Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Љубица Кецман за МЦЗ: Уз публику до победе!

Одбојкашице Црвене звезде у дербију 4. кола домаћег првенства данас од 18 часова у дворани “Шумице“ дочекују екипу Спартака из Суботице, која је лидер првенства и вероватно највећи конкурент нашем тиму у борби за титулу. За разлику од одбојкашица Спартака које су забележиле максималан резултат на старту, наше девојке су поражене већ у првом колу и још увек траже своју игру. О старту првенства, утакмици са Спартаком и резултатима у Лиги шампиона Љубица Кецман је рекла:

Дошло је до одређених промена у екипи, имали смо доста проблема са повредама и болешћу и верујем да је то узрок мало слабијих партија на почетку сезоне. Првенство је тек почело, има још доста да се игра и ово не мора ништа да значи. Напорно радимо и надам се да ћемо све то пренети на терен и вратити се старој игри која нас је красила претходних сезона.

Лига шампиона ће представљати велико искуство за овај млади тим Црвене звезде, али Љубица се нада да ће бити прилике и за неко изненађење:

Мислим да смо у првој утакмици показале да можемо да пружимо солидан отпор и да се носимо  са много јачим екипама, међутим, реални смо и наш примарни циљ је да одиграмо сваку утакмицу што боље, узмемо што више поена и сетова, уколико је могућа победа, што да не. Велико је искуство играти Лигу шампиона и ми тим утакмицама добијамо у сваком погледу.

Утакмица против лидера првенства ће бити велики мотив одбојкашицама Црвене звезде да покажу право лице и покушају да забележе победу.

Имале смо довољно времена да се одморимо од напорног пута у Пољску и да заборавимо тежак пораз. Најбитније је да у сутрашњи меч уђемо мирне главе, окренемо се својој игри. Нема неког посебног притиска. Свесни смо да наша игра до сад није на нивоу на којем би требало и може да буде и верујем да је сутра идеална прилика да покушамо да подигнемо ниво игре. Самим тим што имамо доста јаког противника не верујем да ће нам недостајати мотивације. Остаје ми да позовем публику да дође у што већем броју, јер би нам њихова подршка доста значила.

Ми се придружујемо овом позиву и надамо се да ће се одбојкашице Црвене звезде пред пуним Шумицама вратити на место које им припада, а то је чело табеле.

 

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

1 comment

CZHN нов 5, 2012 at 12:15

Nema zamjerki za vas i ako nekada izgubite.SREĆNO!

Reply

Leave a Comment