Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Дмитровић потписује нови уговор

Марко Дмитровић
Марко Дмитровић
Марко Дмитровић

Талентовани голман Марко Дмитровић потписаће нови уговор са Црвеном звездом, након чега ће бити враћен у први тим.

Дмитровић (20, 194) важи за једног од најталентованијих голмана на овим просторима, међутим, обзиром да дуго времена није успео да нађе заједнички језик са спортским сектором клуба око продужетка уговора, није био у конкуренцији за први тим.

По повратку из младе репрезентације Дмитровић ће бити прикључен првотимцима и конкурисаће за место првог чувара мреже.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

40 comments

zvezdaš iz gradiške сеп 6, 2012 at 21:23

Imam jedno pitanje.Zna li ko gdje je mladi golman Vilson Caković.

Reply
Spartacus сеп 6, 2012 at 21:31

Na menadzeru jedino…

Reply
M.V.P сеп 6, 2012 at 21:43

Valjda je u Balkanu iz Mirjeva, al nisam siguran!

Reply
милпар сеп 6, 2012 at 22:06

Брани негдје у Скандинавији. Напустио нас је…

Reply
zvezdaš iz gradiške сеп 6, 2012 at 21:22

Ljudi moji, sjećate li se lani kad su igrali naši omladinci sa Zenitom. Tad je briljirao Dragičević. Očekivao sam da će ga Robi brzo prekomandovati u seniore, ali od toga ništa.

Reply
van basten сеп 6, 2012 at 20:50

dmitrovic treba da postane prvi golman zvezde sto pre.u prilog ide to sto je bajkovic napravio to sranje(penal bordo) koje smo dugo cekali ,samo sam se pitao kada ce i protiv koga ,i da li ce to biti gol sa pola terena ili gol zbog gubitka lopte u driblingu.napokon cemo dobiti dobrog golmana posle duzeg vremena odnosno od odlaska disljenkovica.

Reply
Dražen сеп 6, 2012 at 19:07

Ја никад нисам чуо за овог. Мислим да у омладинцима има доста бољих од њега, јер ту имамо Чикића, Савићевића, Симића, Шакића..

Reply
Chinez сеп 6, 2012 at 20:04

http://www.mondo.rs/s258632/sport/MONDO-_Zenit_kupuje_Micka_za_cetiri_miliona.html
Pravi talenti se cene, a ne ti koji su talenti samo po novinama. Jeste malo 4 miliona za Micka, ali nama je svaki dinar znacajan. Ja cak verujem da je kapara vec uplacena, zato ce i biti para za plate zaposlen u Zvezdi.
Micko jeste nas najznacajniji igrac, ali 4 miliona su dosta, jos kad se uzme u obzir da jankovic vise veruje Milivojevicu, ja verujem da cemo ga prodati.

Reply
djene сеп 6, 2012 at 14:32

Za koje kolo bice prvi golman Zvezde , tu sam informaciju dobio od mog prijatelja koji je trener golmana Donjeg Srema koji se veoma dobro poznaje sa Jankovicem … Pa ajde da vidimo i ovog malog , iskreno mislim da ce biti bolji od Bajka … Pozdrav braco Delije 🙂

Reply
djene сеп 6, 2012 at 14:40

Inace to mi je rekao jos pre nekoliko dana , tacnije u subotu posle utakmice donji srem – vojvodina , malo smo caskli o Zvezdi pa mi je to rekao … Inace od njega uvek imam proverene informacije kad se setim samo kada je on meni govorio da ce Dostanic zameniti Pizona ja se smejao tada , i bio je u pravu …. Pokusacu od njega da izvucem sto vise informacija , ako nesto saznam novo javljam se da vam kazem 😉

Reply
Mladen сеп 6, 2012 at 17:37

Inace. Marko Dmitrovic je vrhunski golman visoke klase … videcete kakvo je blago u klub vratio Sale Jankovic !!!

Reply
Mimi сеп 6, 2012 at 14:24

slazem se da mu treba dati sansu..ali iapk su tu Bajko i Kirovski…setite se koliko je Bajko cekao sansu i docekao..sad je red na Kirovskog…

Reply
M.V.P сеп 6, 2012 at 19:01

ja sam pre za Dmitrovica, on je ipak nase dete!

Reply
Chinez сеп 6, 2012 at 14:16

Treba rizikovati sa par mladih, talentovanih decaka. Ekipa nam je inace dosta mlada, nista strasno nece biti ako probamo sa Cikicem, Savicevicem i Dmitrovicem.
Dmitrovica treba pustiti od prvog minuta, mi i onako primamo golove iz malog broja sansi za protivnike. Kada smo vec krenuli prvenstvo sa 5 primljenih golova na 3 utakmice, mislim da decku treba dati sansu.
Jos kad se uzme u obzir da ce imati protivnika koji nam nece ni ucu u sesnesterac, nista strasno nebi bilo da afirmisemo jednog mladog golmana, pa jos kad se pogleda da i Bajko prima golove sto je i normalno, moramo verovati i pustiti momka da igra.
Sto se tice Cikica i Savicevica, treba ih ubaciti bar kad je neki pristojan rezultat. Kakav god da je Cikic je sigurno bolji od Mirica, jednostavno i da napravi isti broj gresaka kao i Miric i da ne uradi nista korisno na terenu, isto kao i miric, bar cemo znati da smo probali, a sa Miricem se samo blamiramo.
Savicevica treba pustati povremeno, umesto Dimitrijevica ili Lazovica, takodje kad je neki stabilan rezultat. Koliko smo puta istrpeli Dimitrijevica, koji nam dinara doneti nece, a ne mozemo da istrpimo Savicevica, od koga moemo nekad nesto i zaraditi…
Treba rizikovati, jedino tako se nesto moze uraditi…

Reply
milos 90 сеп 6, 2012 at 13:55

Drago mi je da je potpisao,stvarno je jedan od najtalentovanijih golmana u Srbij…

Reply
* сеп 6, 2012 at 13:55

Odlicno, Bajku svaka cast za sve sto je uradio, ali bolje da ga prodamo dok jos mogu da se uzmu neke normalne pare za njega i da lepo forsiramo Dmitrovica koji je po kvalitetu slican bajku,a moze jos mnogo da napreduje i da bude vrhunski golman.

Reply
Saša сеп 6, 2012 at 13:47

Tako je !

Reply
MILAN KG сеп 6, 2012 at 13:42

ovom momku treba dati sansu treba ga iztrpeti greota je da ovakvog talenta gusi bajkovic.

Reply
NemanjaDelija сеп 6, 2012 at 13:29

kako dati sansu mladim igracima kad posle 2-3 greske svi navijaci (koji u zivotu nisu ustali sa fotelje a kamoli igrali profesionalan fudbal) pocnu odma pljuvati kako nemaju pojma i zvizdati kad god ih vide. Vidi: Krneta, Maksimovic….

Isto bi bilo i sa Spajicem, Savicevicem, Dmitrovicem….i onda se pitamo sto ne dajemo sansu.

Reply
Realno сеп 6, 2012 at 13:10

A to sto radna zajednica stupa u strajk, to ne objavljujete …. Pa jel vam stalo do Zvezde ili nije ?
LULE DUNSTER !!!!
UPRAVA NAPOLJE !!!

Reply
Mimi сеп 6, 2012 at 12:51

ccc..citam sad da cemo izgleda igrati 19 protiv Javora..kako su nastelovali nasli termin kad mi gostujemo Radnickom,pa posle u Kuli..na 2 teska gostovanja oni nas stave i trece…za nedelju dana 3 teska gostovanja…

Reply
kastiljo сеп 6, 2012 at 19:05

i sva tri dobijamo.

Reply
Cira сеп 6, 2012 at 12:41

Odavno govorim da Bajko nije igrac za Zvezdu.Golman kome prelece lopta kroz ceo peterac,a on vice na odbrambene igrace ne treba ni minuta vise provesti na golu.Kada budemo imali sigurnog golmana imacemo i sugurniju odbranu.

Reply
Luka сеп 6, 2012 at 13:07

Siguran sam da si odavno vikao i da Kadu nije igrac za Zvezdu, da od Lazovica nema nista i da je najbolje da se Robi pokupi sto pre i ode…

Reply
Cira сеп 6, 2012 at 20:57

Naravno da nisam,ali sam zato trubio da se treba resiti Evandra,jer nije nikakav igrac i trubim da Dimitrijevic nema kvalitet za C.Z. Ja prijatelju imam oci i posmatram,a ne lupam gluposti,ako mozes da odes u istoriju videces da vec mesecima tvrdim da Bajkovic pojma nema i da brani samo ono sto ga pogodi i ruku na srce ima dosta srece.Kada je prosle godine bio neprikosnoveni golman Robijeve ekipe isto sam tvrdio.Zato ne lupaj ovde gluposti da bi samo nesto rekao,ako si pak drugacijeg misljenja to kazi,a ne da pljuvanjem po drugom lecis svoje bolesne frustracije.

Reply
Retro сеп 6, 2012 at 11:44

http://www.zurnal.rs/2012/09/06/zvezdi-preti-strajk/index.html

Grobarski kompleksi su neizlecivi, svaka druga rec im je Vucic, bolesno…

Reply
Pop сеп 6, 2012 at 11:48

Kad ćete shvatiti da je žurnal franjevačka novina, rečeno je da će sve biti isplaćeno danas. Strašno je šta sve pišu da remete Zvezdu.

Reply
Mimi сеп 6, 2012 at 14:30

ja ruznal vise i ne citam

Reply
Звезда - Србија сеп 6, 2012 at 11:08

http://www.kurir-info.rs/vlaisavljevic-novi-predsednik-zvezde-clanak-397776
А негде сам прочитао Џаја за спортског директора, а Стојадиновић за ген. секретара

Reply
lpool сеп 6, 2012 at 11:23

ma kad kurir pise onda je 100 % tako 😀

Reply
aleksandar sd сеп 6, 2012 at 11:32

Samo nam jos ta lopurda fali…onda smo stvarno zavrsili.

Reply
VGCZ сеп 6, 2012 at 13:48

ne dao nam Bog da on bude!!!! ovi iz gasproma su poludeli vidim skroz….unistio je jat …biznismen iz ere spasojevica….ooooo

Reply
Pop сеп 6, 2012 at 11:50

Užas

Reply
007 сеп 6, 2012 at 13:03

Ovde napisali uspesan menadzer?????
On covek unistio JAT!!!!!!!
Mnogo bolja je ideja sa Dzajicem na mestu predsednika,a Zoranom Stojadinovicem na mestu sportskog direktora covek ima brdo igraca i jedan po meni na ovim prostorima od najboljih fudbalskih agenata…..!

Reply
sasa сеп 6, 2012 at 13:43

Braco Dzaja mora biti zaduzen za igrace i konktetno za sport tu je bez premca i zbog toga smo najveci srpski klub.Ali za resavanje ovih problema kao sto su dugovi,tuzbe i ostsle muke koje nam ostavise raznorazni grobari naseg tima,tu vec treba strucnjak i to prilicno potkovan iz ove oblasti.Nesumnjam da kad su vec resili da nam pomognu da ce ubaciti nekog goreg koji bi nas jos vise upropastio.Ubedjen sam da je doso trenutak koji godinama cekamo a to je podizanje ZVEZDE iz pepela.Ako je neko zasluzio ono smo to mi,jer nismo ostavili Zvezdu ni kad nas gasise ni kad nas hapsise ni kad su im titule dodeljivali jos pre pocetka skolske godine.Sad dolzi ponovo nase vreme,Zvezdino,Srpsko,Cetnicko.

Reply
SrdjanDS сеп 6, 2012 at 11:01

Bajku se zahvaliti za sve sto je napravio, i prodati ga na zimu, jeste imao odbrana i svega ostaloga, ali u poslednje vreme sve cesce pocinje da gresi, Kirovskog za prvog golmana, i Dmitrovica za rezervu!

Reply
Чума сеп 6, 2012 at 10:54

Боље њега да ставимо на гол да видимо како брани неко, Крнету да буде потрчшко, али БАЈКО ЈЕ МАЧКА 🙂

Reply
Chinez сеп 6, 2012 at 10:31

Valjda je najlakse rizikovati sa golmanima. Staviti decka na jednoj laganoj utakmici na kojoj mozemo nadoknaditi njegov eventualni kiks.
Ali mi smo takav narod, mi bi ga prokleli kada i primio gol, sti se desava svim golmanima sveta. Ja sam siguran da nebi losije branio ni od Bajkovica, ni od Vesica, ni od Kirovskog. Treba probati, dugo nismo imali golmana koji gradjom lici na golmana.

Reply

Leave a Comment