Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Кадети бољи од Партизана

И поред чињенице да су два кола пре краја првенства освојили титулу, кадети Црвене звезде савладали су у претпоследњем колу вечитог ривала, и то на његовом терену, убедљиво, 3:1. На овај начин, пулени тренера Ивице Момчиловића, потврдили су доминацију и на најлепши могући начин показали свима да им у домаћим оквирима нема равног.

Испоштовали смо договор из свлачионице, где смо се договорили, да без обзира што нам бодови нису били потребни, одиграмо утакмицу максимално озбиљно и ангажовано. У првом полувремену нисмо искористили шансе, и Партизан нас је казнио тако што је из једне контре дошао у вођство – први су утисци тренера Момчиловића по завршетку утакмице која је решена одличном игром црвено-белих младића у наставку.

У другом полувремену смо мало ризиковали, решени да до победе дођемо тоталном офанзивом. То нам се исплатило и головима Филипа Јанковића, који се два пута уписао у стрелце и аутоголу противника, заслужено и убедљиво смо славили – задовољан је бивши фудбалер нашег клуба и члан Златне генерације која је постала првак Европе 1991. године у Барију.

До краја првенства пред нашим момцима рођеним 1995. године остала је још једна утакмица, такође дерби, против другопласиране Војводине.

Наравно да ћемо и против Новосађана ићи на победу. Моји играчи су показали да су првенствено изванредан колектив, и на сваком мечу током сезоне, из такве, тимске игре дешавало се да одскочи појединац. Није мала ствар имати 17 бодова више од вечитог ривала. Честитам свим играчима још једном на данашњој победи која је на најбољи начин заокружила успешну сезону на измаку – закључио је Момчиловић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

25 comments

realno јун 7, 2012 at 09:50

Mozda se cini da je dobro uzeti za Jankovica tri miliona,jer jedva da je debitovao za prvi tim,ali ako bi odigrao jednu sezonu vredeo bi duplo vise kao onaj Kovacic iz Dinama sto vec vredi 6-7 miliona,jer je standardan ove sezone iako se nije proslavio niti u jednoj ozbiljnoj utakmici,a budite sigurni da novac nije problem,pa kadet,ej,clan kadetskog tima Filip Jankovic ima platu u iznosu od 66 000 evra za godinu ili godinu i po,a u Romi ne bi imao mnogo vise,pa jedan Bosko Jankovic ima 300 000,a Tomovic prosle godine u Djenovi 200 000 za celu sezonu,mada premije su velike.Dakle,sigurno da Jankovic ne bi zaradio milione dok ne postane okosnica tima tako da ako ode to ce biti ili zbog toga sto gospodja majka zeli da zivi u Rimu i uziva ili zeli da se hvali kako njen sin zaradjuje u svetu i kako se kao osamostalio,a znamo da ga je hvalila kako je odlikas,govori par stranih jezika i sta li sve ne i ocigledno ne zeli da druga deca poput Djuricica,Nastasica i ostalih sto su otisli sa 18 godina ispadnu bolja i sposobnija,a upravo kad bi ostao Filip Jankovic bi pokazao da je bolji covek i pametniji,jer najbrze bi prvotimac postao u Zvezdi,a za razliku od pomenutih ne bi dobio u Italiji pravu sansu ni za tri godine,jer ipak je Roma bolji klub i ima jaci tim i vece ambicije od Herenvena i Fjorentine i sigurno bi prvu sezonu igrao u primaveri,drugu verovatno u trecoj ligi,trecu u nekom drugoligasu,a tek i to mozda u cetvrtoj sezoni bi trenirao sa prvim timom tako da on nece ni gledati Totija,a kamoli trenirati sa svojim uzorom.I na kraju krajeva jeste realno da igrac fizicki slabasan bude za ozbiljan seniorski fudbal negde u ranim dvadesetim kao onaj Modric,a Fica je taj profil igraca,a Modric je sa 20 godina igrao u onom Inter Zapresicu na pozajmici i to u onom periodu kad smo ih pobedili oba puta s tim da Modric zbog povrede nije igrao,a kasnije je otisao za 18 miliona u Totenhem,a sad je taj igrac na pragu Junajteda,a slican put je imao i Vidic tako da dzaba Jankovicu petice,ako on ne moze da shvati da je najbolji klub za njega velika Crvena Zvezda i nek odradi „omladinski staz“ ,pa ce onda u prvi tim,a ne preko reda i majke i menadzera da trazi sto jos ne zasluzuje niti ce u Romi dobiti vise nego sto mu Zvezda moze dati sem malo vise novca,a videcemo koliko je pametan,a i uprava kluba.

Reply
Bogi јун 6, 2012 at 22:06

U subotu u 10 casova pioniri igraju derbi na vojnoj gimnaziji,u slucaju pobede (u koju ne sumnjamo) opet se vracamo na prvo mesto i verovatno osvajamo titulu.Svi na gimnaziju u subotu!!!

Reply
Milenko јун 6, 2012 at 22:23

Koliko ima kola do kraja pionirske lige?Imamo li šanse za titulu?Gledao sam na sajtu fss-a da nam ovi beže bod,a 30 kolo ne igramo sa njima!?

Reply
Bogi јун 7, 2012 at 00:00

Do kraja ima jos dva kola.U subotu protiv partizana,i u sledecu sredu protiv Radnickog KG.Ako pobedimo obe,sampioni smo.

Reply
Milenko јун 7, 2012 at 06:15

Super,hvala!

Reply
Sanja јун 6, 2012 at 21:02

Bravo Zvezdoooooooooooooooo!!!!!!!!!!

Reply
danilo јун 6, 2012 at 20:22

Ko je danas gledao utakmicu video je da bez Simketa a narocito Fice ovaj tim ne bi bio prvi.partizan je bio bolji do naseg prvog gola i mi smo do tada igrali ocajno. Posle prvog naseg gola igrali smo bolje i Fica je iskoristio svoje sanse i doneo nam pobedu i mozemo samo da pohvalimo ovog momka i da pozelimo da zaigra jednog dana za nas prvi tim jer je extra talenat.

Reply
rille83 јун 6, 2012 at 19:32

Imate na rsb forumu trenutno mogucnost da postavite LUKICU pitanja pa ga pitaj te sve u vezi FILIPA a ne tamo da citam neke smejurije tipa kako si proslavio prvi gol,da li se secas prvog suta… i kakve sve ne gluposti!

Reply
Realan јун 6, 2012 at 19:52

Lukic je vec dao interviju sada je kasno. Vecina pitanja je obicna smejurija nista konkretno ga nisu pitali,sve mi se cini da su admini RSB na platnom spisku kao i vodje.

Reply
zuja јун 6, 2012 at 19:16

aloo ludaci pa on je klinac i mora da ostane tamo

Reply
Ognjen јун 6, 2012 at 18:34

Gledao sam neke snimke utakmica i Filip je klasican spic koji dobije loptu na tacnu i zavrsi.Simic radi najveci deo posla i bar po mom misljenu mnogo je bolji.Karaklajic pravi defanzivac,za god dve treba da se baci u prvi tim sigurno!

Reply
milossm јун 6, 2012 at 19:06

a pričalo se da će i simić ove godine,jel hoće ili ne?

Reply
Realan јун 6, 2012 at 19:59

Zasto forsirati klince sto kasnije dodju to bolje. Ako sa 17 god potpisu za prvi tim oni sa 19-20 idu u inostranstvo,sta time dobijamo.

Reply
Petar јун 6, 2012 at 18:25

Postovani prijatelji,Momcilovic je lepo rekao da je snaga ovog tima kolektiv,stose tice dobrih igraca imaih,Simic,Sakic,Milutinivic,Karaklajic,Jaksic….Lepo je imati svog ljubimca ,ali igrac koji stoji celu utakmicu i da go toliko ga velicati to je tragedija i za njega i za klub jel dete umisli da je vec
Maradona.Decko o kome vi pisete trenutno moze jedino da igra za kadete ito da ga cekate celu utakmicu dali ce dati gol.Ako je to sto sto vi mislite da je prava stvar onda jako gresite.

Reply
Srdjan91 јун 6, 2012 at 18:15

tako je bravo bre…….od petlica se stice pobednicki(a bogami i gubitnicki mentalitet)…..dizite sebi samopouzdanje,a njima nabijajte komplekse ne od 15 vec od 5 godine….a za 2-3 godine kad u tunelu MARAKANE cujete huk severa,a na vasim licima osmeh,radost sto igrate pred punim stadionom + navika pobedjivanja i onda pogledas desno od tebe malog grobarcica..koga bijes u svim kategorijama od pete godine do danas,a on se usro
AJDE ZVEZDO ZGAZI IH SVE

Reply
SRBB јун 6, 2012 at 18:07

Откуд то , зар Партизан нема најбољу школу у Европи уз Ајакс, Милано и Барселону.. 😀

Reply
Žile јун 6, 2012 at 17:57

Bravo momci,samo tako nastavite,ulivate nam nadu u bolje sutra!Mogao bi Janković da dobije šansu ako odu Kadu i Dimitrijević,vratiti ga u prvi tim.Valjda su svi u njegovom okruženju shvatili da je najbolje za njega da bude bar još 4-5 godina u Zvezdi i kad napravi ime u 23-24 godini odmah zaigra za prvi tim nekog jakog kluba u inostranstvu,a ne kao što bi sad bio slučaj da ode pa da se vuče po nekim pozajmicama.

Reply
milossm јун 6, 2012 at 18:05

da li ste sigurni da bi majka poslala dete sa 17,18 godina radi para??ona je rekla da bi volela da filip ostane u srbiji jer je još mlad,problem je MENADŽER!!!!

Reply
Žile јун 6, 2012 at 18:32

Nisu valjda toliko para uzimali od tog menadžera pa da moraju da rade šta god on hoće.Ako dečko kaže da hoće da igra u Zvezdi onda ni majka,ni otac a pogotovo menadžer nemaju šta da se mešaju.Od Jankovića očekujem da konačno jasno i glasno kaže hoću da igram u Zvezdi i ništa me drugo ne zanima!

Reply
milossm јун 6, 2012 at 19:04

tako sam i ja napisao pa ne može njemu menasžer narediti gde će da igra i dobio sam odgovor mora bla bla menadžer..i ja isto mislim da mora da kaže ali sve se nešto krije šalju ga u kadete a nije se jasno reklo zašto,milion intervjua i nikad jasno da se kaže sve u vezi sa njim..

Reply
Ognjen јун 7, 2012 at 19:55

Moram ovo da vam odgovorim,Filipovi roditelji su jako bogati ljudi,majka mu je druga najbogatija zena u Srbiji.Po mesec dana letuje sam u Ankari,Kubi itd..Tako da price o menadzeru ne piju vodu

Reply
Aleksandar јун 6, 2012 at 17:47

Daj bre resite to sa Ficom i njegovim roditeljima. Momak je ogroman talenat. Ako nece da produzi ugovor nek ide ali resite to. Sta ce momak u mladjim kategorijama?

Reply
perica јун 6, 2012 at 18:00

Da li će neko iz kluba reći pravu istinu u vezi Jankovića? Činjenica je da, sadašnjim statusom Jankovića, štetu imaju i on i klub.

Reply
aleksa јун 6, 2012 at 17:43

CESTITAM MOMCI pogotovo Filipu.

Reply

Leave a Comment