Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда чува таленте – Три потписа на Маракани

ФК Црвена звезда наставља да улаже у своје таленте, те су данас у просторијама клуба, сарадњу продужили Вељко Вукојевић који је против Трајала дебитовао за сениорски тим, као и Братислав Марић који је позајмљен Графичару, док је професионалац постао офанзивац Лука Зарић.

Дечацима су на потписима честитали председник клуба Светозар Мијаиловић и директор Омладинске школе – Никола Јелић.

Ово је велики дан за наше младе момке, који потписују уговоре и огромно признање за све што су показали. Реч је о члановима Звездине елитне групе, о којој клуб и академија посебно воде рачуна. То је прави однос, јер кроз поменути пројекат желимо да комплетно оспособимо младог човека за фудбал, али и живот. Верујем да ће момци оправдати указано поверење које им је клуб пружио уз жељу да потпишу још много уговора и имају блиставе каријере, те да израсту у велике људе – рекао је Мијаиловић, на чије се речи потом надовезао Јелић.

Дечаци су понашањем и играма заслужили да продуже уговоре, у случају Вељка и Братислава, те да постану професионалци када је реч о Луки. Током јесени смо показали колико рачунамо на младе фудбалере и каква их блистава будућност чека, те се надам да ће у првом тиму бити све више играча стасалих у Омладинској школи Црвене звезде. Вукојевић је имао одличну полусезону и дебитовао за први тим, уз наду да ће се на пролеће изборити за још већу минутажу. Марич је ове јесени играо за Графичар, већи део утакмица је био стартер и тиме је заслужио продужетак уговора. Зарић је стандардан репрезентативац и млађи кадет Црвене звезде, а надам се да ће ускоро постати и првотимац – закључио је Јелић.

Вељко Вукојевић је рођен 2006. године у Шапцу и најбоље се сналази на позицији крилног нападача, и треунтно наступа за нашу омладинску селекцију чији је први стрелац, а публика је могла да га упозна у сусрету са Трајалом када је заиграо и за сениорски тим. Братислав Марић покрива позиције левог бека и штопера, и старији је две године од Вукојевића, а тренутно као позајмљен фудбалер наступа за Графичар и важна је узданица нашег развојног тима. Најмлађи од потписника је Лука Зарић, такође члан Звездине елитне групе, који покрива позицију крилног нападача, и један је од најбољих фудбалера наше селекције млађих кадета.

Вукојевић и Зарић су потписали сарадњу на три године, док се Марић обавезао на верност до лета 2025. године.

The post Звезда чува таленте – Три потписа на Маракани appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment