Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Шљивић и Максимовић: Надиграли смо Сити, а сад на Маракану са шалом да навијамо за првотимце

Прелепи погоци Јована Шљивића и Андрије Максимовића су свакако обележили утакмицу против Манчестер Ситија (2:2), а талентовани офанзивци су после утакмице пуни утисака анализирали све оно што је урађено и истакли да ће вечерас бити уз саиграче из првог тима.

Сјајни утисци после меча. Играли смо против реномираног противника и показали да можемо у већем делу утакмице да будемо доминантни. Недостајало нам је мало среће, али можемо да будемо задовољни издањем. Што се гола тиче, лопта је фантастично ушла у мрежу, тако да ми је баш драго. Мислим да је погодак награда за добар рад у претходном периоду. Подигао сам форму, играм све боље и на пролеће се могу очекивати још боље партије. Сад идемо да подржимо првотимце уз жељу да и они освоје бодове против Манчестер Ситија – рекао је Шљивић, а одмах се надовезао две године млађи Максимовић.

Држали смо ритам читавих 90 минута и заиста ми је жао што нисмо победили, јер мислим да смо заслужили. Већи део меча смо контролисали и сматрам да смо заиста били добри. Постигао сам првенац у Лиги шампиона, и драго ми је због тога. Сада идемо на мирну паузу у нади да ћемо на пролеће бити још бољи. Заиста лепе две недеље иза мене, деби за први тим Звезде, а данас и гол. Потрудићу се да будем још бољи. Сад идемо да навијамо за првотимце, са шаловима наравно – уз осмех ће популарни Меси.

The post Шљивић и Максимовић: Надиграли смо Сити, а сад на Маракану са шалом да навијамо за првотимце appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment