Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Kaluđer: „Sve linije tima bliže protivničkom golu“

Kaluđerović, foto "Novosti"

Crvena zvezda nije stvorila veliki broj prilika protiv Smedereva, ali je uspela da savlada goste i upiše tri boda. Slična utakmica nas očekuje i danas, a naš najbolji strelac Andrija Kaluđerović očekuje da će ovaj put biti više šansi, i naravno, više golova u mreži rivala.

„Nadam se „kraćim“ loptama u sredu jer smo u tri situacije izigrali odbranu Smedereva, ali nisam stizao te pasove jer su bili za vrh kopačke duži i jači. Da bismo osvojili sigurnije tri boda moraćemo sve linije tima da približimo golu. Da ne bude opet da imamo 80 odsto posed lopte, a da smo dva puta šutnuli na gol protivnika. Radimo svakodnevno na poboljšanju igre, pogotovo završnice i zaista očekujem da pobedu nad veoma dobrom ekipom Inđije krunišemo sa više golova razlike“ rekao je Kaluđerović za „Novosti“.

Kapiten Pavle Ninkov ne očekuje lak meč.

„Dobro je, nаrаvno, što smo stаrtovаli pobedom, sаd trebа dа nаstаvimo u istom ritmu. Nаmučili smo se sа Inđijom u prvom delu sezone, ni ovog putа neće biti lаko, pogotovo što će verovаtno doći dа se brаni. Čekа nаs, dаkle, još jedаn težаk meč.“

Crvena zvezda: Stamenković – Ninkov, Ćosić, Adi, Reljić -Isah – Evandro, Kadu – Borha, Koroman – Kaluđerović.

Inđija: Poleksić – Novaković, Jakšić, Tanasijević, Joksimović – Dimitrov, Kostić, Vukobratović, Slović – Bubalo, Davidov.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.