Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Жељко Булатовић: „Звезда већ има тим за следећу сезону“

Црвена звезда у пет најпопуларнијих мушких екипних спортова нема тренера са стажом као Жељко Булатовић. Феноменални тренер који је из Партизана стигао међу црвено-беле пре 10 година, предводи још једну сјајну генерацију са којом је освојио своју трећу титулу шампиона наше земље.

„Од осам три, мало ли је?! Сада шалу на страну, пресрећан сам, поносан на играче, њима је било најтеже, они су све то јуначки изнели. Кад само помислим на то колико имају година и да су најмлађа екипа у Лиги, а да су тако зрело играли. Свака им част и рећи ћу, па како год звучало, играли смо најбољу одбојку ове сезоне„, истиче наш тренер за „Журнал“.

Звезда је далеко лакше добила финале него полуфиналне дуеле са Партизаном.

Да, нико се сада не сећа да смо губили 2:0 у мечевима и да је у петом сету треће утакмице било 13:12 за Партизан, а да смо на 13:13 имали једну чудесну заштиту у одбрани, те да је Стоиловић у наредној акцији отпуцао блок аут, који нас је вратио у живот.“

Најлепше звучи податак да Звезда већ има формиран тим за следећу сезону.

То је још једна позитивна ствар на све ово што се догодило. Звезда у овом тренутку има комплетну екипу за наредну сезону, јер је ваљда само Михајлу Пајићу истекао уговор. Има ту и неколико сјајних младих играча из јуниорског погона, али и неколико оних са којима се преговара.“

Вреди истаћи и битан податак када је тренер Булатовић у питању – већина сениорских репрезентативаца Србије прошла је „обуку“ код искусног тренера, односно носила црвено-бели дрес.

Повезане вести

6 comments

Anka апр 16, 2012 at 14:30

Moramo da zadrzimo kako znamo i umemo ceo tim, a pre svega Mitica. Ja u Miticu vidim novog Nidzu Grbica, mali ima kefalo odlicno razigrava pravovremeno skace u blok, zna kada treba da kuva a da ne bude procitan i sto je najvaznije ima zicu vodje na terenu. Takodje i ostali momci su sjajni nas korektor i libero su me posebno odusevili. Smatram da treba zadrzati ekipu kako bi dostojno u Evropi branili Zvezdin grb i grb Srbije, pa sto da ne otkinuti protivnicima nekoliko bodova za nastavak takmicenja u evropi (CEV). Ista prica je za zene svake godine menjamo tim. Mislim da odbojkaska Zvezda svojim rezultatima mora da napravi korak dalje a to znaci: zavrediti postovanje u Evropi i postizati zapazenije uloge u Evropi. Znam da su problem finansije, ali mora nesto pod hitno uciniti na tom planu.

Reply
Danilo апр 16, 2012 at 11:11

Odlicna je stvar da niko nece napustiti Zvezdu. Moramo pojacati ekipu sa jos ponekim iskusnim igracom i da ostavimo traga u Evropi! Ovo je naznaka da vise necemo igrati Evropu sa ,,juniorima,, nego sa kompletno jakom i utreniranom ekipom spremnom za LS.

Reply
Purke апр 15, 2012 at 18:33

Profesor doktor odbojke Zeljko Bulatovic.

Reply
MARKO KG апр 15, 2012 at 17:36

Bravo,sve cestitke i veliko hvala velikom treneru Zeljku Bulatovicu.Na redu je super kup Srbije a sledece sezone uzimamo i Kup Srbije.Bravo Zeljko,bravo odbojkasi.

Reply
Paaaa... апр 15, 2012 at 16:24

Ma TATA sta reci, e tako se pravi ekipa ostanes 10 godina u klubi i rezultati mora da dodju sami , e tako mora i sa robijem pustimo ga da radi svoj posao i to je to…

Reply
Rape Delija апр 15, 2012 at 18:11

Pa da cekamo titulu jos 5 godine…

Reply

Leave a Comment