Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Учинак Звездаша широм света

Иза нас је још једна недеља у којој су бивши Звездини играчи пружали добре партије за своје клубове. Било је и доста њих који нису играли, и који су подбацили, али, све у свему, њиховим учинком свеукупно, не можемо бити незадовољни.

Немања Видић – умало трагичар

У Премијер лиги су двојица дефанзиваца који су носили Звездин дрес играла за своје клубове. Некадашњи капитен Звезде, а данашњи Манчестер Јунајтеда, Немања Видић,  након вишемесечнеог изостанка са терена је поново везао две утакмице за свој тим, али се у суботњем мечу против Фулама није прославио. Наиме, иако су „црвени ђаволи“ славили са 3:2, Видић је могао бити трагичар утакмице, јер је у 64′ минуту постигао ауто-гол. Тим поготком је Видић смањио предност свог тима на 3:2, али играчи из западног Лондона нису имали снаге да и трећи пут затресу мрежу Давида де Хее. Тако је Јунајтед дошао до прве победе у шампионату, и из две утакмице има три бода. Градски ривал Јунајтеда, Манчестер Сити је у дербију кола поделио бодове са Ливерпулом на Енфилд Роуду. За „грађане“ је свих 90 минута на позицији левог бека играо Александар Коларов. Бивши омладинац Звезде, који је са Маракане отеран као „неталентован“ није пружио задовољавајућу партију, и према угледном британском сајту, goal.com, на скали од 1 до 5, добио је оцену 1. Коларов до сада није био први пик тренера Манћинија, а после лоше утакмице Гаела Клишија против Саутемптона у првом колу, српски репрезентативац је добио шансу. Након два кола, Сити има победу и реми, и заузима пето место. У Премијер лиги, максималан учинак засад имају Челси, Свонси Сити, и Евертон. У Чемпионшипу играју још двојица Звездаша. Никола Жигић je играо до 54. минута за свој Бирмингем Сити, али без великог успеха, те га је  заменио Левенкрандс. Ипак, у нападу се није много променило на боље, и остало је 2:0 за противника, односно Вотфорд. Бирмингем је врло лоше почео сезону, и има само бод из три кола. С друге стране, Вулверхемптон је дошао до четврог бода, одигравши нерешено са Дерби Кантијем, али ни на клупи „вукова“ није било Ненада Милијаша, за кога поједини медији кажу да је близу повратка у Звезду. Засад, у Чемпионшипу најбоље стоји Блекпул, а без пораза су и Блекбурн, и Шефилд Венсдеј.

Немања Пејчиновић – стрелац за Ницу

У Француској је стање било доста боље. Немања Пејчиновић одиграо је одличну партију за своју Ницу, а добру игру је крунисао голом. Тако су црвено-црни дошли до врло важног бода против фаворизованог Лила, одигравши 2:2. Пејчиновић чини неизоставну каририку у одбрани клуба са Азурне обале, a после гола против Лила, место му је још сигурније. Његов гол можете видети испод текста. Врло добар је био и Милан Бишевац који се после преласка из ПСЖ-а у Лион брзо усталио у одбрани клуба из истоименог града. Тако је нови-стари репрезентативац Србије за свој тим играо свих 90 минута против Евијана, где је Лион разочарао, одигравши  „мршавих“ 1:1. Ипак, Бишвац је био једна од светлијих тачака бившег француског шампиона, зауставио је доста напада противника, и уз голмана Лориса, и Мишела Бастоса, који је био стрелац, био је најбољи играч у белом дресу. Лион након три кола има седам бодова, и дели прво место са Валенсијеном, Бордоом и Тулузом. А за разлику од „лавова“, Тулуз је на свом гостовању тријумфовао, и то против Нансија. За љубичасто-беле је 90 минута уписао бивши капитен Звезде, Павле Нинков, који је зарадио и жути картон у надокнади првог полувремена. Нинков је такође сталан играч Тулуза, и са својим саиграчима ће покушати да обезбеди играње у Европи наредне сезоне. A противник Звезде у Европи ове сезоне је конкурент Тулуза, Бордо, који је великом борбом успео да издржи притисак пребогатог Париз Сент-Жермена, и освоји бод у „граду светлости“. Највише се у редовима Жиродинаца истакао Шеик Диабате, а добри су били и Енрике, и Мишел Сијани, који је јуче прешао у Лацио. У Лиги 1 тренутно најбоље стоји Марсеј, који има максималан учинак из три утакмице, а по седам бодова имају Лион, Бордо, Валенсијен и Тулуз. У Лиги 2 такође има бивших фудбалера Звезде. Један од њих је и Хамину Драман, који нема превелику минутажу у Арлу из Авињона. Капитен Гане на Светском првенству у Немачкој 2006. није играо у убедљивом поразу свог тима од Монака од 3:0. Арл ипак и даље има шансе за борбу за пласман у виши ранг, и након пет мечева има осам бодова. За разлику од Ганца, Филип Ђорђевић не само да игра у свом Нанту, већ решета мреже противничких клубова. Тако је било и у понедељак, када су „канаринци“ са 2:0 победили екипу Ле Мана, а оба гола на том мечу постигао је сјајни Ђорђевић. Овом победом, Нант је дошао на друго место, и има 11 бодова из пет мечева, а својим поготцима, Ђорђевић је други на листи стрелаца Лиге 2. Нема сумње, да ће, уколико овако настави, Нант изборити пласман у Лигу 1, где се није нашао од 2009., a исто тако да ће и Ђорђевић прећи у јачи клуб. Његове голове, такође можете видети испод текста.

Бошко Јанковић(лево) на мечу са Каљаријем одиграо врло добро

У Серији А играју петорица Звездаша. Најискуснији, Дејан Станковић није био у протоколу утакмице између Пескаре и његовог Интера. Декију се не смеши лепа будућност у неро-азуором дресу, ако се нови тренер Интера, Андреа Страмаћиони буде придржавао онога шта је рекао пре почетка сезоне, а то је да не рачуна на бившег капитена Србије. Ако се „по јутру дан познаје“ , Стенковићеви дани у Интеру су одбројани. С друге стране, на овој утакмици, коју је Интер добио 0:3, у Пескари није играо Урош Ћосић, доскорашњи дефанзивац Звезде. Ћосић је цео меч гледао са клупе, и остаје му да чека своју шансу у будућности. Попут Интера, и Ђенова је била убедљива. Тим са северо-запада „чизме“ је са 2:0 победио Каљари, и поред промашеног једанаестерца. У тиму Ђенове је свих 90 минута врло добро играо Бошко Јанковићкоји је био константна претња по леву страну Каљарија. Бошко је био врло добар, али његов саиграч из репрезентације, Немања Томовић, који се вратио са позајмице из Лећеа, није играо на овом мечу. Уколико не пређе негде у остатку прелазног рока, Томовић ће остати у Ђенови, а то би значило свакако мању минутажу за њега. Α клупу је грејао и Душан Баста, и поред одличних игара у прошлој сезони. Његово место је заузео Француз Херто, који није био лош у поразу Удинезеа од Фиорентине-2:1. Иако су бјанко-нери повели, Фиорентина је преокренула резултат и дошла до пуног плена. Неизвесно је да ли ће се Баста вратити у први тим, али је, барем засада јасно да Херто има предност у односу на њега код тренера Гвидолина.

Вујадин Савић(десно) на утакмици са Дуизбургом

У Немачкој је почела Бундеслига. Једини представник Звезде у истој је Здравко Кузмановић, који, додуше, није облачио црвено-бели дрес, али који је ватрени присталица нашег клуба. Нажалост, Кузмановић није играо у првом колу за свој Штутгарт, који је, пре свега несхватљивим промашајима Ведада Ибишевића, поражен од Волфсбурга са 0:1. Швабе, који су прошли шампионат завршиле на шестом месту, и ове сезоне „лове“ наступ у Европи, али ако желе то да понове, ефикасност ће морати да поправе у наредним колима. А у Цвајти је Вујадин Савић играо за свој Динамо Дрезден, који је на гостовању у Дуизбургу победио истоимени тим са 3:1. Савић се није снашао у Бордоу, па је зимус прослеђен на каљење у Дрезден, а пошто је задовољио очекивања челника бившег Звездниог противника на путу покоравања Европе, Савић је потписао уговор за жуто-црнима.

Филип Ђуричић(лево) на мечу са АЗ-ом

И у земљама БеНеЛукса има Звездиних „бисера“. Најпознатији од њих, Филип Ђуричић, играо је за свој Херенвен у утакмици без голова са фаворизованим АЗ Алкмаром. Ђуричић је, као и обично, био предводник свог тима у нападу, али нажалост, није успео да постигне гол или упише асистенцију. Херенвен је ове сезоне знатно ослабљен, одласком голгетера, Баса Доста у Волфсбург. За разлику од Ђуричића, Јагош Вуковић није играо за Филипс Спорт Ференихинг, односно ПСВ, пошто се вратио са позајмице из Роде. Он је са трибина посматрао победу својих саиграча над Гронингемом од 1:3, а његов статус у клубу је сличан статусу Томовића у Ђенови. Ни у белгијском шампионату за Локерен није играо искусни Ибрахим Гај. Сенегалац је са клупе гледао пораз својих саиграча од Гента, а и поред лоших интервенција у одбрани бело-црних, тренер Маес му није дао шансу. Локерен је након пет кола белгијске Про Лиге седми, и има исто толико бодова. За разлику од њега Иван Тричковски је играо у првом полувремену утакмице Монс-Клуб Бриж, из које су плаво-црни изашли као победници – 1:3. Тричковски се и даље привикава на нови стил фудбала, али свакако пружа добре партије. Клуб Бриж се тренутно налази на чеоној позицији.

Огњен Врањеш – стандардан у Краснодару

А и у шестом колу руске Премијер лиге играло је доста момака којима је Звезда у срцу. На утакмици АмкарКраснодар, срце на терену оставило је њих тројица, од могуће четворице. То су били: Никола Мијаиловић за Амкар, и Огњен Врањеш и Душан Анђелковић за Краснодар. Једини који није играо, био је Марко Блажиић, игра красно-чорно-бјелих. Меч је на крају завршен поделом бодова(2:2), али и поред тога, може се рећи да Звездаши на овом мечу нису разочарали. Најмање се може замерити Анђелковићу, који је ушао тек у 78. минуту, док су Врањеш и Мијаиловић играли све време. Након овог ремија, и Амкар Краснодар, кога иначе води Славољуб Муслин имају по 8 бодова, уз гол-разлику +1, те заједно деле девето место. За разлику од њих, Огњен Короман није био у конкуренцији за утакмицу његове Крилје Својетов и ЦСКА, коју су Московљани добили са 3:0. Короман већ дуже време није у плану код тренера Кобелева, и нема наговештаја да ће се његов статус у клубу променити.  Искусни играч са Пала ће ускоро напунити 34 године, и врло је вероватно да ће у блиској будућности завршити каријеру. Ни Александар Луковић није био ни на клупи Зенита, али разлог његовог изостанка је другачије врсте. Наиме, Луковић, који је досад играо све мечеве у новом шампионату за руског шампиона, је приморан да због повреде коју је задобио у завршници меча са Анжијем прошле недеље буде одсутан са терена две недеље. Његов изостанак се видео у утакмици Зенит-Рубин, у којој су гости из Казања славили са 1:2. Зенит је и поред пораза остао први на табели. За то, највише треба да се захвали Тереку из Грозног, који је победио московског Спартака са 2:1. У тиму Терека, значајну улогу имао је Благој Георгијев. Бугарин, који је само једну сезону провео у Звезди, одлично се сналази у Русији, а победом са Тереком против братског клуба Звездиних навијача, дошао је на друго место, и имао 13 бодова, колико и Зенит.

Милош Нинковић – стрелац за Динамо

Нешто југо-западније, у Украјини, Милош Нинковић, не само да игра, већ и пружа одличне партије за Динамо Кијев. Тако је било и у суботу, када је Нинковић чак постигао и гол у победи свог тима над Черноморецом(2:0). Прича српских медија да Нинковић неће имати места у Динаму доласком Мигела Велоса не да нема смисла, већ је и смешна. Тако да, прелазак овог сјајног везисте у Звезду, заиста, готово да нема шансе да се догоди. Гол Нинковића можете погледати испод текста. За разлику од Нинковића, Владимир Дишљенковић није бранио за Металист, који је победио Кривбас резултатом 3:1. Тренер Металиста, Маркевич, често мења на позицији голмана Дишљенковића и искусног Хорјанова, те неће изненадити ако већ у следећем наступу бивши голман српске рперезентације буде бранио. Ни Никола Игњатијевић није играо за своју Зарју, али његов разлог изостанка је дупли жути картон у претходној утакмици. Ипак, његови саиграчи су и без њега успели да ремизирају(1:1) са екипом Ворскле, и тако обезбеде пето место украјинске Премијер лиге. Игњатијевић је, иначе, стандардан на позицији левог бека. Најслабије стоји нови премијерлигаш, екипа Закарпатије, која и након седам одиграних кола тражи прве бодове. Момци из Ховерле су поражени и у овом колу, и то од екипе Иљичивеца(2:0). За Закарпатију на овој утакмици није конкурисао Александар Тришовић, који је до сада био стандардан. Нисмо успели да сазнамо разлог због кога је бивши репрезентативац пропустио овај меч, а претпостављамо да се ради о повреди.

А у Грчкој, и поред доста голова у припремним утакмицама, Марко Пантелић не игра у првој постави Олимпијакоса. Најбољи нападач братског клуба наших навијача је према мишљењу тренера Рафик Джебур, који је и постигао гол у овом колу, у којем је шампион Грчке победио Верију резултатом 1:2. А и други атински клуб је такође славио. Реч је о Паниониосу, за који само „на папиру“ наступа Дејан Миловановић. Искусни везиста и у прошлој сезони није био први пик у постави црвено-плавих, а како је почело, ни ове сезоне неће имати велику минутажу. Ништа боље не стоји ни Владимир Богдановић, који није играо за Локомотиву из Софије, која је победила Ботев са убедљивих 3:0.

Душко Тошић стандардан у Турској

А у држави коју Грци баш и не воле, Турској, такође има неколицина Звездиних бивших играча. А њихови тимови су управо одмерили снаге. Реч је о Акисару и Генчлербирлиги, који су играли без голова. Сва тројица Звездаша су играли на овом мечу. За домаћи Акисар је Бруно Мезенга провео на терену свих 90 минута, док је за госте из Анкаре цело прво полувреме играо Дејан Лекић, док је Душко Тошић играо цео меч, с тим што је „пожутео“ у 12. минуту. И Лекић, и Тошић су се усталили у прву поставу клуба из престонице Турске, док је Мезенга, после одласка из Ордуа, сталан у тиму који је тренутно првопласирани на табели.

Никола Вујадиновић

Што се осталих европских лига тиче, у Швајцарској је Милан Вилотић играо за свој Грасхопер од првог до последњег минута, и победили су Тун са 1:0, док је Сион поражен од Цириха истим резултатом, но за тај клуб није наступао Драган Мрђа. Након седам кола, Сион је првопласирана екипа, док је Грасхопер на четвртом месту. У Норвешкој Мохамед Авал Исах није играо за Росенборг у ремију са Викингом – 1:1, док је Ненад Срећковић играо цео меч за Фредрикштад, који је на домаћем терену од Аалесунда поражен са 1:3. После 20 кола норвешког шампионата, Росенборг је трећи, а Фредрикштад је на претпоследњем месту. У Аустрији је Штурм из Граца са 3:1 победио Адмиру, а други гол за црно-беле постигао је Никола Вујадиновић. Поред њега, за Штрум је играо и Милан Дудић свих 90 минута.

Александар Јевтић – стрелац за Ђангсу

На осталим континентима такође има људи који бране Звездину част. У најмногољуднијој земљи света, кини, играју чак неколико њих. За пекиншки Гуоан је Андрија Калуђеровић пружио врло добру партију у победи свог тима против Шангаја-1:2. Андрија се усталио у зеленом дресу, а ове сезоне има врло добар учинак. Још убедљивији на свом гостовању био је другопласирани после овог кола, Ђангсу, који је са 0:3 победио Хенан Ђианје, а за који је први гол постигао Александар Јевтић. Јевта, који не игра на позицији класичног шпица у новом клубу има одличан учинак, други је стрелац клуба, и дао је пет голова. Још један бивши голгетер Звезде је у једној од малобројних земаља које су још увек у комунизму. Реч је о Милошу Трифуновићу, који је играо на последњих 20 минута меча његовог Лајаонинг Вовина и Гвангжуа. Трифке за то време није успео много да учини, и он и његови саиграчи су поражени са 1:2. У овој сезони, Трифке је дао четири гола, и трећи је стрелац тима. Једини тамнопути играчи који је играо у Звезди, а сада игра у лиги у којој играју и славни Дрогба и Ањелка је Ли Ади. Одлични Ганац ипак није имао могућност да игра у овом колу, јер је у прошлом „зарадио“ четврти жути картон. Ипак, његова помоћ није била потребна његовим саиграчима, и Далијен Ербин је славио са 2:1 у гостима. Након 23. кола, најбоље стоји Ђангсу, који је други, затим Гуоан, који заузима пету позицију, па Ербин, који је два места ниже од Гуоана, а најслабије је пласирана екипа Лајаонинга, која је на 13. месту. У Јужној Кореји je Маурисио Молина још једном показао да је велемајстор, и потврдио је победу Сеула над Даегуом. Тиме је Сеул остао први после регуларног дела сезоне, а сада га очекује борба за титулу кроз плеј-оф. И Маов гол наравно можете видети испод текста.

У Азербејџану играју тројица Звездаша, али клубовима двојици од те тројице су отказани мечеви овог викенда. Једино је овога пута игра Баку, за који је у великој победи над Капазом од 3:1, свих 90 минута на терену провео Ненад Ковачевић. Искусни везиста је сталан члан прве поставе овог тима, који заузима шесто место, након три одигране утакмице(поједини клубови су одиграли и четири). Нису овог викенда играли Нефчи Саше Стаменковића и Казар Бранимира Субашића

Дејан Јаковић у канадској репрезентацији

У Бразилу је за Палмеирас поново 90 минута уписао Ернан Баркос, који се добро показао, али и није имао среће у поразу свог тима од Сантоса – 1:2. Баркос је у овој сезони на 15 мечева дао седам голова, али и поред тога, његов тим не стоји добро, и 16. је на табели. Kада се из Бразила крене ка северу, прва већа држава до које се дође буде Мексико. И тамо чак има Звездиних некадашњих присталица. Једини је, барем засад Сегундо Кастиљо, који није баш редован у саставу Пачуке, а ни његов тим не бележи баш најбоље резултате. У последњем колу, у коме су тегет-плави играли бет голова са Сантос Лагуном, Еквадорац је грејао клупу свих 90 минута. Ове сезоне, Кастиљо је играо просечно сваки други меч, и досад се није уписао у стрелце. Када се оде још северније, дође се до једне од две највеће силе света, САД-а, где два момка бране част Звезде у истом клубу. Реч је о Бранку Бошковићу и Дејану Јаковићу, који наступају за DC Јунајтед. Ипак, ни они нису толико чести, али повремено играју. На последњем мечу, који је DC изгубио са чак 3:0 од Монтреал Импакта, Бошковић је играо последњих двадесетак минута, док је Јаковић ужасну партију својих саиграча посматрао са клупе. Ипак, и даље DC има шансе да дође до борбе за титулу, док момци којима је Звезда у срцу можда добију већу минутажу у наредним утакмицама.

Преглед смо управо завршили у Сједињеним Државама. Наши момци су, као што сте видели, били врло ефикасни у овом колу, ми им можемо пожелети да само тако наставе, овима што нису, да прораде, а онима који су били на клупи да напорније раде на тренинзима и докажу се својима шефовима. Нас, поново очекујте за недељу дана, када ћемо анализирати ново коло, од Јапана до Аргентине! Дотад, поздрав!

ГОЛОВИ:


Немања Пејчиновић за 1:1 Ница-Лил


Филип Ђорђевић за 1:0, и 2:0; Нант-Ле Ман


Милош Нинковић за 1:0; Динамо Кијев-Черноморец

Александар Јевтић за 0:1; Хенан Ђианје-Ђангсу


Мајсторија Молине за Сеул-Даегу 2:0

ускоро остали

Повезане вести

21 comments

Na duze staze авг 29, 2012 at 09:10

nam igra klub,malo cu da udavim koga ne mrzi nek cita
Malo losa matematika od navijaca skroz lupite mi milion minusa ali Abu nam se ne uklapa u koncept slican je kao Kasalica mada je malo kvalitetniji i stariji sumnjam da je brzi gledajuci Abubakara i igru Vojvodine protiv nas ili na jos par utakmica gde se brane stil igre im je niko da predje pola sem njega inace mnogo masi covek pojeo bi nam dzigericu siguran sam u to a kosta 700 hiljada dok imamo Babalja,Asamou,Kasalicu,Mudrinskog,Ozegovica,Milunovica,Lazovica i jos par igraca koji mogu da igraju u napadu.
Za te pare bolje dovesti desnog beka stopera valjda dolazi Milijas i trebao bi nam jedan visoki centar pa da pravimo malu decu svima imali bi 20 uglavnom mladih spremnih da napreduju da se menjaju na terenu i da se uvaljaju za 4,5mil kad uzmemo titulu dace bog ove godine sad imamo najvece sanse.

P.S ne racunam ove nase iz Crnogorce u ekipi mogu da imaju duplo drzavljanstvo tako da mi imamo 2 stranca u ekipici a jedan je poreklom Srbin lep osecaj kad se setim kad smo pre par godina licili na legiju stranca i upali u minus

Reply
Delija_md авг 29, 2012 at 09:02

http://sportal.rs/news.php?news=81491
Vidite kako sad slaninari nude ovog svog, kao ističe mu ugovor pa može da pređe u Zvezdu ili Partizan. Ja bih to možda i iskoristio. Ako je cijena realna i ako se možemo dogovoriti s njima mislim da bi Mojsov dobro pojačao konkurenciju u zadnjoj liniji.

Reply
Goran авг 29, 2012 at 08:54

http://www.mozzartsport.com/vesti/uo-rss-fantomska-crvena-zvezda
Ove lopove u rk treba pod obavezno da oteramo. Nesposobni lopovi.

Reply
Delija_md авг 29, 2012 at 08:42

Mislim da je Oumaru 75% naš. Nismo džabe mi njih pustili da nas pobjede u zadnjem kolu i da preko naših leđa izbore Evropu.

Reply
info авг 29, 2012 at 07:13

Definitivno Oumaru dolazi i bice zamena za Lazovica koji odlazi za dva dana.

Reply
kobr90 авг 29, 2012 at 08:17

odakle ti to

Reply
Goran авг 29, 2012 at 08:21

Ma lupaju.

Reply
kobr90 авг 29, 2012 at 10:04

samo bre kenjate,daj jedan dokaz i verujem ti…nemoj lagati ljude ovde i zavlaciti!!!!

Reply
ajmoooooooooo авг 29, 2012 at 07:02

Abubakar Zvezdin! Iskoristio je klauzulu,Vojvodina ne moze nista da uradi.

Reply
x авг 29, 2012 at 03:06

cetvrtak 23:00h „Crvena Zvezda izbacila Bordo!“

Reply
Goran авг 29, 2012 at 08:23

Daj Bože, ali ja mislim da ćemo izgubiti 2:0 i to negde pred kraj. Nema veze, treba nam titula.

Reply
simpaticni brko авг 29, 2012 at 02:29

Brigel Ignjatijevic, kakva je to cigra od igraca. 😀

Reply
dr авг 29, 2012 at 01:36

Ako ne udjemo u Ligu Evrope onda Lazovic 100% odlazi sledeci dan 31.08,zadnji dan prelaznog roka.

Reply
Spartacus авг 29, 2012 at 01:20

Jbt dal se meni cini ili posle odlaska iz Zvezde svi zablistaju?

Pazi sad ovo, da nije bilo promasaja u procjeni nase uprave i da neki super igraci nisu prodavani za sitnis sad bi imali ovakav tim:

————————Bajkovic———————-
Ninkov—–Maksimovic—Jovanovic—-Tosic
———————————————————-
—————Mijailovic—-Milijas——————
Lazovic————————————–Djuricic
———————————————————-
—————Kasalica—-Djordjevic————-

Bekovska linija i krila kojih se ne bi postidili timovi iz liga Petice…

Reply
Chinez авг 29, 2012 at 01:39

Reklo bi se da Djuricic nije krilo, a ni Milijas zadnji vezni.

Reply
Spartacus авг 29, 2012 at 02:11

Ovo je sematski prikaz… A Djuricic jeste krilo, to mu je izvorna pozicija…;)

Reply
Chinez авг 29, 2012 at 02:17

Ne, ne, nebi se reklo da ste u pravu. Tvrdim, da Duricic ne izvire na krilu.

Reply
Немања авг 29, 2012 at 02:24

Може Ђуричић да игра по крилу, али стандардно игра као ОВ или полушпиц-шпиц, како-кад.

Немања авг 29, 2012 at 01:41

Не заборави Молину, Баркоса, Врањеша, Срећковића и многе друге који су сигурно имали квалитет за Звезду, макар да буду добра клупа!

Reply
Црни пантер авг 29, 2012 at 01:59

Немњо човече,исти си Пикси.

Reply
Немања авг 29, 2012 at 02:02

Е мој пантеру, не знаш ти ко сам ја 😀

Reply

Leave a Comment