Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Бахар: Мисли усмерене Спартаку и победи

Фудбалери Црвене звезде ће у оквиру 19. кола Суперлиге Србије гостовати Спартаку у Суботици, сутра од 16 часова, а очекивања пред утакмицу изнео је шеф стручног штаба Барак Бахар.

Сваки тим против Звезде жели да се покаже и то није ништа ново, али у Спартаку су ту и бивши фудбалери и бивши тренер нашег клуба, тако да ће можда имати већу мотивацију него иначе. Нама то не прави разлику, јер смо спремни за тешку утакмицу против доброг тима и потпуно фокусирани на оно што нас очекује. Сви играчи су спремни, и желимо да завршимо полусезону на прави начин. Морамо да будемо фокусирани и да се „пребацимо“ са Лиге шампиона на Суперлигу. Биће другачија, али тешка утакмица свакако – почео је Бахар.

Осврнуо се Бахар и на то да је тренер Спартака бивши фудбалер, али и шеф стручног штаба Звезде – Ненад Лалатовић.

– Лалатовић добро познаје Звезду. Ту је већ неколико утакмица и сигуран сам да има велику мотивацију. Ми смо свакако спремни за тежак меч.

Тешка утакмица против Манчестер Ситија је иза наших фудбалера.

– Тешко је играти против најбољег тима на свету, поготово се бранити против играча Манчестер Ситија. Не кажем да су овде играчи лоши, али је другачије. У следећој утакмици ћемо сигурно показати бољу дефанзиву.

Пун хвале је Бахар за младог Недељковића.

– Срећан сам због Косте, добро игра и храбар је. Млад је, а игра на великој сцени. Већ се усталио у тим, али пред њим је још много рада и простора за напредак. Сигуран сам да ако буде наставио у овом маниру, да ће бити играч за најбоље европске лиге.

Нема калкулација пред Спартак, упркос томе што нас већ у среду очекује 171. вечити дерби.

– Хоћемо да победимо Спартак, и не планирам иког да одмарам због дербија. Обе утакмице нам носе три бода, а Спартак је приоритет. Желим најбоље играче за ове две утакмице.

Говорио је Бахар и о аплаузима пуне Маракане након меча са Манчестер Ситијем.

Наши навијачи знају да цене однос, труд и добар фудбал. Упркос поразу од Манчестер Ситија, дали смо све од себе и играли против сјајног тима, а они су то знали да награде аплаузима. Били смо храбри, креирали шансе и мислим да смо заслужили барем бод. Знају навијачи то, и сигуран сам да ће их бити у великом броју, како у Суботици, тако и на дербију – закључио је Бахар.

 

Повезане вести

Leave a Comment