Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

„Биће тешко, али верујемо у победу!“ Црвена звезда дочекује ПАО (среда, 20)

Пред кошаркашима Црвене звезде Меридианбет је ново дупло коло Евролиге. У среду од 20 часова црвено–бели угостиће екипу Панатиникоса, док ће свега два дана касније, такође на домаћем терену, одиграти утакмицу против екипе Виртуса.

КК Црвена звезда је са атинским “зеленим” до сада одиграла укупно 26 утакмица, а ривалство које се годинама стварало између ова два тима датира од још сад већ давне 1998. године када су први пут одмерили снаге.

Изабраници Јаниса Сферопулоса у меч улазе са 10 победа и 19 пораза, док је Панатинаикос на скору од 18-11.

Јасно је да је пред нашим тимом тежак задатак, посебно ако се узме у обзир да ће тренер Јанис Сферопулос моћи да рачуна на само 11 играча.

Јанис Сферопулос: – Играмо против Панатинаикоса, тима који има квалитет, на доброј су позицији. Са друге стране, ми хоћемо да се вратимо у победничко расположење након пораза у последње време у Евролиги. Имамо наше проблеме, али имамо 11 играча и играмо пред нашим навијача и пробаћемо да победимо. Знамо да немамо све опције, али са играчима које имамо, њима верујем и и знам да ће дати максимум.

О очекивањима је говорио и првотимац КК Црвена звезда Немања Недовић.

– Панатинаикос је екипа која се бори за сам врх Евролиге. Ми желимо да се вратимо победама, тако да мотивације сигурно не мањка. Очекује нас квалитетан противник који је лепо попуњен на свим позицијама. Мислим да смо у доброј здравственој ситуацији, боље него пре. Потрудићемо се да забележимо победу.

Карата за утакмицу против Панатинаикоса и даље има у продају, баш као и за дуел са Виртусом који очекује КК Црвена звезда свега два дана касније (22. март), а продаја се врши по уобичајеној процедури, на свим продајним местима нашег партнера „Tickets.rs“ као и онлине на сајту www.tickets.rs.

The post „Биће тешко, али верујемо у победу!“ Црвена звезда дочекује ПАО (среда, 20) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment