Милуновић: „Снага Звезде је у колективу“

Лука Милуновић
Лука Милуновић

Лука Милуновић

Можемо да се сложимо да, ако је нешто функционисало у мечу са белоруским Нафтаном, то је била завршница. У разговору за „Новости“ двоструки стрелац Лука Милуновић, изјавио је да је најважније играти константно, без пада концентрације:

„Нафтан је доста слабији од нас и три гола која су нам дали плод су нашег великог пада концентрације који се више неће поновити. Нама је најважније да у реваншу свих 90 минута будемо константни, али и да из такве игре остваримо што убедљивију победу. Вентспилс је прошле године примио седам голова на „Маракани“, али је Звезда после лоше отворила првенство. Нека сада не будемо баш толико ефикасни, али да онда наставимо с победама и покажемо да смо израсли у најјачу екипу у Србији.“ – рекао је Милуновић и додао да је снага Звезде у колективу:

„Касалица, Лазовић и ја се добро познајемо, кроз целе припреме смо играли заједно и срећан сам због голова и асистенција које смо забележили у првом европском мечу. Али, као што сам рекао, Звезда пре свега има квалитетан тим, добре играче у свим линијама и ко год да изађе на терен може да одговори захтевима и амбицијама нашег клуба. Нас тројица смо ту да само завршимо посао целе екипе. Сваки наш напад почиње од Бајковића и одбране, исто као што и одбрана креће од нас у офанзиви. Снага Црвене звезде је у колективу из којег увек могу да искоче појединци и зато је сваки постигнут гол дело тима, а одговорност за грешке и за онај нешватљиви пад у другом полувремену у Белорусији такође иде на рачун сваког од нас. 

Које је ваше мишљење о Луки Милуновићу? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!