Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Микић: „Ништа није готово“

Крај утакмице
Крај утакмице
Крај утакмице

Капитен Црвене звезде и играч који је у полуфиналном мечу Купа против Партизана одиграо велику улогу у одбрамбеним задацима, Никола Микић, изјавио је у разговору за „Спортал“ да је противник одиграо одлично и да је разлика од два гола предности пред реванш, огромна, али да још увек ништа није готово:

„Партизан је одиграо феноменално, имали су већи проценат поседа лопте, али и шансе које нису искористили. На другој страни, ми наше јесмо и успели да сачувамо велику предност. Разлика од 2:0 је огромна и спремићемо се још боље и отићи на реванш да је одбранимо. Све што смо ми радили раније, сада се њима десило. Имали смо шансе, држали дуже лопту, али на крају и губили. Сада се све преокренуло. Емоције су веома јаке, али морамо да их контролишемо. Ништа није готово јер су веома добра екипа. Због тога морамо да уђемо много боље у реванш ако желимо да прођемо даље.“ – рекао је Микић и додао да је екипа победом добила додатни мотив и показала да је добар колектив:

„Остало је још енергије, али смо овом победом добили додатни мотив да још напорније радимо. Ова млада екипа је феноменална. Много смо јак колектив што се и показало. Мислим да ћемо направити велику успех. Није било пријатно када знаш да ниси победио неколико година и сада може да нам буде драго што је лоша серија прекинута. Надам се да ћемо наставити да их побеђујемо у наредним мечевима.“.

Повезане вести

27 comments

Nikola Studen мар 23, 2012 at 11:31

Tacno je da je partizan igrao bolje i da je stvorio vise sansi koje na srecu nije uspeo da realizuje ali smo u tri stvari bili mnogo bolji od njih.
1. NAVIJANjE:
Iz cetrdesetak hiljada grla se orila pesma svih 90 minuta
2. BORBENOST I ZELJA IGRACA:
I pored toga sto je protivnik igrao bolje i stvarao vise sansi kod nasih igraca je bilo vidno da su mnogo vise motivisaniji i srcaniji od njihovih.
3. GOLOVI:
Dali smo dva gola a oni ni jedan.

Reply
vuco мар 23, 2012 at 10:37

Dati gol u revansu i zavrsiti posao.

Reply
davidovicnenad мар 23, 2012 at 10:35 Reply
Dejan Smederevo мар 22, 2012 at 22:43

Izgleda da je “Dejan“ malo nervozan pa opet menjate sadrzaj mog komentara. Zasto dozvoljavas mom kratkom “Dejanu“ da ovo radi ? Ovo je do sada nevidjeno.Bezobrazno,mnogo bezobrazno.

Reply
Neco- Peco мар 22, 2012 at 22:16

meni se ne svidja atmosfera nikako, imam osjecaj da svi nekako posmatraju da je to to i da su oni pali i da cemo lako!
Mi ih nismo nadigrali, uzvrat nece biti lagan i mora se ozbiljno pripremati za svaku narednu utakmicu.
Nema opustanja! Ima gresaka, treba otkloniti na vrijeme.
Lazovic igra koliko mu dopuste i kako mu trener zada ulogu. Juce je bio defanzivan a trcao je i trudio se kao i svi ostali.
Neko je manje a neko vise grijesio a najvise je pogrijesio Tosic kada je pjevao na kraju, ne mogu da vjerujem ni sada!
Dobili smo spica sto smo ga godinama cekali i trazili, jos samo da pocne da igra spica i bice ok!
Ne znam sta se desava sa Borhom, pored njegovog truda, zalaganje, uklizavanja i asistencije ja i dalje tvrdim da on nije za nas. Spic koji se juce nije nasao ni u jednoj sansi! Ne mogu da ne pomislim da ja Kasalica igrao od pocetka umjesto Borhe da bi pojeo one sporace Rnica i Ivanova a oni su brzi za Borhu!

Reply
miki мар 22, 2012 at 22:32

daj bre…sta ti nije jasno? Kada smo mi igrali i drzali loptu oni su nama davali golove, i obrnuto…uvek je tako bilo i bice! Jedina je razlika sto sada imamo luku i kasalicu, momke kojima ne treba 10 sansi da daju gol!

Reply
Stoper мар 22, 2012 at 22:44

Imam 15 godina igram u Radu,za nedelju dana imam probu u Zvezdi i mojoj sreci nema kraja,a moram da kazem da mi je idol Maksimovic,za mene najbolji stoper u Srbiji.

Reply
Šeša мар 22, 2012 at 22:15

Ljudi sad gledam snimak na Areni.. Pa onaj mali Marković je zapeo sam za sebe, nije ga Milivojević ni dirnuo!!! Krenuo je na klizeći start, ali je vratio nogu, i nije ga ni dirnuo!! Ako može neko da nađe taj snimak, isjeće, uveća ili šta već..

Reply
Tomica мар 22, 2012 at 19:30

ljudi, mislite sta god hocete ali ja mislim da lazovic ne igra srcem!! on se malo uobrazio!!

Reply
Mikicu мар 22, 2012 at 20:36

Oplodi meeee

Reply
radan мар 22, 2012 at 19:18

Ma samo hrabro momci i deremo glodare

Reply
Lazovic je Delija мар 22, 2012 at 20:40

Posle utakmice je sa osmehom skakao i pevao je*i grobareeeee,cak i Miric i Krneta za koje se pricalo da su grobari,svi igraci imaju srce,i meni je drago da smo jednom nogom u finalu kupa,iskreno navijacu da Borac prodje Vojvodinu i da ih unistimo u finalu,a eto sad u subotu igramo sa njima to nam je kao trening pred finale sa Borcem,Vosa nema pojmaaa.Inace do derbija ortak mi je pricao kako ce lako da nas dobiju,kako nam ne vrede zvezdasi i reprezentativci a danas je samo cutao a ja sam ga zezao ceo dan,bez prestanka.

Reply
ZVEZDAN мар 22, 2012 at 17:39

Sigurno da nema mesta euforiji sve je gotovo posle revansa.Podseticu se utakmice sa Bajernom u polufinalu KES-a.Tada sam bio klinac od 17 godina i posle pobede u Minhenu ja sam mislio da je sve gotovo, ali moj otac okoreli ciganin samo mi je rekao nije sve gotovo svabe su to igrace bolje u Beogradu nego kuci.I svi koji smo bili svedoci te utakmice znamo sta je bilo na MARAKANI.Ali oni nisu Bajern , Bajern je nase drustvo Kao sto rece nas legendarni Ljuba Tadic, ali treba samo pametno i ne srljati jer mi smo ti koji se sad pitaju mi imamo ogroman kapital .Pozdrav svoj braci sirom zemlje SRBIJE

Reply
Ariljac мар 22, 2012 at 17:33

Sad ste glodare saterali u rupe ali ne bas sve,jos ih je ostalo ali posle revansa ih vise nece biti napolju!! NAPRED ZVEZDA!!

Reply
Dejan Smederevo мар 22, 2012 at 15:28

Naravno da nista nije gotovo i ja narodski receno ne bih trcao pred rudu.Racuni,svi racuni se svode na kraju a nikako sada.Imali smo dosta srece,Bog nas je pogledao i to smo i zasluzili. Ne bih komentarisao pojedince i igru jer svi smo videli sta se desavalo.Sve cestitke igracima a posebno nama navijacima. Vidim da neki od sinoc ovde bukvalno likuju i sire bolest koja se zove euforija ili sizofrenija sasvim je svejedno. Treba sacekati,biti hladne glave i na kraju se radovati.Na kraju. Vidim i da ti isti lukicevi podanici i sluge prozivaju sve one koji su kritikovali nesposobnog lukica i koaliciju ds-sps koja je na vlasti i u Zvezdi.Ali necemo sada o tome,tu se vec sve zna i sve je vec vidjeno i odavno poznato. Ti lukicevi satrapi i vesiceve kucne pomocnice misle da se jednom pobedom ( jos uvek ne i prolaskom u finale a kamoli osvajanjem kupa ) moze izbrisati gumicom svi ruzni i negativni tragovi koje su ovi iz ove opasne koalicije po Zvezdu i zemlju Srbiju ostavili.Da vas ne podsecam ponovo koga od milja zovem “Dejan Smederevo“ i zasto mu tako tepam i tepacu mu uvek jer liči na kikiriki.Jos jednom cestitke i pamet u glavu.To nam je sada preko potrbno.

Reply
Урош мар 22, 2012 at 16:24

Kakav smarac 😀 Daj bre shvati vec jednom da si ti jedini izvor bolesti ovde i jednostavno nestani. Pesic i dalje ceka premudre reci koje imas da mu uputis 😉

Reply
urke мар 22, 2012 at 21:04

Uscanac molim te ne obracaj paznju vise na ovog lika,kada vidi da mu niko ne obraca paznju dosadice i sam sebi.

Reply
Uscanac мар 22, 2012 at 21:25

Ja mu zato i odgovaram. Volim da citam komentare i bas me smori sto na svakoj vesti naidjem na neki njegov koji govori o nekoj zaraznoj bolesti. Kad moze da smara on mene mogu i ja njega, kad imam vremena 😀

Reply
Горан мар 22, 2012 at 15:22

Имамо групу клинаца који су одушевљени што играју за Звезду, који воле Звезду, брзи су, експолозивни, талентовани, одлично физички спремни и још фудбалски наивни. Пред Просинечким и екипом је још доста рада и муке док се не створи респектабилан тим који ће моћи да се испрси у, рецимо, ЛЕ на јесен, али напредак екипе је значајан и оправдано се може очекивати много боља Звезда до квалификација. Времена нема много, али наши играчи и стручни штаб га не траће, већ напредују из утакмице у утакмицу. За три недеље екипу очекује још један тежак испит – реванш, који ће сигурно дочекати јачи са наоштреним противником (који не може боље од овога синоћ), да екипа поново измери докле је стигла. Треба нам то финале купа са, надам се, Војводином у доброј форми, велика утакмица, велики притисак и јак противник пред пуним трибинама + још један дерби (осим онога у купу). Такве утакмице су непроцењиво значајне за екипу која се ствара за ЛЕ (рецимо). Морамо имати на уму да је овај Партизан пролазна станица за екипе у ЛЕ, што значи да Звезда до јесени мора бити значајно боља, него што је сада, да би могла равноправно да заигра са таквим екипама.

Reply
Petar мар 22, 2012 at 15:13

http://www.crvenazvezdafk.com/karte-za-borac-od-petka-5431-c1-content.htm

CENA KARATA ZA BORAC
SEVER – 100 din
ISTOK – 150 din
ZAPAD – 200 din

AJMO OCEMO 50 000 PROTIV BORCA!
KO IZDA PIZ*A
SVE STO SAD HOCEMO JE!

Reply
Petar мар 22, 2012 at 15:15

SVAKO KO KUPI ULAZNICU Za JEDNU OD TRIBINA MOZE DA UVEDE DETE STAROSTI DO 14 GODINA!
U SLUCAJU POTREBE OTVARA SE I JUZNA TRIBINA! AJMOOOOOOO DELIJEEE

Reply
Mimi мар 22, 2012 at 15:02

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0tya-SbbS6w#!
gledam snimak i sav sam se najezio…odavno se nismo ovoliko radovali nekoj pobedi…svaka cast momci…

Reply
miki мар 22, 2012 at 14:21

Tacno tako, nista nije gotovo jer ima jos 90 minuta da se igra ali je ovo veliki podstrek ovim igracima da mogu do titule! A samim tim i veliki pritisak za grobare. Ovo moze da bue prekretnica prvenstva i zato je ova pobeda mnogo vazna!
Zelim da dodam jos i ovo. Bio sam na utakmicama protiv Milana, Bajerna…ne pamtim kada su zapad i istok stajali celu utakmicu kao u poslednje dve utakmice koje smo igrali… Svaka cast za sve i igrace i navijace! DELIJE SU CUDO!

Reply
SCHULTZ мар 22, 2012 at 14:52

STAJAO JE PROTIV SPARTAKA I SMEDEREVA A STAJACE BOGAMI I PROTIV CACKA
TREBALO BI OPET DA BUDE BESPLATAN ULAZ..NAPUNICE SE I CEO JUG STO JE NEZAPAMCENO NA PRVOLIGASKIM UTAKMICAMA
REKORD MARAKANE FERENCVAROS BLIZU 110 000 AJDE DA SRUSIMO TAJ REKORD

Reply
123 мар 22, 2012 at 15:12 Reply
ncz мар 22, 2012 at 21:58

burazeru ne igra zvezda na uscu…sala

Reply
Горан мар 22, 2012 at 15:26

Да ли ћемо да победимо и у реваншу, то не знам, а да ћемо играти боње и зрелије, у то сам сигуран. Екипа је много напредовала од Спартака.

Reply

Leave a Comment