Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Без Максимовића на Куљане, али са Миливојевићем

Славље фудбалера, фото "Блиц"
Славље фудбалера, фото "Блиц"
Славље фудбалера, фото "Блиц"

Иако су и Никола Максимовић и Лука Миливојевић тренирали у четвртак са остатком екипе, само ће Лука бити у конкуренцији за састав против Хајдука, одлука је Роберта Просинечког.

„Шеф је решио да ме одмори овог пута. Играо сам свих шест утакмица у наставку сезоне, а пошто сам болестан – нисам тренирао, тако да ме неће бити у тиму против екипе из Куле“, рекао је  Максимовић за „Спортал“.

Оба наша фудбалера су „закачила“ вирус који их је спречио да тренирају пуном паром ове недеље.

Утакмицу против Куљана, која се игра у суботу од 18 сати, пропустиће и Евандро због суспензије (четири картона), те Микић због повреде, али и од раније одсутни Кировски и Перовић.

Повезане вести

14 comments

Ariljac мар 30, 2012 at 19:05

Maxo i zasluzio si odmor…BRAVO!

Reply
Пријепољац ППЦЗ мар 30, 2012 at 15:32

Ма ми „Цигани“ имамо стварно највећу душу од свих навијача,кад је тешко и кад је лоше ми певамо још јаче,а кад је неко добар онда га кујемо у највеће звезде!

Reply
milos 90 мар 30, 2012 at 13:18

Pauljevic da je hteo mogo je 3 puta preci u partizan ali nece! oce Zvezdu!!! :D,a sto se tice zurnala ko ih… i to je to dobijamo sve do kraja!!!

Reply
jagodina navija za zvezdu! мар 30, 2012 at 21:31

pauljevic je brate bio na probi proslog leta a partizan nije hteo da ga angazuje..kao i otasevica..pozz 😀

Reply
Zvezda mi je sve мар 30, 2012 at 12:20

Ne kapiram zasto neki mogu da napisu za grobare da su stoka a ja ne..i to se zna jedino ako vas vredja to sto pisem ja necu vise pisati… Napisao sam jer se grobari muce vec godinama na toj poziciji,i onda kad izbrisete stoka neko moze pomisliti da sam mislio na Pauljevica…

Reply
Драган мар 30, 2012 at 12:29

Aко приметимо негде, изменимо то, јер нема потребе да их вређамо на било који начин, нећемо се спуштати на тај ниво.

Reply
Zvezda mi je sve мар 30, 2012 at 11:40

Pauljevic da je hteo on bi vec bio kod njih jer se .. muci vec godinama na toj poziciji..On ceka nasu Zvezdu,da da Bog da nam dodje pa jos jednom da ih …emo.. 😀

Reply
aleksandar мар 30, 2012 at 10:43

http://www.zurnal.rs/2012/03/30/pauljevic-izmedju-vecitih-na-marakani-polaze-prijemni-kod-granta/index.html „Пауљевић ће на Маракани практично полагати пријемни испит за облачење црно-белог дреса уочи квалификација за Лигу шампиона.“
Da smo mi neka normalna drzava,a ne banana republika,sad bi im lagano na sudu uzeli milione za iznosenje ovakvih tvrdnji. SRAMOTA ! LUKICU REAGUJ !!!

Reply
Miki Delija мар 30, 2012 at 11:04

E ovo je vec stvar oko koje mora da se digne buka i da je istraze najvisi pravosudni organi….Jedan dnevni list(pa makar bio i glodarski kao sto je Zurnal) NE SME sebi da da za pravo da tako nesto napise….Dovesce ga za predstojece kvalifikacije za LS???? Da li oni znaju nesto sto mi ne znamo…Pre ce biti da oni ne znaju nesto sto mi znamo-a to je da cemo ih BAS ZBOG TOG NJIHOVOG PONASANJA prestici u prolecnom delu i da cemo mi igrati kvalifikacije za LS….Stoka se mnogo osilila…Uzdigli su se mnogo u pobedi ali cemo ih mi zbog toga poniziti u direktnom okrsaju u derbiju….A neka Grantu onda pogled nastavi da luta u daljini….A i jois nesto-PAULJEVIC JE DELIJA,TO SE VIDI NA PRVI POGLED…Sta ce on sa onim gubitnicima iz Humske…oni su dovoljni sami sebi….i njihova idila ce da pukne kao mehur od sapunice,samo se prave da su jaki i mocni…a sa druge strane gledaju snimke nasih utakmica i vise nam na forumima…KOmpleksi neizlecivi….ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!!!

Reply
Raka Delija мар 30, 2012 at 11:23

Ma opustite se ljudu nek jedu g…..a kad drugo nemaju šta da rade.Taj isti listić je pisao i da će Luka Milivojević i Filip Mladenović u partizan,ta ista žuta novinica je ako se sećate objavljivala naslove kao što su “Marko Mirić ispalio Zvezdu stiže u partizan“,znači oni nemaju drugu obavezu nego da non-stop kenjaju po Zvezdi.Siguran sam da 80% igrača iz manjih klubova u ovoj zemlji bi pre prešlo kod nas nego kod komšija.Branko Pauljević ako ne završi u Zvezdi na leto,otisnuće se u inostranstvo garant čisto sumnjam da će pojačati jugoslovensku armiju u raspadu.

Reply
Anka мар 30, 2012 at 12:06

Da li je taj zurnal uopste vredan komentara? Mislim da ne! Neka ih nek se slade, ima dobra poslovica: Ko visoko leti nisko pada! Glodarima tek predstoji tezi raspored nego nama : Rad, Vojvodina, Spartak, Mi…Ima da pogube i ono malo bodova sto ih deli od nas. Onaj sudija da se nije brze bolje uvatio za dzep opepelili bi glodari **** da dodju do boda a ne pobede!

Reply
DSDS мар 30, 2012 at 12:17

По први пут после 6-7 година , ми смо у ситуацији да играчи пре дођу код нас , него на другу страну брда..
И да је окорели партизановац , Пауљевић би пре одабрао Звезду због потенцијала екипе и стила игре који омогућује играчу већи напредак ..
А што се тиче Журнала , треба да одрадимо флајере у којим ћемо навести све њихове „превиде“, од случаја Павла Нинкова („k***c.jpg“) , па до данашњих додељивања титула екипи која се распада и то да лепимо испред сваке трафике.. Када им пола државе престане да купује лист, мало ће да се освесте..
И не идите на њихов сајт више, само им повећавамо рејтинг и паре од реклама.

Reply
MrRedStar мар 30, 2012 at 12:36

Nemojte se nervirati, to je zurnal. Njima je sada poenta da nas ucine nervoznim, paranoicnim, da nas izbace iz koloseka! Zvezda nema taj luksuz da moze to sebi i da priusti. Moramo ostati jaki i svesni cinjenice da sto se vise bude blizio kraj prvenstva da ce, mozda zvezda morati da daje po 3 gola da bi pobedila sa 1-0(setite se spornih detalja sa utakmice protiv smedereva i sudjenja, dok sudija nije uvideo da on moze da ponistava golove i zmuri na penale kolliko god zeli al da mi tu utakmicu necemo izgubiti!!!)
To je zvezda koju volim, iako je odluka na nasu stetu ne juri sudiju po terenu, ne udaraj, ne psuj, ne budi glup jer sudija jedva ceka da ti pokaze crveni, nego grizi jos jace i snaznije, daj i vise nego sto objektivno mozes, gini na terenu, danas zvezda samo tako moze da dobije!

Reply
MiloS мар 30, 2012 at 10:17

Pobeda 😀 Voleo bih da vidim sastav Bajkovic,Krneta,Tosic,Stojkovic,Mladenovic…Milivojevic,Kadu,Lazovic…Kasalica,Milunovic,Borha. 😀 Ili Micko,Kadu,Milivojevic…Lazovic,Milunovic,Borha. Pa da Kasalica udje u zadnjih pola sata kada smo najefikasniji. 😀

Reply

Leave a Comment