Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Тријумф улепшали сјајни навијачи

Шеф стручног штаба нашег клуба – Владан Милојевић је изнео прве утиске након тријумфа (0:2) црвено-белих на тешком гостовању у Сурдулици.

Утакмица је била тешка, али смо то и очекивали док смо припремали меч. Играли смо против екипе за коју смо знали да ће се борити до краја, као што је и рекао њихов тренер. Нису имали шта да изгубе. Увек је тешко играти против таквих противника, уколико не постигенемо гол на време. Мој утисак ове утакмице су дивни навијачи, који су дошли и направили феноменалан амбијент, као и сви људи из Сурдулице и звездаши из околине, који су испунили трибине. Стадион је био пун, а амбијент за игру прелеп. Победили смо, али је овај меч за мене већ архивиран. Немамо пуно времана за размишљање, окрећемо се мечу у Купу Србије. Желимо да на најбољи могући начин завршимо регуларни део првенства – истакао је Владан Милојевић.

Александар Катаи је је постигао два гола на утакмици против Радника и тим погоцима престигао легендарног Рајка Митића на Звездиној вечној листи стрелаца.

Нисам знао, али ми је сада када чујем веома драго. Катаи је велики професионалац, са разлогом је добио надимак Магико. Желим му пуно среће и да га здравље послужи – рекао је Владан Милојевић.

The post Милојевић: Тријумф улепшали сјајни навијачи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment