Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеСпортско ДруштвоФудбал

Делије награђене за хуманост

Као и сваке године од када је покренута акција „Црвено-бела крв“ која је до сада одржана 28 пута, најверније присталице нашег клуба, односно њихова организација „Фондација Делије“ добила је плакету за сада већ традиционалну акцију од Института за трансфузију крви.

Познато је да Звезда уз помоћ својих навијача сваке године по неколико пута одржи хуманитарну акцију добровољног давања крви у Медија центру стадиона „Рајко Митић“, али и већини градова широм Србије и Републике Српске. Већ дуги низ година, највише јединица крви у кризним ситуацијама донирали су навијачи нашег клуба, који у просеку на свака три месеца организују „Црвено-белу крв“. Последњи пут смо пред утакмицу против екипе Јанг Бојса прикупили 821 јединицу крви, а сви добровољни даваоци као награду за хуманост, добили су карту за меч другог кола Лиге шампиона.

Црвена звезда ће у сарадњи са „Фондацијом Делије“ наставити са хуманитарном акцијом, а до сада је сваке године добијала плакету од Института за трансфузију крви, што је случај и ове, а верујемо да ће тако бити и следеће.

The post Делије награђене за хуманост appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment