Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Касалица: „Миливојевић и Максимовић праве добру атмосферу“

На сутрашњем мечу против словеначке екипе Кршко за очекивати је да црвено-бели пробију лед и после две утакмице без поготка коначно затресу мрежу ривала. Свакако да Црвена звезда у свом тиму има много добрих нападача, и да је само питање тренутка када ће они прорадити.

Радује атмосфера након непријатног пораза против Олимпије, играчи су свесни свих пропуста и максимално мотивисани да сутра исправе направљене пропусте у Љубљани.
– Предводници добре атмосфере су Никола Максимовић и Лука Миливојевић. Пораз нам је свима тешко пао, али идемо даље. Радимо веома напорно, свесни да смо у Словенију дошли да се добро спремимо. Победе у припремним утакмицама пријају, порази сигурно не, али резултат ипак није у првом плану. Верујем да ћемо бити најбољи када то буде било најпотребније, на старту квалификација за Лигу Европе – изјавио је Звездин нападач.
На јутрошњем тренингу изабраници Роберта Просинечког по први пут су део тренинга одрадили на планинским стазама у близини хотела у коме су смештени.
– То је било нешто ново за све нас, тренинг је био веома напоран и тежи од оних на којима трчимо на терену. Ноге су нам заиста тешке, међутим тако мора да буде, темпирамо форму за такмичарске утакмице. Сви смо ми оног тренутка када смо одлучили да се посветимо фудбалу, били свесни да морамо много чега да се одрекнемо како бисмо се посветили каријерама, и зато немамо право да се жалимо – реалан је Филип Касалица.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

10 comments

LAZAR јун 30, 2012 at 16:32

Ко ће други да прави добру атмосферу него Ужичанин <3

Reply
Petar јун 30, 2012 at 13:58

Ajde bre Delije da se organizujemo pre 12 jula da izajdjemo na ulice necemo namestene izbore, dzaba nam sve ovo tempiranje forme, i svi ovi treninzi, opet ce da nas pokradu to svi znaju. AJMO DELIJE, POKAZIMO DA SMO SAD NAJJACI, KAD JE NAJTEZE. Stizu nas polako i u titulama ne zelimo TO!
Kad dodje ovakva situacija, kad se desava ovo sto se desava, kada ides da deres grlo na svakoj utakmici iako znas da tvoj tim nema sanse da uzme trofej, kada se sampion unapred zna, kada cela Srbija vidi ovu nepravdu, kada i corav vidi da se forsira „drzavni projekat“ a grobari slave ne sto su prvi nego zato sto ZVEZDA nije prva. IZADJIMO NA ULICE! Necemo da sedimo i cekamo da prestane ovaj lopovluk jer ce tada biti kasno. sve samo su grobari na vlasti. AJMO DA SE POBUNIMO, ONAKO KAKO SAMO MI MOZEMO, POKAZIMO DA NAM JE STALO, KO CE AKO NECEMO MI?

Reply
Miki јун 30, 2012 at 13:18

Ahahaha kako mi svake pripreme bode oci dobro poznata rec,TESKE NOGE,hahahahaha.

Reply
nnananaanannana јун 30, 2012 at 13:46

To su dve reci 😀

Reply
MaRe Delija јун 30, 2012 at 12:32

Pa gledaj te ja uvek kazem ko zna zasta je to dobro..tj ovaj poraz od olimpije je mozda i dobar da se igraci spuste na zemlju da shvate da treba da se bore i ginu na terenu u naradnim utakmicama, tako da se nadam da ce ih taj poraz razbuditi i da ce kad se spreme fizicki i takticki da ce tad da pokazu sta znaju. Sa nama se moze sve sto se pozeli!!! pozz braco

Reply
Gangston јун 30, 2012 at 11:05

nadam se da cete popraviti utisak jer je ovo do sad bilo ocajna igra u ove dvije utakmice 🙁

Reply
ZvezdaRs јун 30, 2012 at 10:53

Nije cetvrti nego peti 😛 Dobili smo ih drugu utakmicu proslog kupa 1:0 🙂

Reply
Aleksandar јун 30, 2012 at 11:39

Ali smo izgubili u prvenstvu, tako da je decko u pravu, cetvrti put za redom 🙂

Reply
MaRe Delija јун 30, 2012 at 10:32

Bravo momci samo se vi dobro spremite fizicki da trcite kao Bolt :))) Spremice vas Bata Radulovic samo tako.. i Robi na taktickom planu pa da meljemo sve u JSL i naravno cetvrti put za redom groblje! Zvezda u <3

Reply
D.S. јун 30, 2012 at 13:17

Radulovic je zaduzen za povredjene igrace,spremice njih RADAKOVIC !

Reply

Leave a Comment