Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Николас Анелка поздравио Звездаше

Бивши француски репрезентативац и играч великих европских клубова Николас Анелка који тренутно заједно са несуђеним појачањем Црвене звезде, Мариом Божићем наступа за кинеског прволигаша Шангај Сенхуа, послао је велики поздрав свим навијачима нашег клуба и пожелео нам много успеха у остваривању зацртаних спортских резултата.

Одмах по доласку у Кину, бивши играч Слована и израелског Аштода, најбољег пријатеља пронашао је у Николасу, коме је испричао доста тога о нашем клубу и атмосфери коју праве наши навијачи. Иако нерадо прича за медије, тренутно најпознатија фудбалска звезда најмногољудније земље на свету, исписао је поздрав за све присталице црвено-белих и присетио се атмосфере на нашем највећем стадиону која је владала на утакмици између репрезентације Србије и Француске у квалификацијама за Светско првенство 2010. године у Јужној Африци.

Сећам се утакмице у Београду, понајвише паклене атмосфере и изузетно јаког српског тима. Навијачи су ми остали у сећању као изузетно привржени свом националном тиму, и то је за нас била најтежа утакмица у групи. Радовали смо се том једном освојеном боду, јер је веома тешко из Београда се вратити као победник – евоцирао је сећања на дуел са Србијом Анелка.

Повезане вести

8 comments

Raka Delija мар 28, 2012 at 19:22

Kako bi nam leg’o Anelka 🙂 Sa Kasom bi čuda pravili

Reply
Pop мар 28, 2012 at 17:56

Hvala majstore, poz i tebi.

Reply
ncz мар 28, 2012 at 15:45

http://www.youtube.com/watch?v=vgLKOnfRzcg, nevidjeni snimak kako su grobari proslavili pobedu protiv Kuljana..

Reply
wunder мар 28, 2012 at 17:05

hahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhaha

Reply
DS 1989 мар 28, 2012 at 15:34

…..“Suporters“…. Nije li „Supporters?“

Reply
Pa мар 28, 2012 at 15:40

On je francuz ne mora da dobro zna engleski

Reply
Pa мар 28, 2012 at 21:07

A i on sigurno zna engleski ali ne zna lepo da pise reci na engleskom,kao sto Kadu zna da prica srpski ali ne zna da pise na srpskom.

Reply
Marakana мар 28, 2012 at 15:31

Лепо је све ово, али ништа због чега ми треба да се дивимо некоме. Анелка, Роналдо, Меси и остали великани нису ни до колена великом шампиону из Србије. Звезда је ИНСТИТУЦИЈА, један од освајача највећег трофеја на свету и само нама могу да се диве, ми ником, зато што смо највећи!

НЕК НАС СЕ ЕВРОПА ПОНОВО ПЛАШИ!

Reply

Leave a Comment