Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Просинечки: „Маневар наша највећа снага“

Након десет дана проведених на Рогли и седам на Златибору, фудбалери Црвене звезде вратили су се у Београд где ће се у наредних шест дана припремати за утакмицу другог кола квалификација за Лигу Европе, против белоруског Нафтана. Биће то прилика да већ на самом старту сезоне црвено-бели, преточе и материјализују претходне три недеље напорних тренинга у добар резултат. Тренер Роберт Просинечки, итекако због свега виђеног током припремног периода има разлога за задовољство и оптимизам и са правом верује да зимус селектирана екипа појачана са неколицином новајлија, може да испуни високе циљеве и обрадује милионску армију навијача.

– Сматрам да смо одлично радили на припремама. Прво и најважније јесте да су сви играчи здрави, и изузев мањих проблема појединаца нисмо имали озбиљнијих проблема са повредама. То је важно због континуитета тренинга играча. Наредног четвртка нас очекује утакмица са Нафтаном, у којој нам је резултат много важан из неколико разлога. Желимо добром игром да добијемо на самопоуздању, које ће нам доста значити на старту шампионата. Имамо тежак распоред, гостујемо добрим екипама и при том играмо квалификације у Европи. Мораћемо у тим уводним утакмицама да дамо све од себе и да размишљамо само о победама. По природи сам оптимиста и верујем у своју екипу, која је прошлог пролећа освојила Куп и играла добро. Очекујем да тако и наставимо – рекао је Просинечки сумирајући завршен припремни период у Словенији и на Златибору.

Велики заокрет у клупској политици заједно са руководством Црвене звезде направио је Роби прошле зиме када је инсистирао да се најтрофејнији српски клуб у борби за повратак на стазе старе славе окрене најталентованијим фудбалерима у Србији, и сопственој Омладинској школи. Овог лета прилику да покажу потенцијал и квалитет који неспорно имају добили су Савићевић, Симић и Чикић, пупољци Звездине „баште“, пред којима је светла будућност, уз услов да указано поверење врате напорним радом и усавршавањем кроз рад са екипом.

– Инсистирали смо зимус на филозофији да у Звезди треба да играју најбољи млади играчи Србије и наши омладинци. Задовољан сам радом свих момака, њиховим односом према клубу, професионализмом који испољавају, као и радним навикама и талентом који поседују. Нисмо их без разлога прекомандовали у први тим, и сада је на њима да се труде, да уче и да увек дају свој максимум – оценио је Роби рад најмлађих првотимаца нашег тима.

После три припремна периода у којима је био суочен са већим променама у екипи, овога лета успело је руководство црвено-белих да сачува костур екипе и да за одласке Тошића и Борхе нађе квалитетне замене. Одбијено је и неколико уносних понуда које би с обзиром на финансијску кризу, олакшале пословање клуба, али би и умногоме ослабиле играчки кадар.

– Довели смо одличне замене. Стигао је Милан Јовановић, који је репрезентативац Црне Горе, и иза себе има велико искуство играња у јаким лигама, између осталих и руске. Поред њега, ту је и Бабаљ који има велики потенцијал. Обојици ће им бити потребно извесно време да се прилагоде и адаптирају на обавезе играња у Црвеној звезди, што је и нормално, али верујем у њих и мислим да су играчи који ће донети додатни квалитет екипи. Успели смо да задржимо костур тима на чему сам највише инсистирао, јер њега чине момци који су показали да умеју да играју, да је пред њима светла будућност и сада након шест месеци континуитета у раду, очекујем да будемо још бољи – оценио је млади стручњак.

У систему игре који форсира Просинечки, окосницу екипе и „срце и душу“ чини везни ред. С тим у вези охрабрује податак да „мотор“ тима није оштећен, односно да су Лазовић, Димитријевић, Миливојевић, Мијаиловић, Евандро, Каду и остали богатији за полусезону заједничког играња, да се боље познају и да сви заједно чине још уигранију целину.

– То је немерљиво велики плус за нас. Маневар је наша највећа снага, покретач свега и успели смо да сачувамо играче који ће и следеће сезоне бити носиоци игре – задовољан је шеф стручног штаба везистима које има на располагању.

Мање потешкоће Робију може да зада одсуство омладинских репрезентативаца који су услед обавеза у дресу Србије, пропустили комплетан припремни период. Њих је сад потребно брзо освежити, али и припремити за велике напоре, који их очекују. Меч са Нафтаном је као и сваки први сусрет у сезони од изузетне важности, а врло тешко је очекивати да ће Мијаиловић, Спајић и Стојковић, бити у конкуренцији за екипу која путује у Белорусију.

– Сигурно да су нас донекле пореметиле обавезе које су њих тројица имали због европског првенства у Естонији. Међутим, ради се о добрим момцима и играчима, који су прави професионалци и иако вероватно неће бити на списку путника за меч против Нафтана, верујем да ће врло брзо достићи жељену форму. Такође, тренирали су и са националним тимом, играли такмичарске мечеве, и најпосле част Црвене звезде је да у својим редовима има што више репрезентативаца, јер то значи да се у клубу добро ради и да су момци квалитетни фудбалери – рекао је Просинечки и осврнуо се на очекивања у првом мечу квалификација за Лигу Европе.

– Мој помоћник Кљајић је посматрао уживо једну утакмицу нашег ривала и пренео нам своја запажања. Погледали смо и две касете током боравка на Златибору, али тек у наредном периоду, у преосталих шест дана ћемо се још подробније упознати са врлинама и манама Нафтана. На основу до сада виђеног могу да кажем, да су прави представник фудбалске школе бившег Совјетског савеза, да имају квалитет, пре свега мислим на дисциплину у игри и физичку снагу. Исто тако са друге стране, уверен сам да смо ми квалитетнија екипа, и не бежимо од улоге фаворита – истакао је Просинечки.

Из свега изреченог од стране тренера Црвене звезде, лако је закључити да су амбиције клуба по питању спортских резултата највише могуће, освајање домаћих трофеја и запажен резултат у Европи. На том путу треба победити много утакмица, треба се изборити са доста изазова. Сам податак да се на Маракани, трофеј намењен освајачу првенства чека пет година, сам са собом носи додатну тензију и притисак.

– Свако када дође у Црвену звезду, осећа притисак, и ми смо управо зато селектирали играче, за које мислимо да имају карактер и победнички менталитет. Имамо у својим редовима неколико, што А, што младих репрезентативаца и они су показатељ квалитета тима којим располажем. Навијачи, као и сви ми, сигурно да очекују титулу. То је и нама из стручног штаба, као и играчима, главни циљ. Мислим да је моја екипа способна да буде прва на крају првенства, и да оптимизам који носим у себи, није без основа. Показали су пролетос да умеју да играју, да су карактерни, да су сложни као целина и да воле клуб – закључио је Просинечки.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

69 comments

Branimir јул 15, 2012 at 14:31

За мог брата Ацу.
Не бих се могао сложити са Тобом.
Бакић очигледно има неки квалитет, који се опасно слути и треба му само посветити одговарајућу пажњу. Други су га прогласили тиме што га прати у најави и јавности, па му не можемо приговорити да је „самопроглашени“.
Не желим још бити малициозан и називати га дукљанским бисером. Он је показао добру вољу да буде Звездаш и то му је за сада сасвим добар алиби да оцијенимо да је млади човјек у пресингу државне и сваке друге индоктринације на правоме путу – клони се партизанштине. Ако се нешто у томе поремети, признајем да му нећу то опрастити, а тако ни остати дужан.
На крају, Бакића пореде са Каком, а не са Марадоном. Сасвим сам сигуран да би било боље да су Тебе послушали и да га у играчном смислу пореде са свјетским мајстором. Сасвим је могуће да су у игри и неки други параметри (љепота, фризура, физиономија, стајлинг и остале глупости), који Бакића пласира у јавности не само као фудбалера наго као погодан лик за сваког припадника овог потрошачког друштва.
У Бакићу сам видио неки таленат и могућност која ме је на први поглед готово фасцинирала: лакоћа и прецизност паса, прегледност у игри, невјероватна луцидност у проигравању, смисао за пас и игру, … Звезда је увијек имала таквих играча. Зато сам и рекао да у њему видим другог Милана Јанквића. У тандему са Евандром био одличан и убојит пар. Миливојевић свакако не игра неку креативну улогу у тиму, што сам реално очекивао, јер више игра позади…
Признајем да ће ми бити веома жао ако се овај трансфер не реализује. Већ ми удара жудњу. Знам да сам личан и пристрасан, али драго ми је када човјек успије да сачува душу, остане човјек и не оде у партизане.

Reply
R1L3 јул 14, 2012 at 13:02

Kad ce promocija novih dresova?

Reply
crvena zvezda јул 14, 2012 at 12:57

Imamo extra tim ali ova uprava nas koci

Reply
Šeša јул 14, 2012 at 08:37

Ово је исто причао пред почетак прошле сезоне…

Reply
aleksandar kš јул 14, 2012 at 00:25

uaaaa lopovi i plaćeni navijači,što vi volite zvezdu više od mene lopovi,vama je interes glavni cilj,a ne titula i evropa lopovi belosvetski zajedno sa lukićem na čelu!!!

Reply
cile јул 14, 2012 at 02:14

Bravo za komentar svi znaju da je Lukic alav na pare evo ima jos jednu funkciju u upravi sopota i covek sam sebi odredjuje platu.U diliu je sa navijacima i zato se ne cuje vec 4 godine nista protiv njega dok se jednoj LEGENDI DRAGANI DZAJICU posle dva neuspeha skandiralo uprava napolje.A ovi sto veruju da ce biti bolje sa lukicem grdno se varaju

Reply
Branimir јул 15, 2012 at 14:33

Циле, предлажем да више не буде циле – миле.

Reply
MILAN KG јул 14, 2012 at 02:21

tooooooooo coa!!!!!!!!!!!! ja sam na tvojoj strani ali sta mozemo kad su vodje uz lukica cast izuzetcima to su krimosi narko dileri jednom recju banda mafijaska!!!!!!!!! sve to treba strpati u pozarevac ili s. mitrovicu neka samo vlada lukic procicemo kao rendzers.

Reply
***DELIJA 1OO%*** јул 14, 2012 at 00:11 Reply
Aca јул 14, 2012 at 11:12

Ti si navodno “delija 100%“ a ne znas da ova pesma postoji odavno,da uopste nije nova, da je napravljena i osmisljena u jednom Beogradskom kaficu i da se nikada nije pevala na Severu niti ce se pevati.Nemoj da se brukas. Ako nesto ne znas pitaj nekoga ko zna. Nije sramota pitati.

Reply
Branimir јул 13, 2012 at 23:11

Ајде више, слијећи сиви соколе. Чекамо те ка владику.

Reply
***DELIJA 1OO%*** јул 14, 2012 at 00:10

hahaha 🙂

Reply
sasa јул 14, 2012 at 00:47

Bravo majstore ha ha ha.I ja sam presrecan da je konacno stigo.

Reply
Branimir јул 14, 2012 at 09:16

Биће он други Милан Јанковић!

Reply
Aca јул 14, 2012 at 11:14

Ja mislim brate Branimire da je on isto kao i Burzanovic samoproglaseni dukljanski Maradona.

Šeša јул 14, 2012 at 08:39

Док званични сајт или овај не објаве не треба вјеровати ништа… тај портал се већ доста пута показао као неистинит… (одлазак лазовића, долазак милијаша, одлазак бајка, долазак нинковића…….)

Reply
MILAN KG јул 13, 2012 at 21:52

http://www.mondo.rs/s251819/Sport/Fudbal/Rendzers_izbacen_u_poslednju_ligu.html pogledajte sta se desi sa klubom kad se nagomilaju dugovi ma kao se on zavao tragedija fudbala.

Reply
Branimir јул 13, 2012 at 23:07

Пу, пу, пу… далеко било.

Reply
redjamo pobede јул 13, 2012 at 23:15

U danasnjem fudbalu su veliki Pariz i ostali smesni klubovi koje kupi neki bogatas. Ili bolje receno oni misle da su veliki, tradicija se ne kupuje

Reply
MILAN KG јул 13, 2012 at 23:57

tako je prijatelju ja ne mogu da objasnim kretenima da parama ne moze da se kupi tradicija osvojeni trofeji navijaci sve sto cini jedan klub velikim kao sto jedan idiot meni kaze da je anzi veliki klub i da su celzi seviljapsz veci klubovi od zvezde nije mi dobro od takvih ljudi.

Reply
darko јул 14, 2012 at 00:17

nema veze da li imaju tradiciju,oni ce da je prave tek..Nebi bilo lose i da nama neki bogatas da tolike pare ali da ne bude vlasnik kluba …

Reply
MILAN KG јул 14, 2012 at 02:29

e pa sta bih ti hteo da bude bogatas a da ne bude vlasnik kluba hahaha pa ko normalan ce da ulaze pare u nesto sto nije njegovo!!!!!! samo neka se mi zanosimo da ne bude privatizacije nece nas biti na evropskoj mapi ustvari nas nema tu vec 20 godina biju nas prosecni timovi po evropi naftan ce mo proci ali ce nas posle neko kao i obicno isprasiti i pokazati gde nam je mesto kao npr ren.jedino sto je ostalo od kluba je muzej i trofeji i donekle navijaci onih 15 ak hiljada sto su stalno tu a ne oni sto napune marakanu kad je ulaz slobodan.

Reply
MILAN KG јул 13, 2012 at 21:48

a napad nikad gori

Reply
Aca јул 13, 2012 at 21:46

Kakav crni manevar, kakvi bakraci. Najveca snaga su Delije, one prave. Uvek bili. I bice.

Reply
Branimir јул 13, 2012 at 23:06

А криве Делије?
Делија може бити само прави Делија, други не постоји.
Како Аца побра аплаузе! Тако, брате!

Reply
Aca јул 14, 2012 at 11:15

Veliki pozdrav za mog brata Branimira.

Reply
Djolee јул 13, 2012 at 21:41

Samo titulu hocu jaa…:)))))

Reply
Petar јул 13, 2012 at 20:08

Kakva bi veza bila kad bi za par godina igrali Micko – Savicevic Bakic uhuhuh

Reply
Branimir јул 13, 2012 at 22:57

Што: за пар година? Па играче ове године. уздах треба да се односи на: када би више година заједно играли …

Reply
Dragan Kg јул 13, 2012 at 19:44

http://www.youtube.com/watch?v=wgKQanOLm5k Ovoga se svi vrlo rado secamo. Nije Odenze ekipa evropske klase, ali nije ni za potcenjvanje. Drugo nesto sam hteo da kazem, evo kako je tada izgledala klasicna Muslinova formacija 3-5-2, jesmo primili 3 gola, ali od ta tri 2 su posle velikih nasih gresaka. Sa druge strane vidi se da smo imali igru, napadalo se konstantno, sutiralo se, stvarale se sanse, davali golovi. Ni dan danas mi nije jasno kako smo se olako odrekli Djordjica, dobar igrac, veliki talenat, sin naseg bivseg igraca. Da je tada Dzaja popustio i dozvolio Muslinu da odradi ono sto je hteo danas ne bi bili u ovakvoj situaciji. I jos nesto, bas me interesuje da li se kao deo treninga ili priprema praktikuje gledanje ovakvih i slicnih utakmica, gde jasno moze da se vidi kako treb igrati?

Reply
Quaresma јул 13, 2012 at 21:52

Bojan Djordjic

Reply
MILAN KG јул 13, 2012 at 21:58

e moj sugradjanine mekadd smo imali upravu trenera igrace sada nemamo nista ustvari imamo ali nasta to lici bruka sto bi robi reko dominiramo koja bre dominacija ja tebi ti meni mora da meljemo i ne svidja mi se igra sa jednim spicem da li 4-3-3 ili 4-2 -3 – !. nije vazno vmajbolje je 4-4- 2 i cao

Reply
Mimi јул 13, 2012 at 19:10

ne sumljam ja u Robija..verujem u njega…kostur tima je ostao za one koji su otisli dosle su dobre zamene…sa ovim timom smo u drugom delu sezone imali samo 1 poraz…i primili najmanje golova…verujem u prolazu u LE I u TITULU!!!

Reply
Беране ЦГ јул 13, 2012 at 18:57

Аjмо Роби твоjу „тика-така“ игру,па да мељемо:)

Reply
Dragan Kg јул 13, 2012 at 18:34

http://www.mozzartsport.com/vesti/crnogorski-kaka-konacno-dolazi-u-beograd Valjda ce sve to biti OK, ne zna covek sta da misli. Uhhhhhhhh kada ce taj cetvrtak…….

Reply
Пеђа јул 13, 2012 at 18:24

АЈДЕ ИГРАЈ И БОРИ СЕ АЈДЕ СЕВЕРОМ ОРИ СЕ АЈДЕ У ПОБЕДЕ СА НАМА ТИ!!!!!! СВИ НА МАРАКАНУ 26-ТОГ !!! НЕК НАС СЕ ЕВРОПА ПОНОВО ПЛАШИ!!!!

Reply
Milan јул 13, 2012 at 18:15

http://www.facebook.com/marko.bakic8?ref=ts
Daj da izvrsimo pritisak na malog da potpise za nas 😀 😀

Reply
Mani јул 13, 2012 at 18:05

Zvezda u četvrtak kreće kao DIZEL mašina koja guta naftu!!! :)))

Reply
Mladjen јул 13, 2012 at 18:18

Samo da nas nafta ne proguta… 😀

Reply
cira јул 13, 2012 at 17:26

Pripreme se zavrsavaju…a sada da vidimo gde smo ! Problemi sa bahatom upravom i nemastinom u klubu su evidentni,ali se nadam da ce se igraci izdici iznad toga.Igracki kadar i prelazni rok je po principu -Kako smo se nadali,dobro smo se udali….Zadrzan je kostur tima,otisli Tosic i Borha(po meni lako zamenljivi igraci) pridosli mladi Babalj(koji tek treba da izraste u pravog golgetera za jedno 6 meseci-godinu dana)Ljubo partizanivac koji ce se verujem lako uklopiti kada bude dobijao sansu i Jovanovic koji neosporno poseduje kvalitet dovoljan za mnogo jace lige od nase.Rekao bih da sve mozemo reci osim da imamo los tim.
Bajko i Kirovski su dobri golmani bekovske pozicije ce popunjavati nezamenljivi Mladenovic i klinci potpomognuti Ljubom i Vesovicem(dosta polemika se vodilo oko mogucnostima Vesovica,ja sam misljenja da je dobar na toj poziciji kada zvezda napada i kada razbija bunker,pa Vesa igra vise duplo krilo i tako stvara visak po boku,ali kada igramo sa tvrdjim ekipama u odbrani mi je nekako tanak.)Poslednaj linija Maxa – Jovanovic – Krneta-Spajic je svakako najbolja u ligi i verujem da ce biti mnogo sigurnija nego sa Tosicem.
Zadnji vezni Milivojevic – Micko ne treba trositi reci opaki igraci koji ce tek ove sezone to i dokazati.Sredina terena je nasa prednost Milivojevic(koji se sa zadnjeg veznog moze pomeriti i malo napred)Evandro,Savicevic,Dimitrijevic,Kadu svakako ulivaju poverenje i verujem da takvu sredinu nema ni jedna ekipa u JSL. Ne bih bio korektan prema sebi kada ne bih ponovio svoje misljenje da nam na ovoj poziciji fali lider,koji ce znati sta sa loptom i kada ne ide,pa se nadam da jos nije kasno za jedno takvo pojacanje,koje ce povezati zvezdu tako da ce to sve mnogo bolje izgledati.Prvi pik za centralnog napadaca je po meni ubedljivo Luka Milunovic,Kasalica i Lazovic po bokovima,tu je jos ne isprobani,a po meni vrlo zanimljivi Asamoa sacekati Babalja,a ne bih ni Mirica prerano otpisivao,jer nije pruzio ni deo onoga zbog cega je doveden.
Dakle sve mozemo reci sem da nemamo tim,pa usudio bih se izreci i NAJBOLJI U LIGI. To tek treba dokazati…treba lomiti svakog protivnika od prvog sudijinog zvizduka,razoruzati ih odmah i ne dati im ni promil sanse…
ubijati im iz minuta u minut samopouzdanje i da se iz aviona na svakoj utakmici vidi -KO TU VOZI TRAKTOR,A KO OTVARA KAPIJU-
Ako dodje jos neko pojacanje ,dobro je,a ako ne, dobro je i ovako.
Verujem u ovaj tim i Roberta Prosineckog.

Reply
Пеђа јул 13, 2012 at 18:21

Брате свака част на коментару,и треба веровати у тим и Робија…и како ти кажеш убијати противнике …..

Reply
European and World Champions 1991 јул 13, 2012 at 16:32

Kada ce biti promocija novog dresa – da li se zna tacan datum ? i drugo jel se zna nesto za Bakica dokle se stiglo jer su neki portali objavili da je sve zavrseno sa Zvezdom ?

Reply
delije sever јул 13, 2012 at 16:31

maater ti ustasku idi kuci

Reply
Zvezdalee јул 13, 2012 at 17:12

Verujem da si obican balavac od 12,13 do 18 godina . Ni ja nemam mnogo vise imam 21,ali nisam toliko ogranicen kao ti . Mislim brate,sta odgovoriti na ovo sto si napisao ? Najbolje je samo iskulirati,ali ja to ne mogu … Taj „ustasa“ je uradio za Zvezdu vise nego sto ces ti i ostali ograniceni klinci koji ga mrze uraditi za ceo svoj je..ni zivot ! Pozdrav .

Reply
Shole јул 13, 2012 at 17:33

Onda pi po tvom tebalo „klub“za koga TI ZAPRAVO NAVIJAS,da se iseli tamo gde je i osnovan!

Reply
aleksa јул 13, 2012 at 18:57

mARS DZIBERCINO GROBARSKA.

Reply
aleksa јул 13, 2012 at 18:58

Ovo je bio ODGOVOR ZA deliju sever.

Reply
cira јул 13, 2012 at 19:36

delije sever sramota me je u tvoje ime.

Reply
van basten јул 13, 2012 at 20:09

ako si mangup ti ces to jasno i glasno ponoviti na severu,ali stvar je u tome sto si ti sa juzne tribine a sever ti je neostvarena zelja.

Reply
sasa јул 14, 2012 at 04:00

Ustasa si ti i tvoji grobari.Da je ustasa nikad ne bi doso u Cetnicki klub vec bi bio kod vasih ndh oznasa iz 45.Volim Zvezdu i Srbiju pravoslavlje liturgiju!

Reply
Petar јул 13, 2012 at 15:50

I pored svega ovoga, ja verujem u moju ZVEZDU!

Reply
***DELIJA 1OO% јул 13, 2012 at 15:23

http://sport26.rs/page.php?FID=3&PKID=3&id=1071 nije u vezi sa fudbalom ali….

Reply
***DELIJA 1OO% јул 13, 2012 at 15:58

ne kapiram sto mi dajete minuse,pa nisam ja kriv sto nije vise trener

Reply
njaVa јул 13, 2012 at 15:22

Robi verujem u tebe!
Imas dobre igrace…..5 puta bolje nego sto si ih imao prosle sezone
Razguzili ste partizan ovog proleca, volite Zvezdu…..
Pa vreme je jbt !

Reply
milos 90 јул 13, 2012 at 15:00

nosioci smo i u 3.kolu kvalifikacija,ocekujem pobedu od 2-0 u Belorusij i da ih razvalimo na MarakanI!!!! 😀

Reply
zvezdan јул 13, 2012 at 14:59

Polako teramo cara do duvara sto nas narod kaze.Sve price padaju u vodu ako se ove godine ne osvoji titula….

Reply
delijaMNE јул 13, 2012 at 15:17

Jezik pregrizo:)))

Reply
josif јул 13, 2012 at 14:56

Jesmo li u trecem kolu kvalifikacija nosioci ili zavisimo od nekih rezultata u drugom krugu?

Reply
kastiljo јул 13, 2012 at 14:58

nosioci smo…ali opet mozemo da dobijemo nezgodne ekipe…

Reply
ShoNara јул 13, 2012 at 15:02

Totalno nebitna stvar, ako budemo odigrali maksimalno procicemo.
Sigurno cemo odigrati bar dvomec sa vrhunskom ekipom, imamo sanse samo ako iskoristimo sve sanse koje stvorimo, a bog nam da srece da protivnik iskoristi sto manje svojih sansi.

Reply
kastiljo јул 13, 2012 at 15:15

zelim da verujem u to…nisam cak ni siguran koga mozemo da izvucemo,al mi je nesto urezana u secanje ostala viktorija plzen kao potencijalni protivnik…nimalo naivna ekipa….

Reply
ds јул 13, 2012 at 14:33

ma ako ne osvojie titulu,idite iz zvezde!

Reply
dragan јул 13, 2012 at 14:58

pa realno ni jedan trener nije imao ovoliko kredita kao prosinecki. Sad ne moze reci da ima slabe igrace(iako nije nikad ni rekao ali svi znamo da mu je to opravdanje za dve izgubljene titule) jer su nam igraci ekstra za ovu nasu ligu,ubedljivo najjaci tim imamo ove godine iako je partizan doveo par dobrih igraca(pauljevic,knezevic…)

Reply
ShoNara јул 13, 2012 at 15:21

Mi kad smo imali najjacu ekipu u zadnjih par godina mi smo zavrsili na trecem mestu na tabeli.
Ova ekipa nije nista posebno ali imapar ljudi koji vade prosek i koji mogu dosta toga da nam donesu.

Reply
dragan јул 13, 2012 at 16:20

ove godine stvarno imamo sve sto treba za titulu,imamo odlicne igrace na svim pozicijama (osim mozda na desnom beku,ali i tu nismo losi),imamo ekipu koja je 6 meseci zajedno,imam osecaj da ce tribine biti po 30000 ljudi na svakoj utakmici,jednostavno nista osim titule ne dolazi u obzir

Reply

Leave a Comment