Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Конференција пред Крагујевац

Filip Kasalica
Filip Kasalica
Filip Kasalica

Данас је у 14 часова на Маракани одржана редовна конференција за медије, пред утакмицу 5. кола Јелен Суперлиге, у којој ће нашу екипу угостити Раднички из Крагујевца.

Представницима медија се прво обратио шеф стручног штаба црвено-белих, Александар Јанковић.

Ово је за нас изузетно важна утакмица после репрезентативне паузе. Желимо да наставимо са освајањем бодова и победничким низом, али морамо истовремено и да поправимо неке сегменте игре у којима смо били слабији против Радничког из Ниша. Важно је то да су сви играчи здрави и спремни за меч. Очекује нас неколико тешких гостовања, али су сви максимално мотивисани. Сутра ћу одредити ко ће бити у стартних 11, а ко на клупи.“

О Радничком је Јанковић рекао следеће.

„Сви се сећате да нам је Раднички из Крагујевца прошле године узео чак четири бода у борби за титулу, али ћемо се сада потрудити да поправимо утисак. Спалевић је, на пример, један од њихових најбољих играча кога ја добро познајем. Цела та екипа је доста борбена и игра добар фудбал, али су ипак прошле године били јачи, поготово што су били нови у лиги. Истина је да имају поразе са почетка ове сезоне, али то може да их додатно мотивише против нас. На нама је да будемо борбенији и испунимо очекивања.

Филип Касалица је као представник екипе присуствовао овој конференцији.

„Раднички нам јесте задао доста проблема у прошлој сезони, али то је сада далеко иза нас и овог пута идемо на победу.“

Постоји неколико ситних повреда код играча, али то неће пореметити планове за предстојећу утакмицу.

„Максимовић и Миливојевић кубуре са ситним повредама, али ипак ће бити у конкуренцији за овај меч. Све остало решавамо у ходу, једино је сигурно да у конкуренцији неће бити Димитријевић, због повреде, нагласио је Јанковић.

На питање да ли су фудбалери Црвене звезде вежбали и прекиде, тренер одговара:

„Раднички има доброг штопера, Тинтора, који им је значајно оружје у прекидима, али ми ћемо водити рачуна да ту опасност неутралишемо.“

Репрезентативну паузу Јанковић не сматра хендикепом.

„Са паузе су се сви играчи вратили изузетно задовољни, насмејани и спремни за даље изазове, што је допринело одличној атмосфери у екипи, тако да мислим да ово није био хендикеп већ преко потребан одмор.

Касалица не сматра да му је Мудрински задао „домаци задатак“.

„Искрено, није ми важно ко постиже голове докле год побеђујемо. Ја ћу се у будућности свакако трудити да их постигнем што више.“

Напомена: Сутра ће првотимци одрадити затворен тренинг у 16 часова и одмах после тога кренути пут Крагујевца. Такође ће и на званичном сајту бити ујутру објављен списак путника.

Конференцији присуствовала: Мина К.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

14 comments

veliki pravi zvezdas сеп 15, 2012 at 18:36

Sto mislite o ovoj ideji ljudi da zovne uprava Crvene Zvezde Dvena Vejda da on bude jedan od akcijonara u Crvenoj Zvezdi na neku utakmicu Crvene Zvezde izvini admine sto ne pisem za temu ali ovo je moj neki predlog admine

Reply
NemanjaDelija сеп 15, 2012 at 17:08

Zasto Rusi ulazu vise u Vitese? Zato sto zive u pravno uredjenoj zemlji, gde se zna ko pije a ko placa. Znaju da ce te pare otici u klub, pa dal’ bi vi dali 10 milki Lukicu?!

Uostalom, nije svejedno, Holandija il’ Srbija…sta mislite, gde se vise isplati uloziti?

Reply
NeskoDelija сеп 15, 2012 at 08:55

Nema veze sa ovom vescu ali moram da vam ostavim ovaj link da pogledate. I molim nekog da mi objasni po cemu je Vitese veci i bolji klub od nase Zvezde?????

http://www.sportklub.info/gasprom-sponzor-vitesea

Reply
Marko Stevanovic сеп 14, 2012 at 18:25

Opet odlozeno sudjenje Dzaji… Sto rece Lukas… Nece Dzaja doci, nece nikadaaa… 🙁

Reply
Cira сеп 14, 2012 at 18:19

Radnicki -Crvena Zvezda 1-3

Reply
Delija сеп 14, 2012 at 17:10

Srecno u Kragujevcu….Nadam se pobedi naravno kao i svaki pravi delija…..Mislim da ce ih zvezda probijati loptama u prostor za Kasalicu jer je Tintor visok i tesko ga je nadskociti ….Kasalica je brzi i ocekujem da to iskoristi…Nadam se da ce Asamoa konacno zaigrati od prvog minuta!!!Napred crveno beli kucnuo je cas!!!!

Reply
Lule dunster сеп 14, 2012 at 16:21

Muckam sa Gaspromom,muckam sa Legeom,a vi nemate pojma sta je zapravo istina!

Reply
dr сеп 14, 2012 at 16:20

http://www.smedia.rs/sport/vest/66605/kk-partizan-petar-aranitovic-luka-andjusic-kk-crvena-zvezda-Kosarkas-Zvezde-presao-u-Partizan.html
Evo sta se desava sa zlatnom generacijom,polako se raspada na sve strane,otisao Jankovic a sada i ovaj…

Reply
milan_rs сеп 14, 2012 at 16:01

Ma nek sisa tag gasprom vise mamu im j…. Pa zar je moguce da vise ulazu u pisljivi Vitese od Zvezde. Mrsnuti ovakva go… i traziti drugog sponzora ko ih je.. pare njihove su teske ko kuce.

Reply
milos сеп 14, 2012 at 15:34

pa dobro bre ljudi,zar je od rusa iko ikada ocekivao pomoc,tesko onome kome rus pomaze…

Reply
aleksandar сеп 14, 2012 at 20:34

Evo ja od tebe trazim pare a ti nemozes da kontrolises gde idu i nemam nikakve rezultate,dali ces mi ih dati?aA da si ti ikad ista u zivotu procitao znao bi da je ruski car Nikolaj dao saveznicima 24 sata da spasu srpske vojnike ili ce potpisati separatni mir sa Nemackom,ili bi znao da na Novom groblju lezi oko 1000 ruskih vojnika oslobodilaca Beograda

Reply
aleksandar sd сеп 15, 2012 at 01:33

Da li ce njima isarati stadion ko nas? pa naravno da nece..nije im to Srbija da rade sta hoce, kod njih za 7 slova na dresu daju 10 miliona a ovde bi je jeb… za dinar…danas je lazne brace na svakom koraku.

Reply
buca сеп 14, 2012 at 14:49

Maksa sa laksim povredama, BAS ME CUDI. Pred svaku utakmicu laksa povreda

Reply

Leave a Comment