Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини првотимци предводе омладинску репрезентацију

Главни адути бившег фудбалера Црвене звезде и селектора омладинске репрезентације Србије – Радована Кривокапића за прву рунду квалификација за Европско првенство биће трио наших првотимаца.

Коста Недељковић и Јован Мијатовић су се практично усталили у стартну поставу Звезде, док се сличан искорак у ближој будућности очекује и од талентованог Јована Шљивића.

Обрадовао сам се позиву селектора, с обзиром на то да дуго играмо заједно у репрезентацији и практично смо већ формирана генерација. Већина фудбалера која су и данас ту, били су део и екипе која је успела да се пласира у полуфинале Кадетског првенства прошле године. Сада настављамо са циљем да се пласирамо и на првенство за омладинце и верујем да ћемо успети да прођемо у елитну рунду, иако су ривали која нас очекују добри – почео је Шљивић.

Млади фудбалер наступа на три фронта, за први тим и омладинце Звезде, као и за сениоре Графичара.

Није ми то проблем, јер волим да играм фудбал. Драго ми је што су се Коста и Јован усталили у Звездин тим, и сигурно ће то искуство које носе из Лиге шампиона бити изузетно важно у квалификационим мечевима који следе. Што се мене тиче, вредно радим и стрпљив сам. Не журим нигде, и уживам у свакој утакмици. Знам да рад и посвећеност воде до успеха – сигуран у себе је везиста рођен 2005. године.

Ништа мање важни за Кривокапића неће бити ни фудбалери који наступају за омладинце Звезде, а који су такође добили позив. Реч је о штоперу Алексеју Вукичевићу, везном фудбалеру Андреју Петровићу и нападачу Матеји Бубњу.

Ривали Србије биће Андора (среда, 11 часова), Бугарска (субота, 14:30) и Шкотска (уторак, 14:30). Домаћин турнира је Бугарска, а две најбоље пласиране екипе пролазе у елитну рунду квалификација.

The post Звездини првотимци предводе омладинску репрезентацију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment