Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Сферопулос и Ханга: Свака је важна, навијачи подржите нас

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет играју у четвртак утакмицу 29. кола Евролиге против екипе Макабија.

Утакмица се игра у Београдској Арени са почетком у 19 часова, и означава прву од три утакмице црвено-белих у елитном такмичењу код куће. Већ наредне среде и петка у дуплом колу стижу Панатинаикос и Виртус.

Тренер КК Црвена звезда Меридианбет Јанис Сферопулос: – Играмо против снажног тима, који може да игра у сјајном офанзивном ритму. Знамо да морамо да будемо добри у дефанзиви. Имају доста играча који могу да нам направе проблем и зато морамо да будемо генерално добри на свакој позицији, индивидуално и као тим, да зауставимо њихову нападачку игру. Морамо да будемо паметни у нападу, да будемо спремни да урадимо шта треба у одбрани. Морамо све време да будемо концентрисани, да читамо њихову игру и играмо на прави начин. Очекујем помоћ навијача. Знамо да нисмо у доброј позицији на табели, али свака утакмица у Евролиги је важна. Желимо да нас навијачи подрже за следећи меч – рекао је тренер црвено белих који и даље не може да рачуна на Милоша Теодосића и Николу Топића.

Адам Ханга: – Играмо против Макабија, тима који смо победили у првој рунди. Очигледно знамо у којој смо ми ситуацији. Имамо четири пораза заредом, желимо да се вратимо на победнички колосек. Наш фокус је на томе да се упознајемо мало боље, да унапредимо своју игру у нападу. Као што сам рекао, од самог почетка сезоне, утакмице су нам битне, неважно за то да ли нам мења сезону или не. Играћемо пред нашим навијачима и желимо ову победу и да наставимо да напредујемо.

Енергија, увек нам је потребна. Целе сезоне су нас подржали и надамо се да ће нас сутра подржати. И као што сам рекао, нећемо одустати. Немамо много шанси у Евролиги, остало нам је још шест утакмица. И од свих тих шест утакмица, које су нам остале, четири су код куће. И не желимо да одустанемо. Не заслужујемо то, навијачи не заслужују то. Желимо да се боримо до краја без обзира да ли постоје опције или не да одемо у плеј-оф – рекао је Адам Ханга.

КК Црвена звезда Меридианбет пустио је крајем прошле недеље у продају карте за утакмицу са Макабијем, а све информације можете пронаћи и на сајту нашег тикетинг партнера компаније тицкетс.рс

Такође све информације о картама које су пуштене у продају за наредни меч са Макабијем, као и за дупло коло следеће недеље можете прочитати у посебној вести.

Буди у четвртак у Арени – ЈЕР ИГРА ЗВЕЗДА!

The post Сферопулос и Ханга: Свака је важна, навијачи подржите нас appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment