Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Ђуричића јуре европски великани

Филип Ђуричић
Филип Ђуричић
Филип Ђуричић

Изданак Звездине школе фудбала, суперталентовани Филип Ђуричић, могао би од лета да понесе дрес Јувентуса, преносе страни медији. Талентовани везиста игра феноменално ове сезоне за Херенвен, уписао је на 35 утакмица 11 голова и 16 асистенција, те се на прави начин препоручио најбољим клубовима старог континента.

Херенвен је пре шест месеци одбио понуду Наполија од седам милиона евра, те се очекује да обештећење буде далеко више, обзиром да је реч о младом и изузетно талентованом играчу који се већ доказао у једној од најјачиј лига на свету.

Ђуричић је био члан свих репрезентативних селекција наше земље, а очекује се да у следећем квалификационом циклусу постане и стандардни репрезентативац.

Повезане вести

9 comments

STARA ŠKOLA апр 19, 2012 at 17:20

I ja podržavam prethodne komentare, ovakvi su igrači totalno nebitni. Pobegli su kad je bilo teško, kad je trebalo da se bore za klub, da pokažu tu ljubav o kojoj pričaju… Pa jedan Gabrijel Batistuta je igrao Seriju B, sad hramlje jer nije želeo na operaciju da ne bi propuštao utakmice kluba koji voli… A ne ovi „naši“, odu, pa ako se ne snađu: ja bih da se vratim u moju Zvezdu… Ovaj(Đuričić) se snašao, drago mi je zbog njega, ali me apsolutno ne zanima ni on, ni njegova karijera. Ako je pravi, vratiće se kad zaradi pare, da odigra par sezona za nas(mada je to u domenu teorije).

Reply
alex86 апр 19, 2012 at 11:22

Ne bih zeleo da se mesam u uredjivacku politiku ovog sajta kojeg izuzetno cenim,ali zaista ne vidim razlog da se objavljuje vesto o ovom igracu.On je pobegao kada je bilo najteze,samim tim nije vredan pomena,kao ni mali Jankovic.

Reply
Šeša апр 19, 2012 at 11:02

Смањите те епитете мало! Суперталенат, вундеркинг и слично!

Reply
Igor апр 19, 2012 at 10:40

A koga to zanima? Aj sad pisite o svakom bivsem igracem . . .bezveze

Reply
Ryber Palunko апр 19, 2012 at 13:57

On je jedino bivši igrač obrenovačkog Radničkog.

Reply
kovac апр 19, 2012 at 09:28

Zasto uopste pisete i njemu? Da je pravi Zvezdas, sad bi sa Darkom bio nosilac igre, ovako, nije vredan pomena

Reply
Rep. Srpska апр 19, 2012 at 09:53

Odlican komentar jarane! Individue pout njega (a ima ih vise komada) ne zasluzuju da budu spomenute u vezi sa Zvezdom, bez obzira pod kojim su razlozima i cijim pritiscima otisli iz kluba. P.S. Bajko za kapitena – olicenje kako se voli, postuje i cijeni nasa institucija i nas klub.

Reply

Leave a Comment