Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Лазовић: „Немамо права да претимо“

Стрелац два гола против БСК-а из Борче, момак од кога се много очекује на првој утакмици полуфинала Купа против Партизана, Дарко Лазовић, изјавио је у разговору за „Спортал“ да ће екипа сигурно дати свој максимум на дербију.

„Утакмицу са БСК-ом треба да заборавимо. Окрећемо се мечу са Партизаном и сви једва чекамо да почне. Даћемо максимум и надамо се добром резултату – рекао је Лазовић и оценио да су сви у тиму свесни значаја који сваки „вечити дерби“ носи са собом,“ рекао је Лазовић и додао да у екипи не подцењују „вечитог ривала“ али се надају победи:

„Не оптерећујем се причама о противнику јер размишљам о нашој игри. У сваком случају Партизан је добра екипа. Свесни смо да одавно нисмо победили. Тачније, победили смо прошле године у купу, али се нисмо пласирали у финале. Због тога немамо право никоме да претимо, али можемо да се надамо да ћемо остварити добар резултат.“

Повезане вести

20 comments

Milan мар 19, 2012 at 20:07

Mene samo plasi odbrana ,pozicija levog stopera i ovaj Mikic ,ostalo je sve ok ,samo da odigraju borbeno i hladnom glavom..
Evidentan je pomak u igri ,treba jos ekipa da se uigra ,ali momci su mladi i svakako perspektivni..
Ako odigraju kao protiv Bsk-a ,naravno sa poboljsanjem u tranziciji iz napada u odbranu i boljim procentom tacnih pasova ,pobeda je sigurna..

Reply
Anka мар 19, 2012 at 15:46

Ovo necu da cujem : „…Daćemo maksimum i nadamo se dobrom rezultatu – rekao je Lazović..“ Lepo je nadati se ali ovo mi lici kao da se vec trazi libi za poraz. Gde su reci idemo na pobedu, sad ili nikad! Ako nemate veru u sebe bolje da ne izlazite na teren, al zato navijaci najvise veruju u vas. Zaboravite sve prethodne poraze, zaboravite sve uvrede koje ste doziveli nakon prethodnih poraza, ovo je novo poglavlje Zvezde viste akteri nove stranice zvezdine istorije, svaki mec je nova stranica u poglavlju Zvezdine istorije. Ako tako budete razmisljali pobeda nece izostati. Bez srljanja dogovor iz svalcionice da se ispostuje nema predaje niti spustenih glava mora da se igra do kraja, i kad nas sudija bude cepa (vise verujem u ovo nego da cemo izgubiti od Partizana) nema rasprave sav inat i sav bes usmeriti ka stojkovicvom golu bolje njemu mreza da bude svajcarski sir nego da se psihicki istrosite pa da upucujete corke!! Kao sto rekoh i stojim pri tom stavu, po svemu prikazanom nas i ovih glodara treba da bude 3:0 za nas! Samo sam skromna nista vise 😀

Reply
Zvezdas Rijeka мар 19, 2012 at 17:54

Donekle si u pravu.
Vidiš, on je oprezan sa izjavama i ne zaleće se i to ti ne valja.
A kad najave da će da ih razbiju pa kiksnu onda ih pljujemo kako samo znaju da daju izjave a na terenu ništa 🙂

Reply
milos мар 19, 2012 at 18:22

Pozovi me u Rijeku Crnojevica, po ovom vremenu mora da je ludilo!Spremi krapa, obavezno!

Reply
Anka мар 20, 2012 at 08:51

Moram da ti odgovorim, ja nijednog trenutka nase momke kad izgube nisam pljuvala niti vredjala zbog njihovih izjava, vec samo kritikujem na osnovu njihove igre. Mnogi od vas vredjaju i pljuju i kad izgube ili odigraju nereseno a momci daju 100% sebe, po meni tako se ne navija za klub niti momci postuju. Kad zaista zasluze onda treba po njima ali ne zbog izjava vec zbog igre. Nego smo mi svi naopaki sve hocemo sad i odmah, za 24casa sve da bude po nasem, a ne moze zna se ko je unistio i klub i ugled u savezu i ko sada sedi u savezu (cak nema ni pravih sportskih radnika, sve sami poltroni i politicki olos). U ostalom ja nista nisam lose rekla sem da je izjava trebala da bude idemo na pobedu, to ne znaci da smo odmah i pobedili ili da su momci vec sebe svrstali u favorite. Bar ako nesto znam treba naci umerenost u svemu pogotovo u izjavama zbog navijaca i njih samih.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) мар 19, 2012 at 15:15

Lazo,sada se pokazi!Ili jesi ili nisi ubica!Ako odigras na nivou i jos das gol,veruj mi da ce ti porasti cena bar za trecinu ako ne i vise.Ja verujem u tebe i znam da mozes puno da pruzis.Samo se opusti i igraj koncentrisano i onako kako najbolje znas.Napred Zvezdo

Reply
Zvezdas Rijeka мар 19, 2012 at 17:55

Ja vjerujem i očekujem da će Lazović x puta da probije stranu, samo dobra povratna lopta i neko na njoj ili čak njegov udarac ako ne bude previše u stranu otišao…recept 🙂

Reply
Zvezdalee мар 19, 2012 at 15:06

Realno, ovo je najverovatniji sastav za derbi .. Bajko, Mikic, Maksimovic, Tosic, Mladenovic, Milivojevic, Kadu, Evandro, Milunovic(Kasalica), Lazovic i Borha ! Mislim kada bi mi dali gol u prvih 15 min, bukvalno bi ih razbili .. I smesno je da nama vise predstavljaju zid neki men..li poput Rnica, Ivanova, Miljkovica i ostale boranije .. Ako odbrana ne zakaze nasa , lagano dobijamo !!

Reply
Zvezdaš мар 19, 2012 at 15:34

Ma kakav Milivojević, on blage veze nema! Je li protiv BSK-a svaku loptu direktno poklanjao u noge protivniku!? Nikakav igrač, plus nema uoppšte srce da se bori.
Ja se najviše nadam u Milunovića (odličan, borben i vispren igrač), zatim u Evandra i Mladenovića.

Reply
Stex_CZV мар 19, 2012 at 15:59

ako luka nema srce onda sam ja grobar 😉
ISKIDAJTE ONE BABE MOMCI !

Reply
urosh мар 19, 2012 at 18:00

koliko sam ja video tosic se danas povredio bio na nekim pregledima. Sto se mene tiche odbrana nam je naj slabija karika.

Reply
milos мар 19, 2012 at 13:07

Bajkovic, na bekovima Mikic i Tosic, stoperi Mijailovic i Maksimovic, sredina Milivojevic, Kadu, Evandro, levo ofanzivno Mladenovic, desno ofanzivno Lazovic, u napadu Kasalica. Prva rezerva Milunovic, druga Dimitrijevic i treca Paseko ili Borha

Reply
M.V.P мар 19, 2012 at 15:01

auu brate, kako si sad lupio..

Reply
milos мар 19, 2012 at 16:56

Strasno mi je krivo sto se ne slazete sa mnom! Vecina je bila i za Tita, pa onda nista nije valjao, pa tako sa Slobom…pa ce tako i sa Lukicem, pa i Robijem…Nacija preletaca!

Reply
ovome se nadam мар 19, 2012 at 12:45

Borha (Kasalica)
Milunovic(Pacheko)
Lazovic
Evandro Kadu(Vesovic)

Mijailovic(Milivojevic)
Mladenovic Mikic

Bajkovic

Reply
Dante мар 19, 2012 at 13:06

Milivojevica na klupu a stopere ko je*e? o.O

Reply
NRA мар 19, 2012 at 15:10

Odbrana nam ne treba a :D?

Reply
nele мар 19, 2012 at 12:34

Samo pametno!

Reply
Djole мар 19, 2012 at 12:38

Jel zna neko sta se desava sa Asamoom ? 😀

Reply
ЏорЏ мар 19, 2012 at 14:06

Добиће и он шансу на наредним утакмицама

Reply

Leave a Comment