Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Званичан став фудбалског клуба поводом случаја “Борха“

Поводом данашње изјаве Кристијана Борхе за наш сајт, у целости преносимо реакцију клуба коју је за МЦЗ.Нет изнео портпарол клуба Марко Николовски.

“Црвена звезда је донела одлуку да се раскине двогодишњи уговор о позајмици са Кристијаном Борхом шест месеци пре истека рока руковођена економским и спортским разлозима. Борха је играо у нашем клубу на основу уговора о позајмици на две године за који смо уредно платили 350 000 евра његовом бившем клубу из Бразила. Тај уговор је истицао за шест месеци када смо имали право да откупимо свега 50 његовог уговора за 650 000 евра. Наша процена је била да је то била исувише висока цена за овог играча.

Предложили смо Борхи да се раскине уговор о позајмици и да потпише нови уговор са клубом у коме би најмање 70 одсто његових права припадало Црвеној звезди. Под тим условима смо били спремни да наставимо сарадњу. Борха је мењао менаџера и нисмо добили одговор до рока који смо му дали – почетка припрема нашег првог тима. Како се о томе нисмо договорили са његовим бившим клубом – споразумно само раскинули уговор.

Што се тиче дуговања према овом играчу није спорно да се каснило са исплатом плата као што се касни свуда у већини клубова у свету па и у Колумбији. Звезда после раскида уговора Борхи не дугује ништа јер смо му исплатили преко 90 одсто новца који је према уговору требало да добије за 18 месеци колико је играо у нашем клубу. Договорили смо динамику исплате преосталог дуга који је мањи од 10 одсто свега што је примио у Звезди. Прву рату која износи трећину тог дуга смо већ платили, а остале две рате треба да платимо наредних месеци. Дакле, Борха је скоро потпуно исплаћен играч, а у Црвеној звезди је добио веома озбиљан новац и за српске, и за колумбијске услове.

Звезда је захвална Борхи на добрим играма које је пружио у нашем клубу. Желимо да верујемо да је и он захвалан клубу који је стајао иза њега и када му није ишло и који му је омогућио да се за њега сазна у Европи. Желимо му да брзо пронађе нови клуб.”

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

92 comments

deki zvezdas јул 10, 2012 at 22:21

Samo mogu da kazem da za ovog igraca nismo trebali da se odreknemo jer je bio jedan od najboljih u klubu,a i kinta nije bila visoka,jer posle toliko vremena smo nasli igraca iz inostranstva da VREDI,mogli su da otplate od tosica koji nas je izdao zbog zene!!!

Reply
Đorđe јул 11, 2012 at 01:50

kako nije visoka kinta??? Platis sad 650 000€ i u januaru je slobodan igrac i moze da ode bez obestecenja gde pozeli. Bolje je dati nekom dobrom napadacu 100 000€ mesecno do januara i da nas uvede u ligu evrope da se zaradi novac i skoce cene igracima i onda u januaru razlaz

Reply
sone јул 10, 2012 at 18:23

Sve manje strpljenja imamo za vas i vase lazi, 5 godina ste tu i zadovolnji ste sa kupom,sramota.A za Evropu bolje da cutimo.

Reply
Bruce1ee. јул 10, 2012 at 17:47

Veliki pozdrav za Gorana, najveceg jadnika! koji je usao na Zvezdin sajt da bi komenarisao, predpostavljam vesti o njegovom klubu!? strasno, kakvi sve postoje!

Reply
boban јул 10, 2012 at 16:53

Dzajo vrati se,,,,, Dzajo vrati se,,,, Dzajo vrati se,,,,,,

Reply
nele јул 10, 2012 at 14:35

Zvezda od svakog igraca mislim uprava na celu s Lukicem uzima po 15 000 evra, ni manje ni vise to mi je rekao jedan menadzer koji je Zvezdas! Toliko o njihovoj ljubavi prema klubu PS i rekao mi je da Robi obozava Zvezdu kao ni jedan trener do sada al’ oni iza njegovih ledja rade prljave stvari kao sto sam rekao na pocetku teksta…

Reply
Goran јул 10, 2012 at 15:44

I ja uzimam 20 000, provereno.

Reply
stefan јул 10, 2012 at 13:57

Hahah…samo mi nije jasno ko bre pise ova saopstenja, kasnilo se sa platama kao i u vecini evropskih klubova…auuuu dal breee vi mislite da smo mi ludi..ovo je strasnooo…dal breee ima neko kome nista duznii aman..bice dobro ako mi budemo i drugi ove sezone..ja bih voleo da uzmemo titulu ali sa ovakvim stanjem u klubu i raspolozenjem tesko !!!

Reply
Goran јул 10, 2012 at 15:44

Stefane, ajde ti na bazen pa se oladi malo.

Reply
Dejan јул 10, 2012 at 12:15

Dobro je sto je otisao,ali nije dobro to sto vi ne govorite istinu tj. da ste duzni skoro svima u Zvezdi.Odlazite!!!!

Reply
IGOR јул 10, 2012 at 12:13

KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA DA IZLAZITE SA OVIM FANTOMSKIM SAOPSTENJIMA!? KO JOŠ NORMALAN VJERUJE U TO ŠTO VI SROČITE!? Smijete se u lice armiji navijaca koja zivi za Zvezdu!!! Ogromna vecina Vas u upravi,ne zasluzuje da dođe na tribinu,a ne da sjedi u klubu!!! Sve ove igrace Vi ste doveli,posle ih otjerate cim zatraže svoje pare. To im pripada po ugovoru,koji im Vi ponudite Gospodo!!! Srozali ste klub na niske grane (ne mislim finansijski,nego izgubili smo obraz,tjerajuci igrce,MILOVANOVIĆ,KOVAČEVIĆ,ĐORĐEVIĆ,PEROVIĆ,pa i Adžić je oteran iako NIJE jedini krivac a promasene igrace). GOSPODO,PARTIZAN NAM JE PRIŠAO NA TITULU,A KAKO STVARI STOJE,OVE ĆE SE IZJEDNAČITI!!!

Reply
Goran јул 10, 2012 at 15:45

Sve te fudbalere koje si nabrojao su totalno loši. Ja verujem upravi.

Reply
Uros јул 10, 2012 at 08:52

Onaj ko veruje vama i vasim saopstenjima ima ozbiljan problem u zivotu i treba mu pomoc.Ne verujam vam nista,mislim da vodite klub u propast,pa tri godine bez titule u bivsoj drzavi bio bi znak za uzbunu ali ovde ne,toliko je sve dobro pokriveno tako da razloga za sekiraciju nemate,vase pozicije su jace od predsednika drzave sve dok vas delije podrzavaju,vi to dobro znate i koristite maksimalno.Sledece sto ocekujem je da se jos neko javi zbog duga recimo menadzer koji je doveo Babalja,njegov klub,neki bivsi igrac ili slicno.Svi igraci koji odlaze iz Zvezde vrte istu pricu da ih klub nije postovao,da su im ostali duzni,a ovi odgovaraju takodje isto,ne zalazu se na treninzima,kvare atmosferu,istina je da im dugujemo,imali su klauzulu da mogu da idu….svi vrlo dobro znamo ko govori istinu,a ko laze.Upamtite jos nesto,sve dok delije cute ovi su na celu kluba,a oni ce se kako sada stvari stoje oglasiti samo u slucaju neke prirodne katastrofe ili u drugoj varijanti kada pocnu prozivke koje oni ne mogu kontrolisati,znaci spontano iz mase,onda ce morati doci do glasanja ili neceg slicnog kao na derbiju,rezultat toga znamo ostavka adzica iako je trazeno i vikano uprava napolje,mislim i nadam se da ce sledeci put biti drugacije,da ce svi otici,recimo da su otisli posle pomenutog derbija nova uprava bi imala vremena da spremi ovu sezonu i da napadne titulu,ovako banda je ostala,a koliko je daleko ili blizu titula videcemo vrlo brzo.Pozdrav svim pravim Zvezdasima!!!!!!

Reply
RedStar*** јул 10, 2012 at 06:46

Vračaj Borhu nazad pa makar plati 1.000.000 €

Reply
anti-franjevac јул 10, 2012 at 06:43

Svi vi koji pljujete upravu zbog raskida sa
Borhe-otkup ugovora 1 300 000 evra i plata 300 000
Paseko plata 400 000
Perovic 210 000 eura
Tosic-zbrisao za parama
Petko 250 000
niste normalni
Sa ovim igracima smo prosle sezone bili drugi a bili bi i ove.

Reply
Aca јул 10, 2012 at 09:38

Ko je potpisao takve ugovore sa njima ?? Mi ovde ili uprava ?? Naravno uprava i lukic i nemoj ovde da nam prodajes suplje price i bajke o nesposobnom lukicu i nikad goroj upravi u Zvezdinoj istoriji.Oni su iskreno se nadam odlazeca garnitura. Za dobro Zvezde.

Reply
JedinoSever јул 10, 2012 at 04:21

Bas da vidim gde ce da nadje sledeci angazman? Mada verujem da je nama veci problem sto Asamoa ne igra. Verujem da je dobar igrac. Cini mi se da Prosinecki gresi sa njim kao sto je Pizon gresio sa Lazovicem. Samo da nam se ne dogodi novi Oumaru. Sto se uprave tice, ne razumem ljude koji je teraju. Da se razumemo, ja ih uopste ne volim, nijednog od njih. Ali imali smo izbore pre mesec dana i niko od ovih sto komentarisu nije rekao nijednu ruznu rec o doticnima. Jedina nam je nada da se ovaj cirkus sa Dzajom zavrsi sto pre, pa da se predsednik vrati tamo gde mu je i mesto.

Reply
Dejan јул 10, 2012 at 08:49

Asamoa se trenutno nalazi na lekarskim pregledima. Jedini razlog zbog koga trenutno nije u kombinaciji za timje taj.

Reply
Aleksandar јул 10, 2012 at 03:50

sve Delije pozivam ovim putem da naprave strajk dok ne oteramo Lukica,ja volim zvezdu ali dok se on ne skolni ja na stadion ne ulazim

Reply
Бранислав јул 10, 2012 at 12:11

Недолазак на стадион и утакмице није метод који ће донијети било шта добро. Навијачи су ти који су претходних година спасили Звезду од тоталног колапса и бројност на трибинама треба повећавати и у наредној сезони. Долазак на стадион не значи да навијачи дају подршку Лукићу, већ да воле ЗВЕЗДУ која је институција и која је изнад свих нас, па и Лукића. Ако неко не игра добро, ако се неко не бори за грб који носи, ако Управа вуче погрешне потезе, навијачи ће то препознати и управо доласком на стадион, транспарентима, скандирањем указати на оно што није добро.

Република Српска навија за Звезду!

Reply
Kosarka јул 10, 2012 at 02:59

Izvinjavam se svima sto cu ovo reci ali moram jer su mi mnogo smesni: Glodari se ponadali da ce im doci najveci biser hrvatske kosarke Mario Hezonja,gledali klipove po you tube-u,pisali dobrodosao u partizan,vec ga racunaju u timu za narednu sezonu,a ustvari ispalaaa http://img4.imageshack.us/img4/7568/hezonja.png

Reply
milos јул 10, 2012 at 10:34

Sad mi je mnogo bolje, odjedanput sam zaboravio na 5 susnih godina u fudbalu i skoro petnaest u basketu!

Reply
Sljuka јул 10, 2012 at 02:49

Ne podrzavam upravu kada su u pitanju isplate zarada i teranje igraca sa priprema koji su veliki Zvezdasi , al Borha nema kvalitet za Zvezdu ! i ako treba da igra onda spic nije pozicija za njega jer mu je trebalo 5 sansi da da gol …

Reply
MILAN KG јул 10, 2012 at 01:59

sam kad je otisao hvala bogu koji vam je sta kukate kakav borha ima boljih od njega njegov odlazak je najvece pojacanje

Reply
MarkaFCRS јул 11, 2012 at 03:23

Šta je tebi s’ glavom? Ako nisi primetio da nam je Borha jedan od najboljih igrača, onda bolje prestani da pratiš fudbal. Nije Borha savršen, daleko od toga, ali je za naše uslove odličan. Još je taman počeo da daje golove ovog proleća, a to mu je jedino falilo…

Reply
Darko јул 10, 2012 at 01:22

Admini ako je neko povezan sa upravom na bilo koji nacin molim vas da im stavite do znanja da 99 % navijaca zeli da odu,valjda se i mi nesto pitamo,kakvi su to izbori kad je jedan kandidat a fora niko se nije jos kandidovo to je toliko smesno da je to strasno…UPRAVA NAPOLJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
escort јул 10, 2012 at 01:13

Hvala Bogu da je otisao, samo da ga ne gledam vise kako se vuce kao puz po terenu! Svaka cast za borbenost, ali to se od stranca i ocekuje, a za tolike pare mozemo da dovedemo MNOGO boljeg spica! Covek nas je DIREKTNO kostao titule svojim promasajima u derbijima! A za tolike pare, NE SME da masi sve sto je promasio. Zavrsice u nekom kolumbijskom petoligasu….

Reply
bojan јул 10, 2012 at 03:24

dobro sto nam ti ne vodis klub

Reply
Darko јул 10, 2012 at 00:54

Dobro,i da se vrati Dzaja,sto bih ja isto voleo,sta bi on sada u ovom momentu u kojem se nalazi klub mogao da uradi!?Zar vi mislite da on ima caroban stapic i da moze sad sve da promeni,tek,tako? I on je toga svestan sigurno.Sto se tice Borhe,koliko smo ga samo cekali da proradi i tek prikraju,poceo da se budi,zahvaljujuci Robiju,koliko ga je samo forsirao i imao strpljenja prema njemu a imao platu ogromnu za nase uslove!Uprava je sto se tice Borivoja ipak pravilno postupila. Boze moj,koga nema bez njega se moze i mora,ZVEZDA nikada,nece i nesme zavisiti od jednog igraca!

Reply
Milan USA јул 10, 2012 at 04:21

Najrealniji komentar ,bravo !!

Reply
Bruce1ee. јул 10, 2012 at 00:48

Dobro ovo za sustera preterujem!

Reply
Zvezdaš Pula јул 10, 2012 at 00:47

Mislim da je veoma loše za upravu, koja je trenutno na čelu kluba da, da igrači koji su otišli iz Zvezde i oni koji su „oterani“ svi govore istu stvar da ih uprava nije ispoštovala kao niti bilo koji dogovor sa njima. Isto tako jedine svijetle točke se navode suigrači, stručni štab i naravno Delije.

I ako pitamo upravo niko od bivših igrača ne govori istinu. Zar je moguće da svi lažu i govore istu priču? Bilo kako bilo ovakvi odnosi štete imidžu kluba kakav je Crvena zvezda.

Reply
Bruce1ee. јул 10, 2012 at 00:47

ko je trazio da Skundric ode!? Ako nisi znao taj Skundric nam je nasao generalnog sponzora, Lukic sigurno nije! Ja nemam nista protiv Lukica kao coveka, cak mislim da je bio dobar igrac, ne secam ga se bas najbolje, ali za predsednika Zvezde nije! Zvezdi treba predsednik, koji je postovan u drustvu u kome zivimo, koji ima veze (poznanstva ) u privedi, politici, kako bi mogao da nadje sponzore, formira kvalitetnu upravu itd, ne mora on da bude sportista, moze da bude biznismen, sto se mene tice moze da bude i suster, ali mora da poseduje gore navedene karakteristike! Koje ocigledno Lukic nema! Da li takav covek postoji, ne znam! ali i da postoji, siguran sam da ne bi mogao da udje u klub, jer mu Lukic i kompanija to ne bi dozvolila!

Reply
zv јул 10, 2012 at 00:37

http://www.smedia.rs/sport/vest/64067/nikola-petkovic-fk-crvena-zvezda-Nikola-Petkovic-Uprava-Zvezde-gazi-preko-svih-a-pogotovo-Prosinecki.html
Bojim se da je Nikola Petkovic 100% upravu. Nasa Zvezda se gadno raspada! Doveden trener koji blage veze nema. Teraju se pravi zvezdasi,Milovanovic,Kovacevic,Perovic i ostali. Strasno,nismo mi jos dotakli dno. Lepo kaze ovaj,ostalo je samo ime od nas. Pogledajte samo na sta nam dresovi lice,pa mi kao da igramo trecu ligu…

Reply
navijac јул 10, 2012 at 00:54

Ма ко сте бре ти и Петковић да причате о једној величини какав је Роби???? Ко вам бре даје за право то??!!! Тај човек је урадио у животу, поред свих оспоравања и тешкоћа, урадио много, много више него што ти и Петковић можете да пожелите да урадите!!!

Reply
zv јул 10, 2012 at 05:43

Nazalost Petkovic je 100% upravu,decko nema dlake na jeziku i nije od onih laznih sto ce pricati „super je atmosvera,sve je super,kidamo se od treninga“ a onda izgubimo titulu i izbace nas iz evrpe a plate kasne po 5 meseci. Pa mi i da osvojimo Ligu Evrope nece se nista promeniti oko finansija,pare ce nestati,mafija vodi fudbal. I vise nije pitanje dal je to tako,nego kako tome stati na put. A vi se i dalje zamajavajte Robijem i laznim pricama,a nikad manje sanse nismo imali za titulu nego sto je sad imamo,vec na polusezoni ce nas ostaviti na -10.

Reply
Dimitrije Živanović јул 10, 2012 at 00:56

Od kako se desilo ovo sa Borhom, Petkovićem, Perovićem, pa i kad se doda odnos prema Piksiju K, Ćosiću, Lazetiću, Dekiju, mogu da kažem da sam ozbiljno razočaran u Upravu. Petković je 100% upravu. Robija mi svi volimo, ali nije on još dostojan Zvezde (kad ispeče zanat onda nek nas vodi). Dokle ćemo mi da budemo stanica za početnike? Treba rasprodati tim, vratiti dugove od toga, dovesti nekog strogog trenera, uvesti našu djecu..pa makar bili peti na tabeli. Tako početi da stvaramo tim, a ne mi dovedemo trenera početnika, svake godine izmjenjamo po 5-6 standardnih igrača i onda najavljujemo „duplu krunu“. Napraviti rez, istjerati đubrad i podići Zvezdu na noge..što prije.

Reply
MarkaFCRS јул 10, 2012 at 01:38

Slažem se oko svega, osim oko Robija. I ti sam sebi protivrečiš. Prvo kažeš Robi je ne valja, pa onda kažeš svake godine rasprodamo tim. Pa kako onda da Robi radi u takvim uslovima? I to stalno pominjano Robijevo (ne)iskustvo nema veze s’ mozgom. Ima 100 primera gde su početnici pravili bolje rezultate od iskusnih trenera.

Reply
Dimitrije Živanović јул 10, 2012 at 04:07

Dobro. Jedan trofej kupa u 2.5 sezone, rasno nema šta.
Nije Robi kriv što oni rasprodaju pola tima, ali neko normalan na njegovom mjestu bi dao otkaz..problem je što je on tvrdoglav, ide težim putem i forsira ovu patnju od igre.

Reply
tovi1998 јул 10, 2012 at 11:38

nije 2,5 sezone nego 1,5

MarkaFCRS јул 11, 2012 at 03:30

Kao prvo, treneru početniku je najteže da da otkaz ako nema nekog uspeha. Ko će ga sutra angažovati? A kao drugo, Robi previše voli Zvezdu da bi dao otkaz zbog Lukića i ostalih nesposobnjakovića iz uprave. Robiju je ovo prva izgubljena titula, a pre toga su nam 4 izgubili Dostanić, Kristić i ostali slepci. Robi je pokazao bar neke kvalitete, ali je činjenica da NEMA TIM za titulu, ni da su regularni uslovi, a kamoli ovako !

nemanja јул 10, 2012 at 00:28

Boze me sacuvaj, komentari ovde postaju gori nego na sportalu, jel smo se u to pretvorili ? Lukicu ovo Lukicu ono… nja nja uprava napolje uprava napolje.. I sta onda kada ode Lukic, sta kada Skundric i svi ostali koji su tu sad odu? Ko ce da dodje? Iskreno se nadam da ce Dzaja sto pre da se vrati al u ovoj drzavi i sa ovakvim ,,ministarstvom pravde“ tesko.

Reply
marko јул 10, 2012 at 00:07

Ljjudi jeste li gledali Dzajica kod Andjusa u nedelju ?Ma varce se cim se zavrsi sudjenje u njegovu korist naravno 😀

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 10, 2012 at 00:11

Jesam ja i mogu ti reci pun je Dzaja optimizma,dace Bog:)

Reply
marko јул 10, 2012 at 00:21

Ma covjek je toliko skroman da je to nemoguce,10 drugova koji su gledali poslali mi por vraca se Dzaja samo da se zavrsi sudjenje,svi ukapirali 😀

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 10, 2012 at 13:59

Znas koji je jedini problem,.sto Dzaja nije priveden i nije mu napakovano sve ovo sto jest da bi on bio osudjen vec da bi bio sklonjen,je rje to jedina licnost toliko jaka i toliko mocna da kad bi dosoa u Zvezdu da bi opet bilo 66 godina udaranja po usima partizanima,zato je i sklonjen,moras da se nekad zapitas zbog cega su ga izdali Dule Savic,Dika Stojanovic i ostali?A Vesic je u sve to debelo upetljan,vidjet ces kad se sve ovo zavrsi sta je u stvari tu bila poenta svega,samo mislim da su se malo z…bali:)

Reply
rille83 јул 10, 2012 at 03:51

DAJ BOZE DA SE VRATI!!!
Ali,kazes kad se zavrsi sudjenje? To je kao da si rekao,ali bas pravi primer,kada Srbija udje u EU!
Pa sta ti druze mislis,zasto se to istorijsko sudjenje ne zavrsi vec jednom!? Zar nije malo glupo da vec 4,5 god par svedoka se vrti u krug,sa istom pricom tj da Dzaja nije kriv i sudjenje nikako da se okonca. Stvar je jasna bre,nece ONI nam dati tek tako da nam se DZAJA vrati,nisu ONI sisali vesla znaju sta posle sledi! Jako sam razocaran po tom pitanju jer ne vidim kraj toj nepravdi. Cak sam i uredniku Informera pisao,smatrajuci da su oni danas jedini koji smeju sve da napisu,da istraze taj slucaj i objave opsiran tekst,upoznaju javnost zbog cega se ovoliko odugovlaci s DZAJINIM slucajem!

Reply
marko јул 10, 2012 at 09:20

Da alii je on rekao da ocekuje uskoro da se zavrsi,nema razloga da mu ne vjerujemo.

Reply
Bruce1ee. јул 10, 2012 at 00:07

za van bastena: prijatelju ono sto se stavi na papir (odnosno ugovor) mora da se ispostuje! sta mislis da li bi neki igrac pristao da mu plata bude po ucinku, cast izuzecima (owen hargrivs u citiju)… Sta ako se povredi na pocetku sezone, kao nas paseko… ja bih nekako vise voleo da vidim plate ljudi koji vode klub (lukic, vesic, stefanovic, itd…) nama treba kao sto kaze Covic realan budzet, mi ne smemo da nudimo igracima ono sto nemamo! da se razumemo i ja bih voleo da nam dodju, ninkovic, milijas, lukovic, stankovic, ali nemamo novca! ko je duzan da obezbedi novac za funkcionisanje kluba, naravno predsednik i uprava, da li ce oni taj novac sami da daju ili ce da obezbede sponzore, to je nebitno! imam jos mnogo sta da kazem, ali da ne duzim… veliki pozdrav svim zvezdasima!

Reply
Radisa јул 10, 2012 at 00:54

Ako nisi upoznat kako ide finansiranje u klubovima
ja cu ti ukratko reci.
Glavni sponzor kluba treba da isfinansira 70%troskova,
a ostatak manji sponzori!!!
Uprava ne daje novac,vec je duzna da obezbedi sponzore klubu!!!
Mi imamo solidan sponzorski pul,ali niko ne daje pare,
vec samo materijal,a tako se ne radi!!!
Ovi sponzori sa vodom daju za dzabe vodu,turska bolnica za dzabe leci,Legea ti uvalja lopte,kopacke i dresove,oni tamo kosulje i pantalone,a niko pare!!!
Toga na Zapadu nema!!!
Gazprom daje Zenitu oko 90 mil.Salkeu blizu 70 mil.a nama 2
Takav sponzor ti ne treba.Ispod 12 mil.po sezoni mi ne mozemo opstati,i takvog sponzora treba naci,a ove teraj u tri lepe pm
Bolje i bez sponzora,nego ovako da te neko zeza za sicu
Licenca za evropu 3 mil.a sponzor faca da 2 za celu sezonu
Kad bi se otarasili Gazproma mi bi procvetali.Sigurno ima krupnih zverki zainteresovanih za ulaganje,ali ne mogu od ovih Rusa,posto je njima ispod casti da budu obicni sponzori,a drugi da placa a Rusi i celavko da vode glavnu rec,e pa nece da moze!!!
UPRAVA NAPOLJE
GAZPROME ZAPALI SE!!!

Reply
MarkaFCRS јул 10, 2012 at 01:44

Al’ ti druže lupetaš. Ko je lud da u nas ulaže 12 miliona po sezoni??? Ko groboše sponzoriše? Jel’ njima EPS daje 12 miliona evra po sezoni?? ma daj batali te priče

Reply
vlada јул 10, 2012 at 00:02

šta će čovek opet je sve najljepše o Delijama i gradu rekao,nevidim razlog za repliku!? Nego šta bi sa Bakićem znali iko?

Reply
Sveta Predić јул 10, 2012 at 00:20

Ocekujte sve najbolje u vezi dolaska Bakica.Uskoro.Vrlo uskoro.

Reply
Sova јул 9, 2012 at 23:58

Lukicu ne znas posao idi iz Zvezde! Jedno je igrac drugo je rukovodilac. !

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 10, 2012 at 00:10

Ti nikako da svatis da Lukic tu niti je sta kriv niti ga ko sta pita…VESIC JE TA BOLJKA KOJA NAS BOLI,VESIC JE TAJ CRV KOJI NAS IZNUTRA IZJEDA,TAJ COVEK SVE STO DODIRNE PRETVORI U PEPEO!

Reply
Stefan јул 10, 2012 at 00:39

A Lukić ga doveo i dozvoljava mu sve to.. realno.

Reply
MarkaFCRS јул 10, 2012 at 01:47

Kao prvo, niko od nas ne može biti siguran da li nas Vesić jede iznutra, ili Lukić ili debeli ili neko peti. Kao drugo, Lukić je predsednik, ako nas već Vesić cedi, on to radi na Lukićevu odgovornost, što znači da je Lukić kriv.

Reply
Sova јул 10, 2012 at 11:00

Pa ne moze onda da bude predsednik ako nema autoritet i drugi odlucuju. Onda Obojica da se povuku! Nemam ja nista protiv Lukica ali nije dovoljno dobar predsednik i tacka. Nije za to covek!

Reply
anti-franjevac јул 9, 2012 at 23:49

Borha je tuki od igraca,koji je promasio sve zivo i mrtvo sto se moglo promasiti.Ne da ne vredi tih para,nego mu ne bi dao 5000 eura mesecno.
Uprava je apsolutno u pravu.

Reply
van basten јул 9, 2012 at 23:47

da ne bi dolazilo do ovih nesporazuma treba javno da se saopste plate igraca.onda bi bilo moguce uporediti zaradu i ucinak.da li neko( mcz) tacno zna koji igrac ima najvecu platu u zvezdi pa da vidimo da li zasluzuje.licno sam protiv toga da uzimamo igrace na pozajmicu i mislim da posle cosica i borhe vise toga nece biti.i da li neko zna( mcz) koliko perovic potrazuje od zvezde za ovih sest meseci i ako moze tacno da se objavi njegova minutaza i sto je sad popularno koliko je imao tacnih dodavanja( da me neko ne shvati pogresno ne branim ni njega a pogotovo klub zbog njihovog spora).

Reply
Pera јул 9, 2012 at 23:33

OVI SU TOTALNO IZGUBILI ‘KOMPAS“ IZ UPRAVE VISE NEZNAJU GDE ‘UDARAJU’ … NECE TE JOS DUGO GOSPODO SEDETI TU KAKO STE RADILI TAKO CE TE I PROCI /// BEZ TITULE OVE SEZONE LUKICA NA MESTU PREDSEDNIKA I NJEGOVE ‘STRUCNJAKE’ NECE MOCI SACUVATI NI DEJVID KOPERFILD !

Reply
zeljko-kv јул 9, 2012 at 23:29

Lazes Lukicu,lazes…

Reply
kobr90 јул 9, 2012 at 23:28

ko je ovde lud….zvezda ima samo sansu da osvoji prvensvto tako sto dobije sve male utakmice!!! a za to ovaj covek ce svedociti kad tad,kad bude trebala da se ocisti ljaga sa srpskog fudbala http://www.mozzartsport.com/vesti/doric–tole–priznaj-koju-si-utakmicu-namestio-ili-hoces-da-te-podsetim !!!
IGRAJTE ZA DELIJE,MI SMO TU SBOG VAS!!!!

Reply
mr јул 9, 2012 at 23:26

Nas neko ozbiljno za*ebava. Pogledajte sta se desava,prosle godine se raspustio ceo tim bez dinara,pa onda pre toga su oterali Koromana i Milovanovica zato sto nisu imali pare. Pa su na silu prodali Li Adija zato sto nisu imali pare. Pa su Vilotica nasamarili i napravili od njega budalu i naterali nas da ga mrzimo. Sad izbacuju i Marka Perovica iz tima,a razlog je samo novac,oterali Borhu nemaju da ga plate. Tosic pobegao nemaju da plate… Pa sta je ovo bre?

Reply
dusan јул 9, 2012 at 23:25

„zvezda borhi vise ne duguje nista, ali cemo dve rate onoga sto dugujemo platiti u narednom periodu“. ko smislja ova diletantska saopstenja? brukate nas bre. odvratno

Reply
Stefan јул 10, 2012 at 03:41

Pa to je njihova logika – „dugovanja“ su ono što neće isplatiti, a ono što nisu isplatili a planiraju nisu dugovi, nego samo eto tako uskoro će.

Reply
mr јул 9, 2012 at 23:25

Nas neko ozbiljno zajebava. Pogledajte sta se desava,prosle godine se raspustio ceo tim bez dinara,pa onda pre toga su oterali Koromana i Milovanovica zato sto nisu imali pare. Pa su na silu prodali Li Adija zato sto nisu imali pare. Pa su Vilotica nasamarili i napravili od njega budalu i naterali nas da ga mrzimo. Sad izbacuju i Marka Perovica iz tima,a razlog je samo novac,oterali Borhu nemaju da ga plate. Tosic pobegao nemaju da plate… Pa sta je ovo bre?

Reply
cile јул 9, 2012 at 23:18

Lukicu odlazi bre bruka jedna srozao si nam klub na najnize grane,reputacija gora nego iakd bre niko nece da nam dodje.Oterali ste Perovica coveka koji je veci cigan od svih zajedno u upravi.Bas me zanima prodaja godisnjih karata imam osecaj da ce biti vise pretplatnih karata za basket nego za fudbal.I ja cu isto tako postupiti kupicu za kosarku dok cu bojkotovati upravu sve dok ne budu svi do jednog otisli iz kluba.Navijaci trgnite se ili odosmo u propast..

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 10, 2012 at 00:06

Ti prijatelju time nebojkotujes upravu vec klub a to pravi navijac neradi,na stadion dodji,kartu kupi i svojim glasom daj do znanja sta mislis a ne da bojkotujes utakmice jer je to bojkotovanje klub aa to pravi navijac nece nikad uradit.dalje,perovic je veliki cigan,pa i ja sam veliki cigan ali nedobijam platu za to a hranim vis eusta nego taj perovic,koji nazalost nije pokazao nista,u igrackom smislu,pre jeste ali sada nije…borha je za nase uslove solidan igrac ali nevredi toliko para ni bolji igrac od borhe a kamo li borha,a lukic ai vsica motkom treba najurit zato sto neumeju d arade posao,mada tu lukic nije nista kriv,vesic je masina koja ce unistit zvezdu,ali ja verujem i dalje u tim,u igrace i u robia ,je rimamo solidnu mladu ekipu,u njih verujem…

Reply
cile јул 10, 2012 at 00:20

U koga bre verujes?Ko nam je to dosao pa da ti gradis takav optimizam mozda samo jovanovic ce biti dobro pojacanje.Ljuba Nenadic ti je igrac za evropu kao i babalj koji vec ljudi sa zlatibora kazu da je truba igrac.I dalje te pitam na osnovu cega verujes u lukica koji je ojadio klub u vesica koji je unstio K.K Crvena Zvezda ili u bucka koji je bio u V.K Partizan

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 10, 2012 at 13:53

Kao sto rekoh i gore ako umes da cits,ja verujem u Robia,verujem u igrace i verujem pogotovu u ove mlade igrace,moj dolazak na satdion znaci podrska njima i klubu ane Lukicu i Vesicu,a Vesicu pogotovu…moj optimizam zraci iz Robia i iz igraca,jer volja i zelja postoji,i to im niko nemoze osporit,jednostavno se na terenu vidi jel oni hoce ili nece,ka dnece prvi kritikujem ali ka dhoce moje je da ih podrzim a ne da nedolazim na stadion jer je predsednik neki Lukic ili lopov Vesic,oni me neinteresuju,oni su sami sebi nalepili etiketu na celo ko su i sta su i moju podrsku nece imat u smislu hvalisanja ili ti nekih drugih stvari,pogotovu Vesic jer je rlukic nije nista kriv on je obicna marioneta a svi znaju d aje Vesic na to mesto u FK dosao po direktivi FSS i POLITIKE,bas kao i u KK,tako da netreba trosit reci na Lukic ajer nije vredan pomena jednostavno on nije za predesdnika i to je to ali niko drugi nece jer je dug 35 i vis emiliona i nijedan nece da se prihvati toga zato je on tu i ostao ,on Vesica su doveli i to je velika razlika…da smo kojim cudom uzeli u ove 3 godine 2 titule i jednu evropu svi bi ga u zadnjicu ljubili a Vesic aniko nebi ni spominjao e to je meni krivo,sto menjate misljenje kako vetar duva,ja nebranim nikog ai boli me zadnjica ja sam uz klub uz trenera i uz igrace i nepada mi na pamet da branim Lukica ali garantujem da njega u Zvezdi niko nista nepita,Vesic je politicar koji ce unistit Zvezdu i sto je najgore nebi mu bilo prvi put,a tu Lukic i da hoce nemoze nista,obicna marioneta za medije!

Reply
kiklop јул 9, 2012 at 23:16

Smarate sa Borhom,otisao je i gotovo!

Reply
BCU јул 9, 2012 at 23:51

Hoćeš tako reći: smarate sa titulom, izgubljena je i 6,7,8.put i gotovo.

Reply
kiklop јул 9, 2012 at 23:54

Borha bi je doneo?Ma daj Borha ima jednu veliku manu i ne kosta toliko.

Reply
BCU јул 10, 2012 at 00:21

Nebi je Borha donio, vec ce je Lukic (Vesic) izgubiti, to je poenta.

Reply
popovic јул 9, 2012 at 23:16

ova uprava kako radi necemo imati ni igraca dovoljno za mali fudbal pa uprava sa gazdom lukicem ako volite zvezdu podnesite ostavku vidi te sami da ste nesposobni

Reply
Igor јул 9, 2012 at 23:10

Kada je Borha dolazio, nasi su rekli da mogu da ga otkupe za 200.000, a sada 50% ugovora za 650 000 evra! Nasoj upravi vise nista neverujem!!!

Reply
Fan јул 9, 2012 at 23:23

200000 za otkup nakon 6 meseci, isto kao kad je jeftinije da kupis veliku kolicinu robe odjednom, a ne u vise puta… Kako je vreme prolazilo otkup se povecavao..

Reply
dusan јул 9, 2012 at 23:27

ta matematika nase uprave je neverovatno smesna. jel sam verujes u to sto pises?

Reply
MarkaFCRS јул 10, 2012 at 01:54

Što ga onda nakon 6 meseci nisu otkupili za 200 000 evra? Nego se sad jadaju kako je velika otkupnina. Koliko ja znam, Robi je najviše forsirao Borhu od samog početka, tako da uopšte nije sporno da li su ga trebali otkupiti nakon 6 meseci. A čovek je sad konačno počeo i golove da daje i po meni je bio naš najbolji igrač uz Lazu i Tošića, a mi smo 2 od 3 najbolja igrača prodali za ukupno milion evra !?

Reply
timmy јул 9, 2012 at 23:05

ove godine cemo vidjeti koliko nedostaje Borha. Radio je najveci dio posla u ekipi, i takvog igraca su se olako odrekli.

Reply
popovic јул 9, 2012 at 22:57

hajte uprava vesic i lukic ako volite zvezdu dajte ostavku nemoj te voditi zvezdu u propast dosta ste napravili

Reply
ivan јул 9, 2012 at 22:56

Uprava napolje!!! Slazem se,ALI!!! Sta posle ? Sta vi konkretno mislite,ko da dodje u zvezdu? Ko uopste zeli da dodje u ovakvu zvezdu?Ko da bude na celu kluba? Mi pojma nemamo koliki je dug ,prvo,20 pa 30 miliona…kao da pricaju u dinarima.Moze ceo stadion da ih otera.Sta cemo posle ,niko ne zeli da dodje,da ulozi…gomila prica ,a vremena sve manje…Plasim se iskreno…A nadam se najboljem,ako i svi vi.A sta nam drugo preostaje.

Reply
marakana јул 9, 2012 at 22:53

…i naravno opet su oni u pravu a uvek neko drugi kriv !

Reply
Stefan јул 9, 2012 at 22:43

Prvi igrac koji je imao m*** da javno kaze sta misli o upravi i oni odmah izdaju saopstenje. Nisu ni shvatili poentu izjave. Dugovali mu ili ne, ono sto je rekao stoji i zato nije hteo da produzi ugovor.

Reply
CZovac јул 9, 2012 at 22:54

„Prvi igrac koji je imao m*** …“, pa nisam video da je to govorio dok je bio u klubu, lako je da prica sve i svasta posle raskida, bilo da je on upravu ili ne!
Lako je biti general posle bitke!

Reply
Delije јул 9, 2012 at 22:40

koliko je pocela da mi ide na zivce ova uprava!!

Reply
Dragan Kg јул 9, 2012 at 22:33

Koliko nam je kidao zivce svojim promasajima trebalo bi on nama da doplati par hiljada evrica!!!

Reply
Stefan јул 9, 2012 at 22:41

Završio nam je jedno 70 posto posla u dve od tri pobede u derbijima, pa i u trećem je mnogo toga uradio. Mislim da bi tek sad eksplodirao, naročito što je Robi taman bio počeo da ga vraća na ivicu šesnaesterca, gde može snagu da koristi do kraja. Da je promašivao – jeste, ali da su nam tri takva radnika u timu.. u svakom slučaju bi bilo bolje 🙂

Reply
Stefan јул 9, 2012 at 22:32

Sa gubitkom Borhe smo izgubili fizički najdominantnijeg igrača u JSL-u i jedinog igrača koji je mogao da nosi dvojicu na leđima, a da ne izgubi loptu. 650.000 možda jeste mnogo (da imamo para, svakako ne bi bilo, kupili bi ga za minut bukvalno, ali dobro sad), i sigurno ima kvalitetnijih fudbalera glede celokupne tehnike, ali manevar Zvezdin će sad MORATI kako zna i ume da se oslobađa lopte smisleno i planirano, jer više nećemo imati lika koji će da loptu uštopuje i da čeka deset sekundi i da se bije za nju dok mu se neko ne otvori. Volim da mislim da imamo igrače koji to mogu, ali opet, to mislim svake godine pa pogrešim.

A ove izjave što se tiče… ja ne znam da li klub stvarno misli da im bilo ko više veruje. Stvarno sam svim srcem bio za njih u nedostatku boljih, i jesu dosta toga uradili, i Lukić mi je bio simpatičan na taj neki sirovinski način, i Stefanović mi je bio dingospo i otresit i sposoban i štasvene, ali ti ljudi pojma nemaju, bukvalno se grče iz dana u dan da ne potonu. Voleo bih da grešim, ali opet, to bih voleo svake godine pa me na kraju do jaja majstorski opovrgnu.

Reply
predrag јул 9, 2012 at 22:46

Slazem se Stefane stobom kao verujem i velika vecina!!! Sto pre mi Lukicu,Vesicu lopovu i Vasilijevicu mafijasu i alkosu vidimo ledja pre cemo doci do boljeg stanja u klubu a samim tim i do titule!!! Potrebna su nam minimum 3-4 dobra i kvalitetna igraca!!!

Reply

Leave a Comment