Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Поподневни тренинг уз Лукића и Шкундрића

Фудбалери Црвене звезде у склопу припрема за утакмицу против кулског Хајдука, која се игра у суботу од 18:00 часова, одрадили су данас у истом термину тренинг на помоћном терену нашег стадиона подно северне трибине. Уводни део тренинга водио је тандем Роберт ПросинечкиРадивоје Радаковић. Играчи су истрчали кратке деонице, одрадили вежбе снаге и координације. У наставку, команду је преузео Роберт Просинечки који је поделио играче на одбрану и напад, где су увежбавали тактику на скраћеном простору. Играчи који се нису нашли у ове две групе, на другом крају терена играли су на два гола.

Стручни штаб може да радује податак да су сви играчи здрави и спремни да у суботу у верујемо сјајном амбијенту и пуним трибинама забележе нову обеду. Под знаком питања само је капитен Микић, који још увек осећа последице повреде скочног зглоба, док су Перовић и Кировски после операције и даље ван строја.

Шест везаних победа учинили су да атмосфера међу нашим првотимцима буде права породична, и уз чврсто уверење да ће тако и остати, наши играчи се спремају за наредне изазове.

Тренингу је присуствовао и председник Црвене звезде Владан Лукић у друшту председника спортског друштва Петра Шкундрића, члана управног одбора Душана Мракића као и свог саветника Горана Весића.

Галерија на званичном сајту.

Повезане вести

11 comments

deki мар 30, 2012 at 09:41

Pa zna Skundric gde su pare, dosao da vidi koji je prvi na listi da se proda, da odma vidi koliki je njegov deo…

Reply
ncz мар 30, 2012 at 06:33

kada je Skundric izabran za predsednika SD rekao je ZVEZDA u slobodno vreme.mislim da nam takav covek ne treba ,a svi znamo u kakvoj je financiskoj situaciji SD.Moguce da je on posten covek ali nama treba covek koji ce se baviti ZVEZDOM

Reply
Anka мар 30, 2012 at 09:15

Pa pazi vise nije ministar energetike i rudarstva sad stvarno covek ima slobodnog vremena. (ironija ali i surova stvarnost za njega).

Samo da se nadovezem na tvoju poruku. Covek jeste posten, i odlicno poznaje svoju struku, retko cemo u politickom i javnom zivotu videti visoko obrazovanog bez kupljene diplome covek je gulio skolu i stvarno zavrsio sa visokom ocenom. Ali on pojma nema u sportu.

Reply
Zvezdas мар 30, 2012 at 01:02 Reply
jDzakart мар 29, 2012 at 23:12

Koja je uloga Skusrica kao predsednika SD ako ne moze da pomogne RKCZ

Reply
MR мар 30, 2012 at 00:04

Uloga je da se on namlati love.

Reply
Ariljac мар 29, 2012 at 23:11

Zvezda je ZGAZILA mali klub u odbojci a to nevide samo sis.ci ku..a Djure Mutavog…NAPRED ZVEZDA!!

Reply
Zemunac мар 29, 2012 at 22:58

Znaci treningu je prisustvovala koalicija sps-ds a opravdano su bili odsutni Vlahovic,Oliver Dulic,Branko Radujko,Aleksandar Antic,Stefanovic,Antonijevic i ostala bratija.

Reply
zokinho мар 30, 2012 at 05:49

hhhaaha

Reply
Djoksonidis мар 29, 2012 at 22:49

Slika govori u hiljadu reci- momci sa osmehom treniraju
„squad harmony-90% „.. a i mi u poslednje vreme pisemo
komentare ozarena lica 8-).. Sve je i dalje u njihovim rukama..
Zvezda oOoOoO

Reply
radan мар 29, 2012 at 22:46

ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reply

Leave a Comment