Милуновић: „Снага Звезде је у колективу“

Лука Милуновић
Лука Милуновић

Лука Милуновић

Можемо да се сложимо да, ако је нешто функционисало у мечу са белоруским Нафтаном, то је била завршница. У разговору за „Новости“ двоструки стрелац Лука Милуновић, изјавио је да је најважније играти константно, без пада концентрације:

„Нафтан је доста слабији од нас и три гола која су нам дали плод су нашег великог пада концентрације који се више неће поновити. Нама је најважније да у реваншу свих 90 минута будемо константни, али и да из такве игре остваримо што убедљивију победу. Вентспилс је прошле године примио седам голова на „Маракани“, али је Звезда после лоше отворила првенство. Нека сада не будемо баш толико ефикасни, али да онда наставимо с победама и покажемо да смо израсли у најјачу екипу у Србији.“ – рекао је Милуновић и додао да је снага Звезде у колективу:

„Касалица, Лазовић и ја се добро познајемо, кроз целе припреме смо играли заједно и срећан сам због голова и асистенција које смо забележили у првом европском мечу. Али, као што сам рекао, Звезда пре свега има квалитетан тим, добре играче у свим линијама и ко год да изађе на терен може да одговори захтевима и амбицијама нашег клуба. Нас тројица смо ту да само завршимо посао целе екипе. Сваки наш напад почиње од Бајковића и одбране, исто као што и одбрана креће од нас у офанзиви. Снага Црвене звезде је у колективу из којег увек могу да искоче појединци и зато је сваки постигнут гол дело тима, а одговорност за грешке и за онај нешватљиви пад у другом полувремену у Белорусији такође иде на рачун сваког од нас. 

Које је ваше мишљење о Луки Милуновићу? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Коментари

19 Коментарa на "Милуновић: „Снага Звезде је у колективу“"


Profile photo of radan
Гост
noradrenalin
јул 23, 2012

Ovaj momak je jako dobar fudbaler za svoje godiste, zvezdas, veliki talenat koji treba pretociti u kvalitet. Samo hrabro momce

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Profile photo of cira
Гост
cira
јул 23, 2012

Luka je najvece pojacanje koje je u poslednje vreme pristiglo u zvezdu.

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Гост
crvena zvezda
јул 23, 2012

I najveci zvezdas

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Profile photo of nemanja1234
Гост
bLa bla
јул 23, 2012
Гост
escort
јул 23, 2012

Neko je dole stavio link da se Dzaja vraca u klub. Dzaja nikad nije ni odlazio (u stvari jeste, dok nije dosla ova uprava, oni su ga vratili). Lukic je sam rekao da ne zeli klub da prpusti nekom biznismenu tipa Toplica, koga bas zabole za Zvezdu, ali da ce se SAM povuci ako Dzaja hoce da se vrati i na tome mu svaka cast! I ako se Dzaja vrati, Lukic mora da ostane u klubu, jer ima m*da i borio se za klub kad nio nije hteo. Takodje i Bucko se pokazao kao dobar pa bi bilo super da i on ostane.

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Profile photo of Pop
Гост
Goran
јул 22, 2012

Luka, ti si meni najomiljeniji igrač i pravi si Zvezdaš u srcu i duši. Ja u tebe nikad ne sumnjam. Daješ sve od sebe, extra si igrač, a kad neko igra za svoj klub iz ljubavi onda će sve doći na svoje mesto. Kad kažem „doći na svoje mesto“ mislim i ubeđen sam da ćeš biti najbolji igrač i kapiten omiljenog nam fk Crvena Zvezda.

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0