appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment