Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Перовић: „Не иде ми се из клуба“

Поједини медији су протеклих дана писали о интересовању страних клубова за услуге искусног Марка Перовића. Ипак, одлични везиста истиче да не зна да постоје понуде, као и да би желео да остане на Маракани следеће сезоне.

„Тек сам се вратио из Грчке са одмора и, верујте, не знам шта се дешава. Прозивка је 18. јуна и моја обавеза је да се јавим тренеру Просинечком у предвиђено време. Мени се не иде из Звезде, имам уосталом уговор на годину дана, али видећу какви су планови тренера и управе. Не знам ни да ли бих добио дозволу за одлазак, ако и постоји нека понуда за мене“, рекао је Марко за „Журнал“.

Перовић је прошле зиме потписао једноипогодишњи уговор са својим матичним клубом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

14 comments

jovan јун 19, 2012 at 15:11

Ostani,za Evropud da budess tu 🙂 ajde samo napred majstoree vratite Milijasa dovedite Zocevica ,,, znate mozda sta je Maslac? grobar-delijaa??? dobro da onaj atleticar Knezevic nije dosao kod naas 😀

Reply
Djoksonidis јун 16, 2012 at 23:57

Ako bi otisao , ne bismo puno kesa za njega uzeli! Ako ostane, uticace na mladje igrace, pricace im o nepobedivosti Zvezde na Mari otkako igra u crveno-belom dresu. On je jedini clan one generacije koja je rasturala glodare i ostavila traga u Ligi Evrope. Njegov duh i uticaj na Zvezdine klince je nemerljiv u novcanicama!

Reply
Djolle јун 16, 2012 at 16:18

Sto se mene tice ostajes! Samo povrede da te mimoidju i siguran sam da ces dokazati da vredis jer o fudbalu sve znas i imas onaj pravi zvezdaski pobednicki mentalitet koji se sve ove godine (izuzev ove, tek sad zavrsene prolecne polusezone) negde zagubio!

Reply
Mimi јун 16, 2012 at 14:36

Perke ne idi ti nigde..ove sezone su te mucile povrede,ali sad ces proci komplet pripreme sa ekipom i sl.sezone ima da kidas…

Reply
TAIFUN јун 16, 2012 at 14:13

ПЕРКЕ ОСТАНИ!!!!!!

Reply
zvezdan јун 16, 2012 at 14:03

Alo bre rodaci pa zar vi stvarno mislite da je to Perovic od pre 7 ili 8 godina uz svo postovanje tog coveka i sve sta je uradio dok je igrao za nasu ZVEZDU, ali on je na zalasku karijere pa zar on treba da bude okosnica tima , ako je tako onda nam se crno pise.Budimo realni dali je neko od njih koji su se vratili u ZVEZDU u zadnjih par godina pruzio partije kakve je pruzao pre odlaska u inostranstvo pa ni jedan nije.A vi sad mozete da mi lupate minuse do mile volje ja sam svedok vremena slavnih i znam kako treba da igra nasa ZVEZDA , a ovo sto forsira NAS ROBI TO JE TO TO JE DZAJINA SKOLA KOJA CE USKORO DA DAJE REZULTATE VIDECETE TEK CE DAN SE PLASE MISEVI

Reply
Dzo јун 16, 2012 at 13:11

Neki igraci za koje se ne zna da li ce otici poput Perovica,Djurickovica, Bajkovica,Paseka i Mihajlovica treba da igraju protiv slovenackih klubova,ali zaista bi bilo rizicno da recimo Mikic,Kadu,Petkovic i Dimitrijevic,koji su na transfer listi odigraju neki od tih meceva,jer ako bi se povredili niko ih ne bi kupio,a isticu im ugovori za godinu dana,a uostalom ne bi postali duplo bolji i skuplji nakon tih utakmica,a Ozegovicu,Simicu,Cikicu,Krneti,golmanima Kirovskom i Dmitrovicu bi znacio svaki minut i zaista bi morali mladji igraci da dobiju sansu s tim da Mijailovic,Spajic,Lukovic i Stojkovic nece biti u konkurenciji zbog igranja za omladinsku selekciju Srbije na EP,koje pocinje pocetkom jula.Ne sumnjam da je Prosinecki svestan toga,ali na nekim pozicijama nece imati dovoljno igraca recimo na poziciji desnog beka nece imati Lukovica i Spajica i zato bi mogao Mikic da igra takodje i na mestu zadnjeg veznog samo Milivojevic ce biti na raspolaganju i zato bi onda mogao Dimitrijevica da uvrsti u tim za meceve u Sloveniji i na Zlatiboru iako se mogu povrediti i na treningu,ali na utakmicama protiv klubova,koji ce igrati maksimalno jos je veca sansa,a taj rizik nam ne treba,jer za te igrace se moze uzeti dovoljno novca da se dovede jedno ozbiljno pojacanje i jos da ostane novca za plate igraca,koji ce produziti ugovore.

Reply
Zvezdaaa јун 16, 2012 at 17:29

to nije klasicna transfer lista..vecina igraca moze da ode u slucaju dobre ponude!

Reply
Desparado јун 16, 2012 at 12:31

Nema se para rodjače

Reply
ds јун 16, 2012 at 12:27

Pa ti ostani,nametni se i budi nas najbolji igrac.
Sigurno je da Perovic to moze…

Reply
Ugljevik јун 16, 2012 at 12:20

Nipošto ne prodavati Perketa, ima iskustvo, samo su ga povrede mučile, ako odradi pripreme i bude 100% spreman, siguran sam da će igrati u prvoj i biti ponajbolji. Perke ostani!

Reply
M.V.P јун 16, 2012 at 12:07

Ostani Perke, ti si nam amajlija, od kako si se vratio deremo glodare 😀

Reply
Miljan јун 16, 2012 at 13:13

U pravu si brate, nije mi palo na pamet to. Od kad ode, ne pobedismo, od kad se vrati ne izgubismo. Neka ga ne mora ni da trenira 😀

Reply
delija knin јун 16, 2012 at 15:58

perke sportski direktor,a moze i pomalo da lomi kicme glodarima 🙂

Reply

Leave a Comment