Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Макса: „Јовановић је велико појачање“

Нису успели фудбалери Црвене звезде да постигну погодак у првом сусрету против кипарске Омоније, али су са друге стране успели да сачувају своју мрежу. Исход узакмице без голова, сушта је супротност двомеча са Нафтаном, у коме су црвено-бели постигли седам, а примили шест погодака. Заслуге за добру одбрану, заслужује читав тим, на челу са јуче готово беспрекорним тандемом Максимовић – Јовановић.

„Ово нам је била прва утакмица коју смо одиграли заједно. Мислим да смо добро одрадили свој посао. Очекујем да будемо све бољи и бољи. Милан је показао да је одличан играч и да ће бити велико појачање. Са њим ће читава последња линија добити на сигурности„,  уверен је Никола Максимовић.

Могао је одлични дефанзивац који је добрим партијама заслужио и позив селектора Михајловића јуче после једног прекида и гужве пред голом Кипрана да се упише и у стрелце.

„Скоро увек на прекиду одлазим у противнички шеснаестерац. До сада сам био у пар ситуација близу поготка, међутим нисам се уписао у стрелце. Најважније да ми из одбране сачувамо наш гол и у Никозији, а у везном реду и у нападу имамо много добрих појединаца који ће, не сумњам погодити мрежу Кипрана„, сматра млади фудбалер.

Велики терет у виду притиска због лоших издања са Белорусима спао је са леђа читавој младој екипи Црвене звезде. Истина, није остварена победа, али им се на хтењу, залагању и борбености ништа не може замерити.

„Надам се да смо се на неки начин одужили навијачима. Против добро организоване екипе каква је Омонија смо се сви максимално борили и трудили. За нас је ово добар резултат, и уверен сам да ћемо и на Кипру нападати и постићи довољан број голова за пролаз даље„, закључио је Макса.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

114 comments

severac авг 5, 2012 at 00:21

Fudbaler Igor Mijović već devet godina ima ugovor sa Crvenom zvezdom a za sve to vreme nije odigrao nijedan meč za “crveno-bele”. Mijović, koji je sin blagajnika našeg najtrofejnijeg kluba, čitavu karijeru je proveo na pozajmicama. Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski potvrdio je da je Mijović pod ugovorom s klubom.

– Igor Mijović je fudbaler Crvene zvezde koji je pod ugovorom sa klubom do leta 2013. godine. Trenutno nastupa za Hajduk kao pozajmljen igrač – potvrdio je Nikolovski.

Nije poznato kolika su Mijovićeva primanja u klubu, ali prosek na “Marakani” je oko 3.000 evra mesečno. To znači da je Mijović od Zvezde dosad naplatio oko 300.000 evra.

Prvi profesionalni ugovor sa “crveno-belima” potpisao je 2003, ali pošto je odmah bilo jasno da nije “vunderkind”, prosleđen je na pozajmicu u Hajduk sa Liona, Obilić i Sremsku Mitrovicu.

Saigrači u Zvezdi prozvali su ga Fantom, pošto se pojavljivao po nekoliko dana na početku priprema a onda misteriozno nestajao. Bivši trener Valter Zenga mu je čak ukazao šansu na nekoliko pripremnih utakmica, ali se brzo pokajao.

Nalazio se neko vreme u drugom timu Zvezde, a jednom je čak i istrčao na travnjak našeg najvećeg stadiona. Taj vrhunac karijere dočekao je u aprilu 2010. godine kad je kao pozajmljen igrač nastupio za Mladi radnik pred više od 12.000 gledalaca protiv svog matičnog kluba.

Mijović je inače poznat kao veliki zavodnik. Zahvaljujući novcu koji dobija od Zvezde i statusu profesionalnog fudbalera često je viđan u društvu poznatih gradskih lepotica, a najviše je ostao upamćen kao jedan od udvarača Nataše Bekvalac i romantičnom potezu, kada je na otvaranju jednog beogradskog kluba poklonio tek “friškoj” raspuštenici 101 ružu.

Trenutno nastupa za Hajduk sa Liona. Saigrači iz redova “golubova” opisuju ga kao “tankog” igrača, koji je tu zbog “porodične podrške” a uz to i neredovno dolazi na treninge. Trenirao ili ne trenirao, igrao ili odmarao, njemu sa “Marakane” stiže plata do kraja juna 2013. Tada će Igor da proslavi – desetogodišnjicu ugovora sa Zvezdom!

Reply
milos авг 4, 2012 at 17:59

da li iko zna nesto o tekstu koji se pojavio u listu „informer“..navodno,rec je o igracu igoru mijovicu koji je clan zvezde vec 10 godina a nikad nije nasupao za nas klub,da stvar bude zanimljivija,radi se o sinu blaganika zorana mijovica koji je svoj zadnji ugovor odnosno produzenje potpisao za vreme lukicevog prvog mandata…inace,medju igracima je poznat pod nadimkom „fantom“ jer se samo pojavi par dana na pripermama i odmah bude prosledjen nekom klubu u nizem rangu…vest je tacna jer je u tekstu i nikolovski potvrdio nemajuci objasnjenje za to…pa eto,mogli bi admini malo da provere ove informacije jer se u tekstu kaze da je minimalna plata u zvezdi 3000e pa onda izracunajte koliko je taj momak uzeo iz kluba za 10 godina koliko je vec clan i koliko mu traje ugovor a da nikada nije odigrao ni minut za klub i sto je jos zanimljivije,iz kog razloga mu se to sve omugucuje,to jest,da prima platu a da ne igra…

Reply
Zvezdas Rijeka авг 4, 2012 at 18:48

Ima taj i vecu platu bez brige, tako se pare izvlace iz kluba, a ko zna na koliko se jos to nacina radi.

Reply
severac авг 5, 2012 at 00:13

A najzanimljivije je to da je covek od 2006 na raznim pozajmicama i da je jos uvek clan Zvezde?!

Reply
aleksa авг 4, 2012 at 17:58

Saznao sam ime brazilca……….Ime mu je buckolinjoooo

Reply
MILAN KG авг 4, 2012 at 19:34

ahahaha to je neki sa plazwe darant ako uopste dodje

Reply
MILAN KG авг 4, 2012 at 17:49

jedva cekam da smenimo lukica ovo je najgora uprava od osnivanja kluba o statutu se puno prica to nije pravno utemeljeno ko su ti ljudi koji su to podrzali kao vlasnistvo clanova ma kako da ne meni ne pada napamet da placam clanarinu ovim lopovima na taj nacin punimo dzepove i dajemo im legitimitet lakrdija od izbora je odrzana to niko normalan ne priznaje tajveca sramota je izbor za sestu zvezdinu zvezdu to je uzas uvek je to bio pojedinac a on je sebe proglasio zvezdinom zvezdom a svi znamo da sesta zvezdina zvezda DEJAN SAVICEVIC!!!!!!!!!!!!. druga stvar gasprom prevarqa veka gao generalni sponzor a mi grcamo blokirani racuni u zadjem trenutuku je drzavnim parama placena evro licenca a ovo rusi niti imaju svog coveka u uo nista to je neozbiljno oni preko zvezde preu pare a ozbiljno sponzorisu zenit i salke.

Reply
Ariljac авг 4, 2012 at 18:07

Ja podrzavam izbor cele generacije za Zvezdinu zvezdu jer SVI zasluzuju,po mom misljenju..E sad on je bio tu,u tom timu i to je druga stvar.Najgora uprava u istoriji ovo nije ali je jedna od 3 najgore…Gasprom…Pa stavi se u njihovu poziciju,bi li placao ti a drugi da trose i to nenamenski…Imaju svoje ljude Rusi u klubu ne brini…Tim ima potencijal ali,ma koliko ga ja licno voleo,izgleda da nema trenera…Misljenja sam da bi drugi trener(ili ovaj isti samo sa izmenama u formaciji i timu)izvukao mnogo vise od njih…DAJ BOZE DA ME DEMANTUJE ALI…

Reply
Zviki авг 5, 2012 at 07:51

Gasprom pere pare preko Zvezde…. hahahhahahaha….. Firma koja ima godisnji promet od 12 BILIONA

Reply
dusan авг 4, 2012 at 16:51

ovo ne valja zato sto mi nemamo kvalitet. sada pricamo o tome da su ginuli igraci, trudili su se, a robert je poceo da luduje sa izjavama tipa „bilo je bas dobro“, a pridodali su se jos neki time kako je „samo gol falio“. ja mislim da je ovo bila mnogo losa igra, a da taj gol koji je falio ne bismo dali u onoj konstalaciji snaga da je utakmica trajala jos tri dana. to sto su igraci bili borbeni i sto se zalazu to je nesto sto se podrazumeva u profesionalnom fudbalu, tako da sto se mene tice te varijante „srce na teren“ „da kao lav se boris“ „igrajte za delije“ su samo prazne floskule. ovaj tim nije dovoljno dobar i dzaba je i zalaganje i borbenost. kasalica se zalece na loptu koja je izasla sa terena 10 sekundi pre toga, kliza, izlece na atletsku stazu, i udara u kameru. sumanuto. igramo neke minijature pored aut linije u visini 40 metara od njihovog gola. dimitrijevicu i evandru treba pet dodira sa loptom da bi je primili, a kad je prime svi ostali stoje i – lopta mora nazad da ovi ne bi krenuli u kontru. vesovic se trudio ali on nije igrac za zvezdu. mladenovic je smesan, kao i milunovic. lazovic neprimetan kao i na svim ostalim vaznijim utakmicama. cava i evandro prespori. kasalica odsecen. jovanovic i maksimovic izgledaju dobro, a koliko su zaista dobri videcemo na kipru. mijailovic dobar u defanzivi, a prema napred neupotrebljiv. osim luke milivojevica mi i nemamo koga da bacimo u vatru. onaj decko iz omonije broj 21 ima vise tehnike u nogama od svih nasih igraca zajedno. a pricamo o igracu omonije sa kipra i uopste o omoniji sa kipra! da se ovo desava protiv rena ili nekog anderlehta, sevilje ili nekih prosecnih nemaca pa da kazes eto trudimo se ali tesko je. ako i prodjemo omoniju nama nailazi neko ko ce nas rasturiti. mi smo svetlosnim godinama daleko od lige evrope.

Reply
nikola авг 4, 2012 at 17:12

a ko kaze da mi imamo kvalitet? ja ti kazem da nemamo, ali da bez velikih para nema ni kvaliteta i bez stranaca, ali mi smo ograniceni na nase „zvezde“ koje nas ucenjuju.

Reply
igordelija авг 4, 2012 at 15:40

Igra je bila bolja nego protiv naftana nasi ne znaju napasti bunker ne moze mladenovic da stoji na centru dok milunovic pokusava da prodje PO strani cava Mora da ostane nazad I pusti micka da krene napred jedan centralni bek treba da povuce loptu u njigovo polovinu da se oslobodi evandro I kasa Mora vise u sredinu tako se napada bunker a ne svi stoje u liniji nema pretrcavanja bekova zato nikome ne mozemo probiti bunker

Reply
Delija DBC авг 4, 2012 at 16:39

A sto brate ti ne odes da igras kad vec znas,lako je to sve reci,treba imati kvalitet da se ostvari na terenu.Znam i ja kako treba da se sutne i gde sa 40 metara,al kad sutnem ona ode 7,8 metara od gola,lako je pricati,treba se snaci i odraditi to sto hoces…

Reply
MILAN KG авг 4, 2012 at 15:30

evo gde je zavrsio taj strasni fudbaler borha http://www.sportal.rs/news.php?news=79889

Reply
Aca Va авг 4, 2012 at 14:29

Zasto sam dobio minuse? Kad je ovde bar 80 posto nas protiv uprave, jedino ako sam ih dobio od Lukicevih placenika sa Severa.

Reply
MARKODS авг 4, 2012 at 14:38

Shvatite vec jednom da su Zvezdasi vlasnici Crvene Zvezde po statutu koji je Lukic potpisao. Treba jednog dana, sto pre, doci u velikom broju i narediti mu da napusti klub.

Reply
nikola авг 4, 2012 at 14:43

ja sam sa severa, idem na svaku utakmicu na sever, nisam ni ukakvoj grupi, ne poznajem vodje, niko me ne placa a pogotovu ne lukic. ALI JA VOLIM ZVEZDU VISE OD SVEGA NA SVETU I ZATO SIGURNO NECU DA ZVIZDIM MOMCIMA OD 20 GODINA POSLE UTAKMICE U KOJEJ SE I SA TRIBINA VIDELO DA SU SE BORILI KAO LAVOVI, DA SU SRCE DOLE OSTAVILI. I NIKADA NECU BOJKOTOVATI NEKE UTAKMICE ZBOG BILO KOGA. JA HOCU NJIMA DA DAM PODRSKU, A NEKO AKO HOCE DA ODE SA PREDSEDNICKOG MESTA OTICICE SAM, SIGURNO NECE MENE DA SLUSA ZA TO. A vi koji dodjete na utakmicu sa namerom da samo sacekate nesto lose i odmah da se derete uprava napolje, a do tad niste ni jednom zucnuli u znak podrske igracima dole, do tad cutite, nema vas nigde. E pa vi nemojte ni da doalzite, zbog vas su mi se ove evropske utamice smucile. U kakvim vi zabludama zivite? Je l znate gde je Srbija na rang listi fife,a gde Kipar. Pa oni su 10 mesta ispred nas, a ovamo kukate nesto.

Reply
Deki авг 4, 2012 at 14:47

Mi?? Valjda u kakvoj zabludi ti zivis!!!!

Reply
nikola авг 4, 2012 at 14:55

ja u ni kakvoj. ja sam svestan gde je nas fudbal. zbog toga i ne zvizdim takvim stavrima. a vi sto zivite u 91. to je vas problem. Moze i bog otac da dodje sad na celo zvezde, mi para nemamo pa nemamo. Doslo je vreme kapitalizma, sve je u parama. Kiprani su daleko ispred nas, a vi ih samo potcenjujte i potcenjujte svaki nas rezultat protiv njih. tako ste svasta pricali i za beloruse, a oni igraju olipiske igre, a nasi fudbaleri gledaju na tv-u. Pa je za sve to kriv lukic i mi sa severa? Je l lukic kriv sto je uvedeno pravilo o ogranicenju stranaca pa onda ovi klinci sto su se juce ispilili i misle da su zvezde nas ucenjuju i traze nenermalne ugovore, ejr im se moze. A kiprani lepo kupe 14 crnaca pa da vidis kako se trci, igra i bori za klub i ako ne „navijaju za Zvezdu od rodjenja“ i nisu „od malih nogu bili na severu“.

Reply
nikola авг 4, 2012 at 14:57

ni u kakvoj*

Deki авг 4, 2012 at 14:59

Brate mili, pa ti nisi normalan!!!!!

Deki авг 4, 2012 at 15:01

Uzgred, j***o te Lukic, vodi ga kuci ako ti se toliko svidja…

aleksa авг 4, 2012 at 15:09

deki ti nisi normalan,svaka cast decku za komentar i ja idem 3 godine na sever i nisam ni u kakvoj grupi,i daleko od toga da sam lukicev placenik,vi nesto pricate nama sa severa koji smo tu uvek za klub,ja licno dobijam 100 dinara za uzinu nista ne kupim u skoli nego cuvam da bi otisao na utakmicu volim zvezdu vise od sebe i a ti koji dve utakmice nisi pogledao uzivo meni nesto pricas yvizdis momcima koji imaju 20 godina a videlo se da su izginuli brotiv omonije ni meni se ova igra ne svidja ali ovi momci imaju veliki prostor za napredak i tim zvizdanjem im samo unistavamo koncentraciu na terenu,demolarisemo ih…..

Deki авг 4, 2012 at 15:17

Aleksa, pa kupujes uzinu!?? Znaci da si za mene klinac, jer ja imam 33 godine i ja sam gledao Zvezda barsa 96-te uzivo, a zivim 300km!!! od beograda, cuvam mali milion karata, dodji u Sokobanju da ti pokazem ako ne verujes!!! I ovde je rec o nesposobnoj upravi, shvati!!! A to odmah znaci i nekoliko nesposobnih igraca, vezara obicnih!! I bolje si ti kupuj uzinu, jer nam izgleda sa Lukicem ne gine druga liga, a tamo je ulaz besplatan!!

MILAN KG авг 4, 2012 at 17:52

samo privatizacija a ako necete gledacete ovakvo mucenje i blamaze dok konacno ne nestanemo sa evro scene

Aca Va авг 4, 2012 at 13:49

http://www.pravda.rs/2012/08/03/zvezdini-navijaci-bojkotuju-marakanu/ E konacno su se setili da urade ovo, ovo je trebalo uraditi i ranije, ali dobro nije ni sad kasno, ne treba davati legitimitet najlosijoj upravi u istoriji Crvene zvezde, uprava napolje!!!

Reply
MARKODS авг 4, 2012 at 14:35

Nije sve u bojkotu. Ko sve u Srbiji nije strajkovao ove i prosle godine pa nista nisu postigli.

Reply
nikola авг 4, 2012 at 14:37

sta bre konacno? ko bijkotuje? niko nista ne bojkotuje! i te lazi da se toliko zvizdalo i skandiralo stavrno vredjaju inteligenciju ljudi koji su tamo bili. ja ili sam lud, ili gluv ali ja nisam cuo na kraju tolike zvizduke, cuo sam one koji su dosli zbog toga, koji bi zvizdali i da smo pobedili 10-0, ali dosta njih je aplaudiralo. JER ZA ONO OD CETVRTKA SU IGRACI ZASLUZILI APLAUZE, MOMCI SU SE BORILI I ZA TO CE UVEK OD PRAVIH NAVIJACA BITI NAGRADJENI APLAUZOM.

Reply
Deki авг 4, 2012 at 15:04

A bre Nidzo, tebe svuda ima i svuda mlatis!!! Koji ti je djavo??

Reply
Deki авг 4, 2012 at 15:07

Pa ja sam bio na istok u cetvrtak, JA, i ceo istok je skandirao „uprava napolje“!!!!! I treba bojkot, jer ako ovako nastavimo za par godina necemo ni igrati u evropi!!

Reply
MILAN KG авг 4, 2012 at 15:29

za sta aplauze?! za onu nazovi igru ja tebi ti meni i dodavanja unazad a stalno se prica o borbenosti nismo mi bokserski klub nego fudbalski kad ce mo poceti da igramo fudbal od onog zutog demagoga samo slusam gluposti ako je ono dobra igra to je tragedija onakav fudbal se igrao pre 40 godina

Reply
Šeša авг 4, 2012 at 13:32

http://www.youtube.com/watch?v=XzhLSfOXEQQ&feature=share кореографија и парола Хајдука скоро па иста нашој!

Reply
Ariljac авг 4, 2012 at 12:37 Reply
Delija Vracar авг 4, 2012 at 12:23

Sta se desava sa onim brazilcem sto je dosao na probu i da li se znao kako se zove?

Reply
Ariljac авг 4, 2012 at 12:31

Dragan kaze da nece biti novih info dok se ne zavrsi dvomec sa Omonijom ali da se vode ozbiljni pregovori sa njim,e sad sta ce biti znace se uskoro..

Reply
Delija Vracar авг 4, 2012 at 12:36

Hvala

Reply
Spartanac авг 4, 2012 at 13:33

opet..o kakvom je igracu rec…pozicija,godine??

Reply
Ariljac авг 4, 2012 at 13:48

Nista nije rekao.

Reply
rille83 авг 4, 2012 at 12:41

Ma laz bre! On da postoji do sad bi ga neko,neki mediji snimili,isceprkali pa ne znam kakowda ga kriju!

Reply
Delija_md авг 4, 2012 at 10:10

Samo Robi vidi Čavu kao pokretača ekipe, a svi mi ostali vidimo pokretača dodavanja unazad i čovjeka koji ima 15% tačnih dodavanja po meču.

Reply
Branimir авг 4, 2012 at 13:39

Па Он дефинитивно није нормалан. Пук’о је к’о сијалица. Ово постаје спрдња и атак на интелектуално достојанство.
Лако ћу ја за себе, али шта ће и куд Звезда са Њим?

Reply
Delija_md авг 4, 2012 at 08:41

http://www.smedia.rs/sport/vest/65064/fk-crvena-zvezda-vladan-lukic-Lukic-ce-morati-da-se-odrekne-funkcije-predsednika-Crvene-zvezde.html
Priča se da je i neka agencija koja se bori protiv korupcije zakucala na Vladanova vrata. Nadam se da je ovo njegov kraj u CZ.

Reply
nele авг 4, 2012 at 11:05

ne mora da znaci..moze da se odrekne jedne funkcije..znaci da bira …

Reply
superstar авг 4, 2012 at 11:53

„sukob interesa“?
a kako se onda zove ono kada su predsednici fudbalskih klubova srbije, prvenstveno mislim na super ligase, u upravnom odboru partizana?

Reply
Ariljac авг 4, 2012 at 12:35

Ljubav! 😀 😀

Reply
STARA ŠKOLA авг 4, 2012 at 19:14

Zove se mafija.

Reply
MILAN KG авг 4, 2012 at 04:14

da li je tacno da zbog guce i koncerta one MAfIJASICE necemo igrsti sa javorom?!!!!!!! da li je moguce da ce odloziti mec????

Reply
Delija_md авг 4, 2012 at 08:40

Kod nas je sve moguće -.-

Reply
cacak авг 4, 2012 at 11:20

ovaj sto je dislajkovao nek ide na sajt granda a ne na nas sajt 🙂

Reply
MARKODS авг 4, 2012 at 03:12

Kao sto sam i rekao, Evandro i Dimitrijevic su dva najgora igraca trenutno u Zvezdi!!! Dzaba nama sve kad su nam kreatori igre najgori na terenu, a alternative za njih nemamo sto je jos gore!

Reply
Nikola авг 4, 2012 at 01:16

Dobro vece.Sto se tice ove utakmice naravno da mi je drago sto smo pobedili Hrvatsku,pogotovu ovako ubjedljivo,cestitam momcima i sve najbolje.Javio sam se ovde pre svega da vam iznesem jednu informaciju koja je tacna,al vi odlucite dali ce te komentar pustiti ili ne,ja nemam taj problem jer informaciju nisam cuo ili saznao:),vec da nekazem:) prvi i licno cuo,,i informacija je tacna ne 100% vec 10000000000000000000000%,nemojte nista proveravati jer pre nedelje uvece necete dobiti odgovor…KK Crvena Zvezda je sve dogovorila sa americkim plejom Fiserom,koji je jako dugo bio na skeneru KK Partizan,informacija je tacna kao sto rekoh,prestavljanje ce biti u podne u ponedeljak i to ce ga prestaviti licno predsednik KK Crvena Zvezda gospodin Covic,trebalo je da to bude u nedelju 5 avgusta ali gospodin Covic se u BG vraca tek u nedelju navecer,a u ponedeljak u podne je zakazana konferencija za stampu gdje ce se predstaviti svi koji su dosli i medju njima i Fiser…Postoji mogucnost da Igor Rakocevic bude medju njima ali ostaje tajna sta su se u Budvi jutros dogovorili Covic i Rakocevic oci u oci,to bi moglo da bude iznenadjenje za sve…veliki pozdrav za sve ljubitelje Crvene Zvezde i sporta uopste…veliki sportski pozdrav!
Ako je ovo tacno nek se javi decko sa ruznala da ga castim picem

Reply
losmi авг 4, 2012 at 10:47

aj da ti verujemo,mogo bi navesti izvor

Reply
Voja авг 4, 2012 at 12:19

Ajmo, Todoricu, reaguj! Kako smo samo smeli „sampionu“ i „predstavniku drzave“ da preotmemo igraca?!? Prvo Braun, a sad Fiser.

Reply
rille83 авг 4, 2012 at 12:37

Po poslednjoj recenici vidim da si ti to saznao od nekog internet navijaca sa ruznala??? Ako je to to onda si nas dzaba lozio!

Reply
zvezda-zivot авг 4, 2012 at 13:25

Gde je igrao taj Fisher?

Reply
Branimir авг 4, 2012 at 13:32

Никола, било ми је драго читати твој текст. Осјетио сам право задовољство, због Фишера, Игора, Човића и свега позитивног што се дешава у Звезди.
Али, признаћеш, мало је чудно да своје јаке гаранције од 1000 % и више засниваш на завршној претпоставци и питалици: „ако је ово тачно“. Могао си и без ње. И било би боље.

Reply
Libijac авг 4, 2012 at 14:39

zasto dajete Branimiru minuse, stvrano ste pukli majke mi!

Reply
Aureliano Buendilja авг 4, 2012 at 01:51

imaju preca posla-da splavare,jure sponzoruse…

Reply
aleksa авг 4, 2012 at 00:08

HAHAHAHAHA vidi lukica frajera……

Reply
mile авг 4, 2012 at 00:20

Dosla je 🙂 Ne mogu da verujem.

Reply
Petar авг 4, 2012 at 13:25

bitno da se fura emporio…

Reply
Saša Va авг 3, 2012 at 22:13

Mrva i Makso dajte po jednu dobru dubinsku loptu kao Bunja u svoje vreme i prolazimo dalje.

Reply
nele авг 4, 2012 at 11:07

kako moze da prodje ta ,,dubinska“ lopta ako im stoperi kao i u Bg budu na 20m od gola..?

Reply
beli авг 3, 2012 at 22:03

Jel moze neko da mi pomogne?Treba da obnovim clanarinu ali ne znam koji je broj ziro racuna,jel zna neko???

Reply
MILAN KG авг 4, 2012 at 03:50

ja mislim da mozes u red star sopu ali nisam siguran.

Reply
Savo авг 4, 2012 at 12:03 Reply
dr авг 3, 2012 at 21:44

Meni se cini da Lukic pokusava da unisti Crvenu Zvezdu…

Reply
popovic авг 3, 2012 at 21:22

omonija svaku utakmicu igra u gostima tvrdo na 0 a ako uspiju iz kontre onda dobro ali zato kuci igraju otvoreno tako je i zadnju utakmicu u evropi odigrala bice nam tesko a da nesto treba mjenjati to pod hitno DAJA vrati se i spasi nas vise sramote i ove uprave

Reply
stefan92 авг 3, 2012 at 21:54

i trenera

Reply
marko авг 3, 2012 at 20:01 Reply
6 komada od amatera iz Belorusije ?! авг 3, 2012 at 21:02

Kazem druze da je ovo odavno trebalo uraditi . . . Bojim se da ne bude sada kasno – mada nikad nije kasno ! Situacija u kojoj se nas fudbalski klub nalazi je zaista i vise nego alarmantna i zabrinjavajuca. Treba organizovano traziti odlazak cele garniture ljudi koji sada vode klub i sto pre raskrstiti sa Severom ! Sever nije Zvezda !

Reply
6 komada od amatera iz Belorusije ?! авг 3, 2012 at 21:26

Ja se izvinjavam i ne bih da smaram – ali samo da se nadovezem . . . Jos odavno sam rekao da Zvezdi nema boljitka dokle god nam vodje navijaca kroje sudbinu. Po meni je ovo jedan od najvecih problema Zvezde. Odprilike u vreme kada pocinju da se formiraju tzv. navijacke grupe i od kada na celo tih grupa pocinju da isplivavaju samoproklamovane “ VODJE “ – pocinje i propast Zvezde. Ne kazem da je samo to – ali ima i toga. Nesto slicno vec godinama imamo priliku da gledamo u Hrvatskoj i Dinamu gde tzv. vodje Torcide zele da vode citav klub. Ali Dinamo ima jednog Zdravka Mamica koji je mozda i ovo i ono , i ovakav i onakav ali covek zna kako se vodi jedan veliki klub. Covek ima muda i zna kako da se obracuna sa banditima. E kao sto Dzaja jednom rece – Zvezdi treba jedan Dinamo Mamic !

Reply
6 komada od amatera iz Belorusije ?! авг 3, 2012 at 21:46

Pardon, Bed Blue Boys a ne Torcida . Oni su navijaci Hajduka. Al nebitno,poenta price je ista.

Reply
gruja авг 4, 2012 at 16:58

Jos kad bi bili BAD…

MILAN KG авг 3, 2012 at 19:52

ADMINE ja izuzetno cenim vas rad entuzijazanm ovaj sajt je jedini na kome je dozvoljeno svakome da pise sta mu padne napamet. nema cenzure to je retkost u zemlji srbiji. nisam imao nameru da vredjam niti vas optuzujem da sirite dezinformacije. samo sam rekao svoje misljenje a svako bi pomislio da su u pitanju dezinformacija posle pisana dzaja se vraca,miljas se vraca, brazilac dosao na probu od svega toga za sada nije bilo nista vi niste krivi vec ti koji vam daju takve informacije a to koliko je neko bio blizu pa je na kraju propao transfer nije vazno.

Reply
MILAN KG авг 3, 2012 at 19:30

http://www.youtube.com/watch?v=FsOARJbhAVM&feature=results_main&playnext=1&list=PLF5652717FD36C880 odlicna emisija neki ce se sloziti neki ne steta sto nema vise ovakvih ljudi iskrenih i bez dlake na jeziku Milovan Jovanovic i Dejan Anjdjus veliki zvezdasi ja ih cenim zato sto pricaju otvoreno ni levo ni desno vec pravo u meso.

Reply
Collonelo авг 3, 2012 at 21:12

Ovo svako treba da pogleda OBAVEZNO!!!!!!!Kako prica covek svaka mu cast!!!Sto kazes pravo u meso!!!

Reply
Dragan Kg авг 4, 2012 at 00:48

Jedino sto su promasili to je za kup, mada su rekli da mozemo da uzmemo kup ako nam daju, a ako se setimo sta su promasili mozda ni to nije daleko od istine. A sve ostalo sto su rekli svaka cast, sve je istina, sve su to cinjenice.

Reply
Miljan авг 4, 2012 at 01:06

Kako ti nije gadno da gledas ove ljige? Ima dosta istine u ovome sto pricaju ali pogledaj ponasanje ovog indijanca, pa on zamislja da je jedini on pametan i da samo on zna sta je i kako je, a da je sav ostali narod u drzavi glup i onda on prostvetitelj sa takvom ironijom objasnjava nama koji nista ne znamo. Nije biven ovaj

Reply
MaRe Delija авг 4, 2012 at 02:08

Ne pravi se on pametan brate moj..nego govori javno ono sto niko nesme,i sto se od tome cuti..svaka mu cast!

Reply
MILAN KG авг 4, 2012 at 03:48

ne bih ja postavio da je nesto bezveze pratim emsije dejana andjusa na tv svet plus nekad mozda pretera ali je u susutini upravu a milovan jovanovic je kao i andjus veliki zvezdas i prijatelj gorana drulica. cuo sam od burazera iz bg da se sprema nesto veliko u slucaju da se ne prodje omonija ili ako se nastavi sa agonijom u prvrenstvu.

Reply
Voja авг 3, 2012 at 18:59

http://sport26.rs/strana.php?IDs=107&naslov=S26%20SAZNAJE:%20Zvezda%20sumnja%20da%20Partizan%20premira%20Omoniju!

Nadam se da ovo nije novo pravdanje za lošu igru i veliko razočarenje. Ako je ovo kojim slučajem istina, opet smatram da će uprava snositi odgovornost za ovakve moguće posledice.

Reply
MILAN KG авг 3, 2012 at 19:04

takve nebuloze mogu da smisle jedino lukic i vesic posto im se blizi smena i njima i ovom kvazi treneru on stvarno nije normalan ako veruje da smo mi odigrali dobru utakmicu blago njegovom mozgu.

Reply
Voja авг 3, 2012 at 19:09

Mišljenja sam da i Omonija nije bila ništa manje očajnija od nas. Kako li tek igraju kad nisu premirani?

Reply
delija rs авг 3, 2012 at 20:52

Ovakve nebuloze mogu da smisle nazovi novinari ovog nazovi portala !

Reply
Voja авг 3, 2012 at 19:46

Ovaj prvi moj post sam isto postavio i na RSB forum i banovali me za stalno. A u obaveštenjima za banovanje napisali deratizacija za moj nik?!? A kad hoću da se ulogujem napisali da sam grobarski provokator?!? Izgleda da čovek tamo ne sme da ima svoje mišljenje. Izvinjavam se adminima za malo veći offtopic, neće se ponoviti.

Reply
nishki авг 3, 2012 at 21:56

neverovatni ste ljudi! pa dal je tebi jasno daje vlasnik tog portala Lamine Diarra? jel ti poznat taj igrač? i još se čudiš što su te banovali. Poledaj i ostale vesti sa tog sajta, pa će ti biti jasno da je to glasilo partizana. Ova vest je u rangu vesti sa portala njuz.net!

Reply
Voja авг 3, 2012 at 22:42

Prvo, nisam imao pojma ko je vlasnik pomenutog portala, jednostavno sam pronasao vest na netu i hteo da je podelim sa ostalima. Uopste nisam grobarski provokator, kako me etiketiraju na RSB, volim Zvezdu vise od svega na svetu. Bio sam u Bariju 1991. i mislim da isterivanje bez objasnjenja i upozorenja ne stoji i mnogo me boli kao istinskog zvezdasa. Tebi hvala za informaciju za pomenuti portal i ubuduce necu posecivati isti. Hvala na razumevanju.

Reply
aleksa авг 3, 2012 at 23:03

dOK JE PREPAMETNI SELEKTOR TAMO….oni ce uvek gledati u ledja MCZ.

Reply
Voja авг 3, 2012 at 23:07

Tako je! MCZ je odsad, ne moj prvi bookmark, nego moj homepage! Hvala, MCZ, sto postojite!

Stefan авг 4, 2012 at 00:38

Vece sra…e od ovog teksta nisam u zivotu video……Koja je budala ovo pisala??? Kaze da Gasprom razmisli o promeni strana,i jaoj majko rodjena, kkakvih novinara mentalaca ima pa to je neverovatno……DOKLE GOD JE PUTIN ZIV GASPROM NE IDE NIGDE……

Reply
PERA BOR авг 3, 2012 at 18:24

Izgleda da ce zato sto Ceca peva u Guci biti odlozena utakmica prvog kola koju treba da igramo u Ivanjici sto se moze desiti samo u Srbiji.Ali to je dosta dobro za nas i zbog toga sto mi stalno gubimo u prvim kolima ali i zbog toga sto bi nasi igraci bili jako umorni za taj mec jer bi on bio igran samo 3 dana nakom revana na Kipru.

Reply
aleksa авг 3, 2012 at 18:01

http://www.youtube.com/watch?v=v6XuUTR479w&feature=related bice dosta minusa,ali zar nije smesno…….

Reply
MILAN KG авг 3, 2012 at 19:06

sta bre postavljas ova grobarksa sranja ?! ovo je zvezdin sajt covece!!!!!!!!

Reply
aleksa авг 3, 2012 at 19:47

ok sta se ljutis kog djavola…………bolje se smejte malo umesto sto brinete zbbog manekena….

Reply
MILAN KG авг 4, 2012 at 04:02

mogao si da stavis smesni video pa da se smejemo a ne ove grobarske

Reply
Snake Hunter авг 3, 2012 at 17:53

Pozdrav drugari,
nisam ja bas kadar da pricam o taktici i sistemu igre u savremenom fudbalu, ali svakako mogu da iznesem svoje misljenje,
Pricao ja sa jednim starijim poznatim trenerom (nije nas, znaci stranac) ali prati Zvezdu (ne slucajno) ali necu u tome da udjem. Covek mi kaze ovako –
da li si primetio razliku izmedju utakmice sa Naftanom i ovu od sinoc, na to je dodao , pitam te samo o odbrani i od sredini , ja reko da, a on kaze, samo 2 – 3 igraca ( Jovanovic, Mijailovic, Vesovi), kaze promenio je ceo sistem, e sada nam treba jos to da se desi i napred, i covek lepo kaze, a ja vam garantujem da je mnogo veliki trener, on tvrdi da promena u samom napadu Kasalica – Milunovic dovelo mnogo vise koristi, jer kako napominje kasalica je mnogo brzi pa bi po boku bio mnogo korisniji, drugo, Milunovic igra mnogo bolje glavom i sta je mnogo vaznije mngo bolje se gradi od kasa, sto bi mnogo pomoglo u samom postavljenju napada.

pozz i nadam se rezultatu 0:2 na Kipru

Reply
era авг 3, 2012 at 17:37

Nadam se da ce odbrana odigrati i u revansu kao juce.

Reply
Mimi авг 3, 2012 at 22:26

odbrana nek odigra kao juce a napad nek proradi 🙂

Reply
sasa авг 3, 2012 at 17:11

Jel bilo izvlacenje za cetvrto kolo lige evrope?

Reply
Dražen авг 3, 2012 at 17:17

Извлачење је након двомеча.

Reply
sasa авг 3, 2012 at 17:20

hvala na odgovoru!

Reply
cacak авг 3, 2012 at 18:12

sta se desava sa tajanstvenim brazilcem,ako smem da pitam 🙂

Reply
aleksa авг 3, 2012 at 18:14

To je brazilac iz cacka Viliam alves…..:P

Ćoške авг 3, 2012 at 18:48

Мислиш на брата Минеле из Маринкове баре. Какав бре Бразилац?

MILAN KG авг 3, 2012 at 19:00

to je dozinformacija nema nista od tog brazilca kao sto su ovde pisali za milijasa!!!!

Драган авг 3, 2012 at 19:30

Немој да пишеш неистине. Овде нико не објављје дезинформације нити постојимо да бисмо писали глупости и заваравали народ. Све информације које објавимо су дебело проверене.
1. Мондо је први објавио да нам долази Милијаш, и онда смо и ми објавили информацију коју смо чували месец дана. Што на крају до његовог трансфера није дошло није до нас, у фудбалу може све да се закомпликује и мени је првом жао због тога. И званични сајт фк-а је објавио пре пар недеља да је Ожеговић појачао БСК. И, шта се десило, је ли отишао Огњен тамо? Није. Зашто? Јер некада и након стиска руке може да дође до отказивања договора. Али то не значи да договор у једном тренутку није постигнут.
2. Бразилац постоји и са њиме се воде преговори, веома озбиљни. Ако се не заврше успешно по нас објавићемо са киме су се водили и зашто. То што други медији немају та сазнања и што клуб док трају преговори неће да то обелодани је нормална ствар, јер се све добро крије. Нама је речено у поверењу, и касно нам је речено да нисмо требали да објавимо, а ја те молим ако ти имаш тачније информације, да играча нема, објавиш своје изворе, обзиром да си упућенији од нас очигледно.
Ако немаш поверења у људе који пишу на овом сајту молим те да пређеш на Спортал и Журнал и читаш „провереније“ информације.

Драган авг 3, 2012 at 19:21

Неће бити нових информација док се не заврши двомеч са Омонијом.

cacak авг 3, 2012 at 19:21

da ne pretera sa treniranjem i dokazivanjem pa dodje milan da ga uzme 🙂

aleksa авг 3, 2012 at 20:56

ja msm da je taj brazilac ronaldinjo……bucko ga dovodi preko rodbinske veze..:P

Stefan авг 4, 2012 at 00:42

Ma koji bre brazilac?Nema ga.To su izmislili ovi sa MCZ-a….Samo pokrivaju nesposobnu upravu…..Pre postavih pitanje ovom grobaru Drazenu, a njega nema……..a zna da se svadja….Jos jednom:Reci nam ime i pocetno slovo njegovog imena!!!!

Leave a Comment