Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Fudbaleri odradili trening u Budvi

Trening fudbalera

Posle kratkog leta od Beograda do Tivta fudbaleri Crvene zvezde stigli su u hotel „Splendid“ u četvrtak 24. februara popodne i iste večeri odradili trening na terenima FK „Grbalj“ u Radanovićima.

Može se reći da je to bilo „najstručnije“ vežbanje naših prvotimaca od početka priprema s obzirom da su ih osim Prosinečkog i njegovog stručnog štaba nadzirali gotovo svi crnogorski stručnjaci.

Naime, polaznici UEFA trenerske škole pri FSCG zamolili su Roberta Prosinečkog da posmatraju trening Crvene zvezde. Naravno, odobreno im je.

Nema sumnje da su i crnogorski stručnjaci imali šta da vide iz rada Zirojevića, Đurovića, Marovića i Prosinečkog. Među 20-ak trenera zateklo se i poznato lice. Nekadašnji golman Crvene zvezde Željko Kaluđerović. Prosinečki nije mogao da sakrije oduševljenje što vidi starog druga.

Trening je trajao nešto više od sat vremena, a crveno-beli će u petak 25. februara raditi takođe jednom, ali od 15,00 časova.

– Imamo odlične uslove. Nema snega. Tereni su dobri i iskoristićemo ovu pauzu da još više osvežimo ekipu i spremimo je za napore koji slede – kaže Srđan Zirojević.

Na kraju, rukovodilac škole UEFA pri FSCG poručio je uz osmeh Prosinečkom.

– Roberte, ako bude i dalje nekih problema sa licencom dođi do nas da ti potpišemo šta god treba.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.