Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Тежак пораз црвено-белих у Дубровнику

Ватерполисти Црвене звезде поражени су од дубровачког Југа у првом мечу четвртфинала ЛЕН Еврокупа на „Гружу“ 15:9 (5:1, 5:3, 1:2, 4:3).

У реваншу ће заиста бити потребно чудо нашем тиму, веће од свих претходних преокрета. Југ има високу и комфорну разлику пред долазак на 25. мај.

Већ у првом периоду се видело у ком смеру иде меч, Црвена звезда је одиграла једну од најслабијих утакмица последњих година. Југ је повео 5:0, Радовић постигао први гол за наш тим, а затим су Дубровчани наставили у истом темпу, имали и 9:2 а полувреме завршили са 10:4 на свом конту. Милојевић и Радовић су већ при крају друге четвртине имали по три искључења.

Васић је добио четири минута искључења на старту трећег квартала, до краја су изабраници Александра Филиповића успели да преко Басаре и Вукићевића смање на 15:9.

Радовић, Басара и Вукићевић су постигли по два гола, у стрелце су се уписали још и Суботић, Васић и Бурсаћ.

Реванш је на програму 27. априла, а црвено-бели продужују боравак у Хрватској и селе се у Сплит на други турнир Регионалне лиге од 11. до 13. априла.

ЈУГ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 15:9 (5:1, 5:3, 1:2, 4:3)
Дубровник, базен: у „Гружу“. Судије: Радослав Корижна (Пољска) и Алесандро Северо (Италија). Петерци: Југ 1(1), Црвена звезда 1(0).

ЈУГ: Попадић, Пркача, Ђерковић 1, Мерчеп, Јоковић 3(1), Мозара 2, Даубе 1, Кабањас 3, Кржић, Бурић 2, Гргуревић, Жувела 3, Брзица. Тренер: Вјекослав Кобешћак

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Бурсаћ 1, Данковић, Марковић, Суботић 1, Васић 1, Гогов, Басара 2, Вукићевић 2, Семан, Милојевић, Радовић 2, Ивановић. Тренер: Александар Филиповић

The post Тежак пораз црвено-белих у Дубровнику appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment