Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда Меридианбет – Крка (недеља, 19)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет играју у недељу меч 22.кола АБА лиге. Противник је екипа Крке из Новог Места.

Утакмица се због заузетости Београдске Арене (у коју се црвено бели враћају већ у четвртак а утакмици ЕЛ са Макабијем) игра у хали „Александар Николић“ са почетком у 19 часова.

Црвено бели су у првој утакмици са овим ривалом убедљиво славили у Новом Месту, а у новом дуелу желе новом победом да сачувају прво место које доноси предност домаћег терена у доигравању.

Тренер КК Црвена звезда Меридианбет Јанис Сферопулос: – Очекује нас утакмица против тима који се бори да остане у лиги, и сама та чињеница их чини веома опасним. Морамо да изадјемо на терен мотивисани, спремни да одиграмо добар меч и да се држимо нашег плана.

Бранко Лазић: – Нова утакмица са Крком, екипом која је у доњем делу табеле, али која има неколико врло искусних играча у својим редовима. Јесмо фаворити на папиру, али то морамо да поврдимо на терену. Утакмице против тимова који се боре за опстанак су увек врло неугодне, и морамо да будемо енергетски на добром нивоу и са пуним респектом одиграмо ову утакмицу. Наш циљ се зна, прво место пред плеј оф и победом у недељу би дошли на корак од тог циља – рекао је Лазић.

Црвена звезда Меридианбет тренутно чврсто држи прво место на табели са скором 18-3, Крка је претпоследња са учинком 4-17.

The post Црвена звезда Меридианбет – Крка (недеља, 19) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment