Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Подржите црвено-беле у четвртак – сада је важно бити уз тим!

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекаће у четвртак од 18.30 часова у Београдској Арени екипу Бајерна у утакмици 6.кола Евролиге.

Црвено-бели су већ одрадили у уторак први тренинг као припрему за тај меч, а тренер Јанис Сферопулос нада се да би могао да има на паркету у четвртак увече и неког од повређених играча који су екипи много недостајали у претходним утакмицама.

Ова утакмица означава улазак у други месец такмичарске сезоне која се завршава тек крајем јуна 2024.године… Навијачи Црвене звезде у више наврата знали су да препознају тренутак, и буду уз свој тим када је важно и када је тешко…сада када је подршка бучне и пуне хале преко потребна првотимцима (који су већину од 10 одиграних утакмица у новој сезони наступали некомплетни).

Нема разлога да таква подршка не буде и у четвртак против екипе Бајерна!

Карте за ову утакмицу већ се налазе у продаји, на свим продајним местима нашег партнера „Tickets“, као и онлине на следећем линку

https://tickets.rs/event/crvena_zvezda_meridianbet__fc_bayern_munich_9103

Подсећамо, да ће увертира за овај меч бити сјајна и приређују је заједничким снагама КК Црвена звезда и адидас: Ретро Фан зона (улаз Југ, ниво 200, Арена), коју навијачи могу посетити већ од 16:30 часова.

Све који буду дошли очекују занимљива такмичења, добра забава, могућност да освоје дрес, мајице, адидас патике (Риварлy, Форум лоw) или потписане меморабилије од стране играча и многе друге вредне награде!

Нисмо одиграли последњу утакмицу у сезони, већ нас очекује још најмање 70 у овој сезони! Зато будите уз свој клуб и пошаљимо сви заједно најлепшу слику из црвено-беле Арене као што смо то много пута радили у претходних 10 година!

The post Подржите црвено-беле у четвртак – сада је важно бити уз тим! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE окт 31, 2023 at 18:27

na žalost za ovu godinu je dosta bilo podrške..vidimo se sledeće sezone

Reply

Leave a Comment