Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Ускоро нови уговор Мијаиловићу

Генерални секретар Црвене Звезде Ђорђе Стефановић, у интервјуу за “Sportal.rs“, говорио је о предстојећем прелазном року и продужетку уговора са новопеченим репрезентативцем Срђаном Мијаиловићем.

“Разговори са Мијаиловићевим менаџером се воде већ неких 7-8 дана. Остало је да се прецизирају услови новог, бољег уговора. Иако се доста спекулише о понудама из иностранства, за сада ниједна конкретна није стигла у клуб.“

Затим се окренуо прелазном року и прокоментарисао статус Бобана Бајковића, Данијела Михајловића и Натанијела Асамое.

“Не знам да ли ће Бајковић и наредне сезоне бити ту. У случају добре понуде може да оде. Али, уколико све три стране не буду задовољне, ми бисмо желели са задовољством да остане. Нећемо га терати. Видећемо, знате да голмани не налазе лако нове клубове. Бајковић има текући уговор до јуна наредне године.“ 

Данијел Михајловић ће највероватније бити продат овог лета. Дуго су га мучиле повреде, али није успео да се врати у форму која га је красила када је стигао у Црвену звезду.

“ Данијелу Михајловићу ће се тражити клуб. Он је добар момак и добар фудбалер. Ипак, Јован Крнета и Урош Спајић су будућност Црвене звезде на штоперским позицијама за наредне године“ 

Постоји могућност да Асамоа буде прослеђен на позајмицу.

“Постоји могућност да Асамоа оде на позајмицу. Роби ће одлучити о томе до 18. јуна, односно да ли ће га водити на припреме, или ће га повести на прву фазу припрема па онда одлучити. Реч је о младом играчу који има 20 година и који тек треба да стиче искуство.“ 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

28 comments

veliki pravi zvezdas јун 10, 2012 at 10:27

Mislim da bi Crvena Zvezda trebala da proda ovog Evandra i da dovede jednog dobrog desnog beka jer nam je bas to i potrebno inace mi se ovaj Evandro nikad nije svidjao to zbog cega je doveden nije radio to ,bolji su nasi bili igraci nego on a on je trebao razliku na terenu da pravi

Reply
kole јун 9, 2012 at 16:08

Zar niko ne moze da primeti koliko je neozbiljno uci u novu sezonu bez proverenog desnog beka? Ljudi stojkovic i lukovic su mladi a vesovic to nije. Babalj je nas,ocekujem svaki dan milijasa i voleo bi desnog beka,i to je to. Robi nije hteo pred kraj da pusti klince,kada je bila izgubljena sezona a sad ce kada nam je bitno. Voleo bi da vidim sto vise nase dece da igraju i asamou bi voleo u slobodu ili jagodinu da posaljemo na pozajmicu

Reply
Delije Vozdovac јун 9, 2012 at 17:29

Sta me bre boli uvo sto su mladi,pa Mesi je sa 19 godina igrao SP 2006,u partizanu blistaju Aksentijevic,Ninkovic narocito,i Markovic koji je malo oslabio ali je dobar,ova trojica iz groblja imaju po 17,18 godina,a super igraju,i Robi je upravu kaze covek ne gleda da li je neko star ili mlad,nego gleda kako igra,e sad mozda je promenio misljenje pa da mladima vise sansi kao sto je i promenio postavu u 4-4-2.

Reply
ShoNara јун 9, 2012 at 17:56

Nije valjda i tebe zvao na telefon da ti javi da je promenio „postavu“ u 4-4-2????

Reply
@ShoNe јун 9, 2012 at 23:44

Pa nije me Robi zvao na telefon ali mi je Bata Radulovic cale pa znam eto tek onako !

Reply
Andrej јун 9, 2012 at 20:38

Holandski startni levi bek Jetro Willems je 94. godiste, a danas je debitovao na EP protiv Danske u startnoj postavi i bio veoma dobar tako da godine ne moraju da budu presudne ako klinci imaju kvalitet i zadovoljavajucu fizicku snagu.

Reply
Nikola јун 9, 2012 at 14:39

Sta se desava sa pojacanjima. Nas najljuci rival se ozbiljno pojacava a mi nista…
Samo da ne bude kao proslog leta kad je bilo samo da sacuvamo tim, ne trebaju nam pojacanja i na kraju raspad sistema…
Sta je sa Milijasem kojeg je upravo ovaj sajt proglasio sigurnim pojacanjem i da je njegov dolazak samo pitanje dana…

Reply
Transfers јун 9, 2012 at 15:15

Upravo tako,oni doveli Pauljevica,Lovrea,Knezevica,Scepovica kazu fali im jos samo stoper a interesuju se za Bodurova,Milieva,i onog iz Rumunije koji je interesantan i nama.Ok je to da mi zadrzimo kostur tima,ali nismo Barsa pa da nam ne trebaju pojacanja,Nenadic ce grejati klupu a treba nam neko za prvu postavu,dolazi Babalj,a po meni je glupo propustiti recimo Pavlovskog,neki spominju Dimica i Belica,pa Dimic je igrao za partizan na pocetku karijere kao klinac,sta ce nam grobar,a Belic je grobar i to znam zato sto mi je komsija.A ocekujem da Robi da znacajnu minutazu Simicu,Savicevicu,i Cikicu.

Reply
rille83 јун 9, 2012 at 16:16

Ne znam sto se loyite na tog bugarina pa zar ne vidi te da je i onaj Ivanov rupa zesca samo sto je u zavrsenoj sezoni imao vise srece nego pameti ili ti prijateljskih utakmica!
Od svih igraca koje su oni doveli ni jedan mi ne uliva neku opasnost osim tog Zabije kojeg nikako nismo imalii priliku da vidimo. Kakav bre crni Lovre i ti njihovi propaliteti po nizerazrednim evropskim klubovima!
Sto se mene tice samo neka oni gomilaju igrace evo sad imaju 5 napadaca i bas me zanima koji ce se od njih pomiriti s time da sedi na klupi. NAMA SAMO JEDAN dobar ali DOBAR ofanzivni vezni menja komplet situaciju ako tu pogodimo mi smo mnogo uradili!!!! I naravno voleo bih da dodje Stepanov,plus jedno iskustvo ne moze da skodi!!!

Reply
nscz јун 9, 2012 at 15:22

prelazni rok poceo pre 8 dana i traje do 1. septembra, mi smo vec doveli dva igraca, za ocekivati je da ce doci jos jedan eventualno dva igraca, to ce po svemu sudeci biti igrac sredine terena koij je prioritet i stoper i pritom kostur tima ostaje , ne znam cemu frka sto se oni pojacavaju, mi smo vecinu igraca koje smo zeleli doveli zimus!

Reply
timmy јун 9, 2012 at 15:43

Ja ne znam gdje Zvezdi trebaju pojacanja? Mozda stoper, obzirom da imamo cetvoricu, i jedino sto treba je milos ninkovic ili tako neki igrac, sve ostalo imamo i to duplirane pozicije… samo bi nagomilavali igrace,ni ne znaju sta ce sa 10 igraca koje vuku vec 5 godina niko ih nece… a partizanova pojacanja po meni nisu nista specijalno, stefan scepovic ovo za sada sto sam ga gledao nista posebno, lovre nije godinu igrao fudbala…

Reply
era јун 9, 2012 at 19:57

Pa zar ne vidis nasa pojacanja? Babalj,Nenadic,Cikic,Spajic i produzenje ugovora sa najboljim igracima. Da li nam treba iko vise?

Reply
Bzzz јун 9, 2012 at 23:46

Eto vidis,to je problem kaze decko ok je da se zadrzi kostur tima,ali dzabe spominjes te mlade igrace kad im Robi nece dati sansu,a cak i da im da oni su mladi i neiskusni i nisu za Evropu !!!

Reply
Deki јун 9, 2012 at 12:52

Krneta mi bas i ne uliva neko poverenje, ali dobro sad…. nadam se da gresim 🙂

Reply
Ariljac јун 9, 2012 at 12:47

Babaljov menadzer kaze da ce ugovor najverovatnije biti potpisan na 3 ili 4 godine.Super.Micko ostaje ne brinem a Asamoi valja da igra jer mu samo utakmica fali.

Reply
Bzzz јун 9, 2012 at 12:52

Uh taj ruznal 🙂

Reply
Ariljac јун 9, 2012 at 13:01

😀

Reply
D.S јун 9, 2012 at 12:39

Kirovski-Stojkovic Maksimovic Spajic Mladenovic-Jankovic Milivojevic Mijailovic Lazovic-Cikic Ozegovic,uh sto bih voleo da vidim ovakvu postavu,a da kao dzokeri vrebaju: Krneta,Lukovic,Savicevic,Simic,Djurickovic,pa i Vesovic i Asamoa.

Reply
Delija1989 јун 9, 2012 at 12:45

Ne bi videli titulu jos 555 godina….Sa tom ekipom..Razmisli malo…Nego imam pitanje za admina nzm ko je tu Dragan ili neko drugi nevezano za ovu temu…Ako glodari dobiju A LICENCU sad na sastanku u spaniji 20 juna a mi uzmemo titulu jel onda mi idemo u kvalifikacije za evroligu…Molim te proveri vazno je jer su glodari prvi favoriti za A Licencu…

Reply
D.S. јун 9, 2012 at 13:06

Nisam mislio da nam ta postava igra stalno,nego da odigra jednu tekmu da pripremama.

Reply
Ariljac јун 9, 2012 at 13:09

Ispusili su,dobio Armani.

Reply
Delija1989 јун 9, 2012 at 13:38

Armani je prosle god 🙂 Sad se deli za ovu god 😀

Reply
Sreten Zujkic (penzioner) јун 9, 2012 at 12:37

A sta je sa 500 miliona ne prijavljenih kineza ? A ? cutimo,oni godinama kopaju tunele,kopaju rupe,do Moskve do Pariza,do Londona do Vasingtonaaa,svetska globalizacija vodi rat protiv cele planete,ko je srusio Berlinski zid,ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj,iii gde je Isusova ruka.Ja pozivam svo napredno covecanstvo da shvati da nema treceg svetskog rata nemaa,nemaa nije bilo ni drugog svetskog rata,celo covecanstvo spava.

Reply
MareMaestro993 јун 9, 2012 at 12:44

Kinezi ne kopaju tunele nego kupuju nase „fudbalere“. Necemo da ih vredjamo 😀

Reply
Ariljac јун 9, 2012 at 12:48

I to placaju u kesu! 🙂

Reply
kole јун 9, 2012 at 15:53

Sarkasticni komentar tipa prodajem prasice povoljno

Reply
Delija032 јун 9, 2012 at 16:18

Samo fali juuriiiis na kraju,opusti se matori…

Reply

Leave a Comment