Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоСпортско Друштво

Стојан Вујко : Београд џудо центар света

Џудисти Црвене звезде у финалном издању Лиге шампиона освојили су бронзано одличје. У мечу за треће место црвено бели су победили одличну екипу Стабије из Шпаније чиме су око врата ставили још једно одличје освојено у најјачем клупском такмичењу, Лиги шампиона.

Београд је у Лиги шампиона домаћин и центар џудо дешавања у Европи а вероватно и у читавом свету. Била је ово фантастична организација најјачег клупског такмичења и зато ову прилику користим да честитам свим учесницима, волонтерима, Џудо савезу Србије, свима нама који смо учествовали у овако фантастичном догађају – рекао је Стојан Вујко, председник Скупштине СД Црвена звезда и председник УО Џудо клуба Црвена звезда.

Стојан Вујко честитао је освајање златног одличја у Лиги шампиона екипу ОЏК Београда.

Првенствено желим да честитам Џудо клубу ОЏК Београд, на освојеној златној медаљи. Црвена звезда је понела бронзано одличје чиме је потврдила десетогодишњи боравак у врху српског џудоа. Ове године једноставно нисмо имали среће приликом уласка у финале, били смо близу, надомак. Ипак џудо је такав спорт, непредвидив– оценио је Вујко.

Да џудо спорт у Србији има И те како верну публику, доказано је баш у суботу, на Лиги шампиона када је трибине Арене испунило више од 10 000 гледалаца.

Џудо је заиста диван али непредвидив спорт. Сва изненађења су могућа и управо зато је занимљив за гледање рекао је сматра Вујко. -Џудисти Црвене звезде настављају даље. Наредне године идемо на злато, рекао је Стојан Вујко председник Скупштине СД Црвена зевзда и председник УО Џудо клуба Црвена звезда.

The post Стојан Вујко : Београд џудо центар света appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment