Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Тодорову златна медаља Европске џудо уније

Иван Тодоров, председник Џудо савеза Србије добитник је златне медаље Европске џудо уније за остварене врхунске резултате као и за допринос у развијању и афирмацији џудоа.

Златну медаљу на церемонији свечаног отварања Лиге шампиона Тодорову је уручио Ласло Тот председник Европске џудо уније.

Драга џудо фамилијо! Овом приликом желим да се захвалим Европској џудо унији на поверењу да организујемо конгрес 75. по реду, и наравно ово величанствено такмичење где су наши клубови показали снагу у Европи. Сви наши клубови данас су дали све од себе и свима честитам. Упутио бих честитке свим клубовима у Лиги Шампиона, да и у наставку такмичења уживамо у борбама и да победе најбољи.

Врхунски резултати које је постижу српски џудисти у појединачној и екипној конкуренцији одраз су константног улагања државе Србије у спорт.

Пре свега морам да се захвалим председнику Александру Вучићу који континуирано током десет година подржава џудо.. Само у минулом периоду од 15 година освојили смо 80 европских и 16 светских медаља, а наши клубови су у самом врху Лиге шампиона и Лиге Европе. Не само Црвена звезда већ и Џудо клуб Славија, Џудо клуб Кинезис, данас и ОЏК Београд постигли су врхунски резултат и на најбољи начин репрезентовали нашу државу и наш град. Живела Србија– истакао је Иван Тодоров Председник Џудо савеза Србије

The post Тодорову златна медаља Европске џудо уније appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment