Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Евандра хоће и Олимпијакос!

Евандро Гоабел
Евандро Гоабел
Евандро Гоабел

Везни играч Црвене звезде, момак који је ове сезоне головима у последњим тренутцима меча много пута „спашавао“ наш тим, Евандро Гоабел највероватније одлази на лето. Наиме за нашег играча, како преносе београдски писани медији, заинтересован је поред Динама из Кијева и грчки шампион Олимпијакос!

Олимпијакос није послао званичну понуду, али је Дарко Ковачевић, који је постао спортски директор клуба из Пиреја најавио такву могућност. Олимпијакос је у прошлом прелазном року такође пазарио са нашег тржишта, поред Александра Катаија из Војводине, довео је и Љубомира Фејсу из Партизана.

Евандро ће имати могућност да се докаже у пријатељском мечу између Црвене звезде и Олимпијакоса заказану за 9. мај у грчкој престоници. „Маестро“ је ове сезоне у црвено белом дресу постигао 9 голова и забележио 7 асистенција.

Укључите се у дискусију о летњем прелазном року на МЦЗ форуму!

Повезане вести

40 comments

comi апр 29, 2012 at 08:54

Prodati ga odmah

Reply
Zvezdas апр 28, 2012 at 20:12

Ljudi, što se podcenjujete da idete gorem od sebe 2 puta uzastopno u goste? Red je bio ako je to bratski klub da uzvrati posetu!
Kovačevića neka je sramota, umesto da dobavlja igrače za Zvezdu on hoće da nam uzima!? Kakav je to čovek i zvezdaš?
Ovi našiu rukovodioci nastavljaju sa praksom srozavanja svetskog velikana C.Zvezde prodajom igrača za bagatelu. Gospodo, Evandro vredi 10 mil.evra, pa neka izvole. Mi od 1991 g. samo stvaramo igače i prodajemo, pa opet „Jovo nanovo“. Nije Zvezda mali klub da to radi, nego u pitanju je velikan!

Reply
aca апр 28, 2012 at 22:03

ma 30 miliona vredi 😀 ma kad bi za njega dobili 2,5 miliona bi to posao veka

Reply
ZmajOgnjeni апр 28, 2012 at 18:32

Prodajte nama nekog jeftino za promenu, vas je igrac Katai, a ne samo da nas zovete na prijateljske…

Reply
era апр 28, 2012 at 18:17

Pa mi imamo sa njim ugovor do 30.06.2014. Nas je jos 2 godine. Evo sad na ovo leto ce biti tek 1 i po godina od kako je dosao, ne vidim razlog zbog cega bi ga prodavali. Plus ima srpsko drzavljanstvo. On je odlican igrac, po meni najbolji. Tesko da cemo naci pravu zamenu za njega. Mogu slobodno da kazem da je on nas najbolji stranac u prethodnih nekoliko godina. Cak i kada nije u formi, jednim potezom resi utakmicu. Nisam za dovodjenje Milijasa ili Ninkovica umesto njega. Ko zna u kojoj su formi. Za samo godinu i po dana cena im je pala za 2.000.000. Lazovica moramo zadrzati, Robi MORA da poprica sa njima o njegovoj buducnoscu, da li ce da sedi na klupi u inostranstvu ili ce da sa voljenim klubom proba da udje u Evropu. Ako bih nekog povratnika vratio, to je Pantela 😀 Ugovor mu istice sad na leto 🙂

Reply
/// апр 28, 2012 at 23:31

„Sa voljenim klubom da udje u Evropu…“ Decko trgni se,Lazovic navija za Partizan licno ga znam i jedva ceka da ode u inostranstvo,covek se smorio.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 28, 2012 at 17:50

To je ono sto sam pricao i sto me brine.Mi nikako ne mozemo da stvorimo jak tim,tim koji ce biti favorit za titulu i pored mutnjih radnjih lopova,osvojiti ligu.Ako mi svake godine prodamo najbolje igrace,njih 2-3,onda mi moramo da dovedemo zamene istog ili boljeg kvaliteta,i plus da se pojacamo sa 2-3 kvalitetna igraca koja ce praviti razliku.A kako da se to uradi kada se stalno kuka da para nema?Oni ce sada prodati najbolje,Evandra,Lazovica i Kadua,dovesce neke zamene i reci ce da je tim pojacan,a ustvari i sa ovim sadasnjim najboljim igracima mi nismo uradili nista ako im ne pridodamo jos najmanje 3 kvalitetna igraca,a objektivno nam hvali bar 5 takvih.Izgleda da je jedino resenje kontrolisana privatizacija.Ja sam za to da se napravi masivno clanstvo koje ce finansirati klub,na pr. 100e da kosta clanarina uz koju se dobija i sezonska karta.Nas 300 000 damo po 100e i eto 30 miliona evra.E sad,znam da je velika kriza i da je 100e za veliki broj ljudi nimalo prihvatljiva cifra,ali onda se moze ici na jos sire i masovnije clanstvo a da se izdvaja po manje para.Ionako se hvalimo da nas ima preko 4 miliona.Ali najveci problem je poverenje i ko bi to mogao da sprovede.Doduse,kada se hoce,sve se moze.Napred Zvezda

Reply
Dušan апр 29, 2012 at 10:20

100e sezonska i da se proda 300000 sezonskih(članskih)?
Ajde razmisli ponovo šta si rekao.

Reply
Zviki апр 30, 2012 at 00:45

mozda novi stadion bude od 300 000 mjesta 😀

Reply
Marek Hamsik апр 28, 2012 at 16:49

PLATI PA SE KLATI! Ako ga žele treba i da ga plate…

Reply
Miki Delija апр 28, 2012 at 16:18

Jos jedna potvrda da sam bio u pravu onda kada sam rekao da se „prijateljski“ mec izmedju Olimpijakosa i Crvene zvezde ne igra zbog „dobrih“ odnosa Uprava ova dva kluba i sjajnih odnosa navijaca vec zbog koristi Olimpijakosa tj da pokupuju i ovo malo kvalitetnih igraca koje imamo za smesne pare…E bas zato-posle pune 2 godine u kojima nisam propustio ni jednu utakmicu Zvezde bilo na Marakani ili u gostima-NECU OTICI NA UTAKMICU.A imam vremena…Jednostavno,dodje vreme kada se zapitas cemu sve to,kuda sve to vodi….E da,necu vise ni da komentarisem nista vezano za moj omiljeni klub,za moju Crvenu zvezdu….

Reply
Imam nervni slom - Arsen Venger- Kuda plovi ovaj brod? апр 28, 2012 at 15:50

http://redstarbelgrade.info/redstarbelgrade-2/intervju/923-rsb-intervju-dragan-dzajic.html
-Звезда је велики клуб, има велику навијачку масу, њени људи успех желе и воле, али Звезда је унакажена, најмање својом кривицом, од људи који су били злобни и љубоморни, те последице и данас плаћамо.
–Нико не зна како је лепо из оног тунела да се изађе, мислите да нема лепшег осећаја. Морамо да схватимо где живимо, колики нам је буџет и
колико можемо да се покријемо. Мени је овај стадион леп и модеран и овакав, видећемо шта ће бити с њим убудуће, да ли ће се радити нешто ново, али ја све то сад посматрам из угла навијача.
—јер је играње за Звезду стално доказивање, из утакмице у утакмицу, играч увек мора да има такав приступ – да игра најбоље, мора то стално да буде присутно код играча. Другачије не може ни да се игра ни да се опстане у црвено-белом дресу.
—-
Како ви гледате на стрпљење играча – што се тиче генерације ’84, многима није био проблем да се кале на Убу, покажу квалитет и сачекају и дочекају своју шансу на Маракани против, рецимо, ПСВ-а?

– И дан-данас бих поновио исте потезе што се тиче генерације ’84.

Да, али данас играчи немају такво стрпљење…

– Имају, имају… нашао би се начин.

—–, али сам сада искључиво навијач, навијам, дрхтим са свима вама и желим клубу све најбоље.

Reply
Petar апр 28, 2012 at 15:40

Ako ide nek ide al ocemo pantelu + pare i onda moze da ide 😀

Reply
Delijae апр 28, 2012 at 15:39

Jedan od rethik koji vredi u ovom nasem bednom timu i njega moramo da prodamo…Sl. sezona ce biti ista kao ova ako se nesto duboko ne promeni…A prvi korak ka velikoj zvezdi je da Lukic pokupi prnje i da se nosi sto dalje odavde…Pa bolje da se privatizujemo nego ovako…Pa ne ide vise ovako…A dok se mi Delije ne skupimo i oteramo ovu grobarsku upravu…Sada cete svi pisati da u upravi nemamo grobare a prvi dokaz da imamo grobari je sto su oterali Pizona da bi partizan bio prvi! :O Sad kad krenu kvalifikacije za LE pocinje opet lozenje i euforija dok ne stigne neki Ren,Slovan ili Dinamo Tbilisli i napune nas….Mnogo smo jaci bili prosle godine i sve smo pobedjivali punili smo Slobodu za dva meca smo im dali 8 golova a ove sezone gol razlika sa njima je 2;1 i i izgubili smo titulu jer je Partizan bio mnogo kvalitetniji prosle nego ove sezone…Sve bi dao da moguda vratim 2005 godinu kada je Zvezda u svim sportovima bila mocna a u Fudalu smo tukli Romu 3:1 e zato me boli ova jadna i bedna Zvezda!

Reply
Haha апр 28, 2012 at 15:44

Nismo ispali od Tbilisija,Slovan je bio nesreca,a Ren je mnogo skuplji i jaci od nas,Lukic je bio nas igrac i kako on moze da bude grobar ne lupaj gluposti bre.

Reply
ALO апр 28, 2012 at 15:34

Brazil je jedna od najmnogoljudniji zemalja na svetu,najveca je fudbalska zemlja,ima toliko talentovanih i dobrih igraca,a od toliko fudbalera Evandro je izabran da bude u mladoj reprezentaciji medju najboljim mladim igracima.I ako je to bilo pre 3 godine ipak je bilo,nije tamo bio tek tako,znate li kakvog igraca imamo u timu,nekima je spor a meni ima bas solidnu brzinu,ima odlican pas,i bez njega smo tek pukli.Ako ste gledali utakmicu Celsija i Barse mogli ste da vidite kako je Lampard proigrao Ramiresa,Lampard nije toliko brz ali je ipak imao odlican pregled igre,video Ramiresa i uputio mu odlican pas,zato nam je bolje da zadrzimo Evandra jer boljeg necemo naci,a dolazak Ninkovica je samo nasa pusta zelja i nista vise.A i da dodam ko je dao pas Milunovicu u prvom derbiju kada smo poveli 1-0,ko je dao pas Lazovicu u drugom derbiju kada smo poveli 1-0,ko je dao odlican gol Slobodi prosle sezone iz slobodnjaka,ko je asistirao Mikicu u 83.minutu prosle sezone protiv Metalca kada smo se tom pobedom izjednacili sa partizanom po bodovima.

Reply
Aca апр 28, 2012 at 15:32

Ako on ode, Milijas bi bio dobra zamena, ionako Vulvsi vise ne racunaju na njega.

Reply
SRBB апр 28, 2012 at 15:46

Мислиш да ће Ненад доћи
да игра у Звезди за 10 пута мању плату ?
Колико год да је звездаш , он мора да размишља о томе да фудбалери у просеку иду у пензију са 35 година, а да у играчкој каријери морају да се материјално обезбеде за цео живот..

Reply
D.S. апр 28, 2012 at 15:57

On godisnje ako prima 600 hiljada evra,a u Vulvsima je 3 godine znaci da je on do sada zaradio 1.800.000 evra,plus ono sto je zaradio dok je igrao u Zvezdi recimo nekih 1.200.000 to je ukupno 3 miliona evra i sad kad bi se vratio sa svojih 28 godina ovde i recimo da mu karijera traje do 35 godine,pa on moze da zivi kao kralj za te pare.I odmah sada kada bi zavrsio karijeru sa 3 miliona evra ne znam sta bih uradio,to su ogromne pare i sa tim je obezebedjen za citav zivot,a sigurno ce mu karijera trajati jos nekih 6,7 godina tako da mu nista ne bi falilo ovde,njegova zemlja,njegovi ljudi,njegov jezik,njegova familija,njegov klub !

Reply
SRBB апр 28, 2012 at 17:35

Тако ми размишљамо , који немамо те милионе и нисмо навикли на луксуз.
Играчи , тј њихова пракса те демантује.
Вратили су се код нас само они истрошени играчи, који нису имали боље могућности..
Славољуб Ђорђевић, Ковачевић , који су уместо Казахстана, Азербејџана, изабрали родну Србију.
Исти случај са Перовићем, који са својом повредом која се стално обнавља, не би могао да нађе ни један европски ангажман.
Ја те играче волим, памтим по добрим партијама, срчаности , али ни један врхунски играч се није вратио у наш клуб.
Марко Пантелић је рекао на спекулације о повратку у Звезду , да га не засмејавају, јер нема од тога ништа…
Волео бих да Милијаш дође код нас, али он ће наћи клуб из лиге у рангу холандске или италијанске.

Reply
Adebayor апр 28, 2012 at 15:58

Slazem se s tobom ali on gde god bi otisao ne bi bio standardan! 🙂 U zvezdi ima sigurno mesto u prvih 11!Iz zvezde moze da ode ako se dobro pokaze posle 1. god!

Reply
Aca апр 28, 2012 at 16:55

Slazem se u potpunosti s tobom D.S. Dace Bog da nam se vrati nas kapiten! Mislim da oko obestecenja ne bi trebalo da bude problema, novac od prodaje Evandra bi mogo to da pokrije, sigurno ga necemo prodati ispod 2 mil., bar se nadam…

Reply
VL апр 28, 2012 at 15:24

Volim Olimpijakos i Grcku skoro kao Zvezdu i Srbiju i ako mora negde da ode neka ide kod njih.

Reply
Secam se pobeda апр 28, 2012 at 16:50

Olimpijakos je super klub i bratski, volim i Grcku ali Zvezda i Srbija su mu ljubav i poredjena ne moze biti.

Reply
. апр 28, 2012 at 15:17

Evandro ce da kida u Olimpijakosu,o njegovim potezima ce se pisati isto kao i o Barkosovim. Jer kad imas dobre saigrace,dobre uslove i veliku platu koja stize na vreme onda pokazes sav svoj potencijal i mnogo si bolji igrac.

Reply
Alex Krycek апр 28, 2012 at 15:14

Traze ga dva kluba koji skoro svake sezone igraju Ligu sampiona, a ovdasnjim kriticarima ne valja?! Tvrdim da je on nas najbolji igrac, da nije njega, mnogo golova ne bismo postigli. E, sad, druga je prica sto je on nezadovoljan time sto ne dobija platu, za to je kriva uprava.
Normalno je da igraci igraju losije kad ne dobijaju redovnu platu, nije da zele da igraju losije, vec jednostavno imaju na umu mnogo vise vanfudbalskih stvari tokom utakmice!

Reply
Александар М. апр 28, 2012 at 16:01

Нико не сумња у његов квалитет, али се он не труди довољно. Џабе нама што он зна да наређа 3-4 играча кад крене да дрибла ако он ни не покушава да дрибла. Слабо се креће без лопте, једноставно је незаинтересован.

Reply
zv апр 28, 2012 at 15:11

Ako ode Evandro i Lazovic mi ne moramo ni da igramo ligu sledece godine,sto bi se za dzabe mucili i nervirali. Ako smo sad ovoliko losi zamislite tek bez dva najbolja igraca,haha. Bice opet uigravanje jedno 6 meseci,a onda na polusezoni -15.

Reply
dexa7 апр 28, 2012 at 21:01

Ja sam za to da prodamo Lazovica za dobre pare jer se vidi da nema volje da igra ovu JSL,i vecinu proljecnih utakmica je odigrao lose.Ne trebaju nam nezadovoljni igraci

Reply
alex86 апр 28, 2012 at 15:10

Moje misljenje je isto kao i ranije.Evandro treba da ide jer je nas najplaceniji igrac sa platom od 400k evra,covek koji je doveden da pravi razliku,da nam donese titule.Nista nam on nije doneo od svega toga.Ja ne kazem da on nije dobar igrac,ali to on u Zvezdi nije pokazao i ja mislim da nece ni u bubuce.Ne znam sta je u pitanju,ali covek se jednostavno nije uklopio i zato treba traziti novo resenje.

Reply
ShoNe апр 28, 2012 at 15:16

Ako se on nije uklopio sta treba reci za druge?!
Drugi onda nisu ni primirisali Zvezdu.
A jedan igrac sigurno nece doneti tituli, jedinoa ako nije Mesi, Ronaldo ili Neymar. Mada tesko da i oni sami mogu nesto da osvoje.

Reply
alex86 апр 28, 2012 at 15:52

Slazem se s tobom,ali ja sam hteo da ukazem na to da je on prestavljen kao „vodja“ i ocekivao sam da u ovom sivilu barem za nijansu odskace od ostalih,ali nazalost to barem do sad nije bio slucaj.

Reply
SRBB апр 28, 2012 at 15:04

Ако оде , не надам се титули следеће сезоне..
Има најбоље кретање без лопте , најбољу технику и тачан пас, прави играч за ову поставку игре.
Не видим ко би могао да га замени на средини, јер нећемо добити значајне паре ако га продамо.
Ово је ситуација као кад неко упадне у дугове , па му долазе комшије и купују ствари из куће за бедне паре, јер знају да није у ситуацији да се ценка.

Reply
Srdjan91 апр 28, 2012 at 17:35

ko bi mogao da ga zameni Filip Jankovic(ali od toga nema nista jer ce i on otici za koji mesec)…..Nemam nista protiv Evandra cak smatram da je odlican igrac,ali decko se NE TRUDI dovoljno moze on mnogo vise i da nikako prodaja ispod 4-5 miliona(ispod ne treba ni razmatrati ponudu vec je glatko odbiti

Reply
Стеван 077 апр 28, 2012 at 15:04

Није он калибар за Олимпијакос. Није ни за Звезду овакву каква нажалост јесте.

Reply
SRBB апр 28, 2012 at 15:14

Ма ми смо освојили Лигу Шампиона пре 20 година и код нас треба да играју само играчи попут Риберија , Робена , Рамиреша ..
Евандро је најбољи креатор игре у лиги и са својим квалитетима могао би да игра у Шпанији и Италији , на врхунском нивоу.
Упореди како игра Звезда са њим и без њега …

Reply
Стеван 077 апр 28, 2012 at 20:54

Све је то ок, само мислим да Звезда треба да се фокусира на стварање јаке омладинске школе, да црпи играче из својих редова, а не да доводи неке полу-играче из Јужне Америке, који притом ништа бољи од наших нису.

Reply
era апр 28, 2012 at 15:03

Zelim Evandru da sto losije odigra protiv Olimpijakosa 😀

Reply
ssss апр 28, 2012 at 15:00

nikako da ode

Reply
delije sever апр 28, 2012 at 21:45

oterace ovaj lukic sve samo dok prodju izori a i zvezdia deca moraju ici jer zuti smatra da su loxi e zatvorite omladisku skolu dase deca vise emuce evo svez primer ozegovic mora da trazi gde ce igrati

Reply

Leave a Comment