Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Млађи пионири поражени у вечитом дербију

Фудбалски вечити дерби без обзира у којој се старосној категорији одиграва привлачи велику пажњу. Тако је било и у конкуренцији млађих пионира.

Партизан : Црвена звезда  1:0 (1:0)

Пред око 300 гледалаца у СЦ „Телеоптик“ у Земуну младе наде Партизана су оствариле победу у сусрету који је био отворен са обе стране. Домаћин је повео у 15. минуту сусрета преко Ђорђа Јовановића, али од тог момента младе наде црвено-белих су загосподариле тереном. Међутим теренску иницијативу црвено-бели нису успели да крунишу барем изједначујућим поготком.

Наставак сусрета протекао је у апсолутној доминацији Црвене звезде. Најповољније прилике имали су Митровић и Ковач, али је на овом сусрету голман црно-белих Пилиповић био несавладив.

Треба напоменути да је ово био први пораз млађих пионира Црвене звезде у досадашњем току шампионата. До сада су наши млади фудбалери одиграли 13 мечева и остварили 12 тријумфа уз фантастичну гол разлику 92:5.

Црвена звезда: Ђекић, Максић, Ракић, Милош Николић 1, Милош Николић 2, Михајловић, Живојиновић, Митровић, Јовељић, Ковач, Терзић. Још су играли: Тричковић, Сићовић, Дачић, Делибашић, Вудраговић.

Табела: Црвена звезда, Партизан 36, ОФК Београд 31, БСК Борча 30, Рад, Алтина, Доминус 19, Раднички (НБ) 16, Чукарички 15, Бродарац 13, Шећеранац 12, Интернационал 10, Крагуј, БАСК, Обреновац 9, Динамо (П) 7, Раднички (О) 4, „Клуб 18“ 0.

У наредном клолу наши млади фудбалери требали би да дочекају екипи „Клуб 18“, али пошто је ова екипа одустала од такмичења, младе наде нашег клуба су слободне.

Повезане вести

3 comments

Jovan дец 17, 2012 at 13:01

Ocigledno da roditelj koji je pisao ovaj komentar nije napomenuo da se ovaj komentar odnosi na prethodni derbi ove dve ekipe koji je Zvezda dobila sa 3;1.Posto sam ovu utakmicu gledao mogu samo reci da je Partizan bio dosta bolji.Uz ovaj komentar istovremeno i pozdravljam autora ovog clanka i ne zameram mu posto je strastven navijac Zvezde.

Reply
Dusan мар 4, 2013 at 08:36

😉 Partizan je zasluzeno pobedio a trebao je ubedljivije.U Zvezdi sto pre najuriti sve trenere omladinske skole i na njihovo mesto postaviti trenere koji su strucni,entuzijasti i koji ne vacare roditelje za pare da bi im deca igrala.

Reply
veliki pravi zvezdas нов 9, 2012 at 12:06

Trebalo bi da ljudi koji vode mladje kategorije Crvene Zvezde da malo bolje jos rade sa djecom Crvene Zvezde i mora da se popravi skauting Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment