Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Пантић верује у брз повратак на терен

Осим пораза од Јагодине у протеклом колу навијачи Црвене звезде имали су још један разлог за забринутост. Након дуела са противничким фудбалером у финишу сусрета терен је напустио Александар Пантић, један од најбољих у тиму Александра Јанковића на мечу са „ћуранима“.

Са сузама у очима и са несносним болом млади дефанзивац у пратњи доктора Попића упутио се на Војно-медицинску Академију где су извршени прегледи. Да у свакој несрећи има мало и среће, испоставило се и у случају младог репрезентативца Србије јер на сву срећу лигаменти колена нису оштећени, већ да се ради о повреди менискуса.

– Како је могло да буде, добро је. Прегледи и анализе су показали да се ради о повреди менискуса, који је упао у међу простор. Обавићу још неке детаљније претраге након којих ће бити јасније да ли ћу морати да се оперишем или не. Оптимиста сам и верујем да ћу се врло брзо вратити у тренажни процес – пренео је охрабрујуће информације о свом здравственом стању Пантић.

Операција менискуса, уколико до ње дође не спада у захтевније хируршке захтеве. Пауза од две – три недеље не делује страшно с обзиром на црне слутње и прогнозе од суботе увече. Асистент код гола Мудринског каже да познавајући себе и свој карактер очекује да буде у тиму у финишу сезоне.

– Само да станем на ноге. Очекујем да ћу до краја недеље успети у томе, и већ почетком наредне почети са тренинзима. То је моја велика жеља, надам се и верујем у такав исход, мада сигурно се нећу форсирати ако осетим бол и нећу ризиковати погоршање повреде – констатује летошње појачање црвено-белих.

О самој утакмици и првом поразу на Маракани у текућој сезони Александар Пантић нема шта ново да каже. Одиграо је по први пут сусрет на позицији десног бека и одлично се снашао. Био је сигуран у дефанзиви и представљао је опасност у фази напада. После његовог пробоја по боку Црвена звезда је дошла до вођства, а мало је недостајало да Мудрински на већ следећи центаршут Пантића дуплира предност свог тима и на тај начин вероватно реши питање победника. Нажалост, испречила се статива.

– Џаба сад све те приче, кад нисмо добили утакмицу. Мислим да смо превелику пажњу придали пеналу који није постојао. Имали смо још пола сата до краја што је било сасвим довољно времена да поново дамо гол, али нисмо јер нас је погрешна судијска одлука пресекла на психолошком плану. Били смо много бољи у другом полувремену од Јагодине, и требали смо то да искористимо у последњих пола сата – анализира рековалесцент у тиму црвено-белих и истиче да времена за кукање нема.

– Ми играчи не треба више да причамо о томе шта је било. Морамо брзо да се опоравимо и наставимо даље. Да савладамо ОФК и да после тога у дербију учинимо све што је у нашој моћи да смањимо предност ривала. Има још да се игра, треба да верујемо у наш рад и квалитет који сигурно поседујемо – закључио је Александар Пантић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

czv нов 5, 2012 at 23:02

Panticu samo se oporavi do debrija,da nam ne igra onaj Maksimovic… IDEMO DO TITULE!!! NEMA PREDAJE,NEMA POVLACENJA!!!

Reply
Lazaris нов 5, 2012 at 22:17

kojim danom je ta emisija kod andjusa?

Reply
dexy122 нов 5, 2012 at 19:44

Gledao sam Andjusa, ovu zadnju epizodu. Mislim da nije u pravu, toboze mislim da lupa kada kaze da Pantic ne zna da igra fudbal. Mozda je pomesao neke igrace, ali Pantic je pored Jovanovica jedini stabilan Zvezdin defanzivac. Svidja mi se Stojadinoviceva ideja i stvarno bih zeleo njega i Dzaju na vrhu Zvezde.

Reply
VESICU ODLAZI! нов 5, 2012 at 18:17

Oporavi ae sto pre Panticu,to je moja velika zelja jer ces nam biti neophodan za derbi.Ko da ima poverenja vise u onog kiksera Maksu?

Reply
rille83 нов 5, 2012 at 17:45

Ajmo panto izdrzi ovo i vrati se jos jaci!
P.S. Cudno je to da na ovu vest ima samo jedan komentar,nema reci podrske. Primetio sam da se ponekad neki igraci bas ne simpatisu ma kolko god oni kvalitetni bili,izgleda da se deca vise loze na pompezna pojacanja one koji su dovedeni uz medijsku pompu a nista pokazali nisu. A OVAJ DECKO JE KVALITET i bice velika steta ako ga izgubimo na duze. Siguran sam da bi BABALJ ili ASAMOA bili vise propraceni,koji su po meni manji kvalitet od Pantica ali jos uvek imam strpljenja za njih.

Reply
CZHN нов 5, 2012 at 15:39

DAJ BOŽE!

Reply

Leave a Comment