Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Има ли краја нападима на ЖФК?

ŽFK Crvena zvezda

Већ неко време по медијима се провлаче приче о томе да Спартак тражи од ФСС-а да избаци наш клуб из лиге.

Како они кажу, проблем је у томе што играчице нису регистроване како треба, што није извршена процедура пререгистрације, и што је клуб прешао са једне територије на другу без поступака Регистрационих савеза Лазаревца и Београда.

Према сазнањима која има МЦЗ, ствари нису онакве какве се у медијима представљају.

Наш извор наводи да су играчице регистроване, да постоји правни континуитет у фудбалском клубу од 2003. године па до данас. Сва документација је достављена АПР-у, који би се, према нашем извору, огласио да је постојала било каква грешка. Ако неисправност постоји, она је грешка појединца у ФСС-у, а не, како Спартак наводи „манипулације и незаконите радње“. То значи да иако постоји одговорност неког појединца, то никако нема последице на такмичење у коме учествује ЖФК Црвена звезда.

Црвена звезда је и пред ову и пред прошлу такмичарску сезону послала све потребне папире, на основу којих је Правна комисија, на захтев Верификационе комисије, дала легитимитет нашем ЖФК-у.

Оно што упада у очи је да је Црвена звезда једини озбиљан конкурент Спартаку, и да нас од утакмице са њима, дели свега неколико дана. Поставља се питање како је могуће да је једино Спартак приметио нерегуларности, и зашто их потенцира по медијима и социјалним мрежама у оволикој мери, баш сада, пред 11. коло Прве женске лиге. Такође, изгледа као да Спартак покушава да искористи турбуленције које се дешавају у СД-у Црвена звезда уопште, па овакве ствари провлачи по медијима, и на њих нико не реагује због дешавања у мушком ФК-у и другим клубовима спортског друштва.

Утакмица се мора пријавити 78 сати пре почетка исте, а Спартак то још увек није урадио, и како ствари стоје, не планира, па је неизвесно да ли ће се утакмица уопште одиграти.

Ако је све истина, зашто ФСС не реагује на наводе Спартака, и шта ће се десити ако се утакмица не одигра, а нерегуларности не постоје?

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

28 comments

hahaha нов 15, 2012 at 15:15

mozda vam se (ne) svidi je sve objasnio.

Reply
hahahaha нов 15, 2012 at 15:06

A ti da si procitala lepo saopstenje spartaka videla bi da ovo ne traje 2 dana nego godinu dana.

Reply
Mina нов 15, 2012 at 15:07

„и зашто их потенцира по медијима и социјалним мрежама у оволикој мери, баш сада, пред 11. коло Прве женске лиге.“

Reply
hahahaha нов 15, 2012 at 14:57

greskica,pa ova mina sama priznaje da su muckali ali ne puno hahahahaha

Reply
Mina нов 15, 2012 at 15:02

Da si lepo procitao/la tekst i komentar razumeo/la bi sta sam rekla. Uostalom, ja nisam deo ZFK-a, tako da nemam sta da priznajem ili ne.

Reply
Možda vam se (ne)svidi нов 15, 2012 at 14:11

Što se nepotrebno nervirate?
Sutra FSS rešava ovo pitanje nakon više od GODINU dana kako se predmet povlači po fijokama. Ako FSS zaključi da je Spartak u pravu – onda ćao Zvezdo i putuj u drugu ligu. Ako FSS kaže da Spartak nije u pravu, onda ćao FSS – predmet putuje kod UEFA.
Takva je pravna procedura. Bože, što će UEFA da se obraduju kad vidi još jednu svinjariju made in Serbia 😈

Da li ste pogledali Spartakove dokaze? Ako niste, pogledajte obavezno ovde: http://www.zfk-spartak.rs/SAOPSTENJA/saopstenje%2019.htm

Reply
igor нов 15, 2012 at 17:00

Opustite se dragi Zvezdasi , ovo je jos jedan u nizu napada na Crvenu zvezdu. Ovoga puta akter je Zoran Arsic , poznato fudbalsko ime ali nazalost ne po postenju. Covek koji je izopsten i FS Vojvodine zbog malverzacija finansijske prirode , uvedene su PRIVREMENE MERE U FS Subotice zbog malverzacija opet finansijske prirode . Pitajte gospodu iz Subotice ko je majstor za falsifikate : legitimacija igracica , ugovora igracica , dimenzija terena za odigravanje utakmica , celnika FS Vojvodine ….itd Ako ovome dodamo da je neke od dokumenata falsifikovao i prema UEFA(sto govore Suboticani) onda prst na celo. Okanite se corava posla suboticani i beogradjani , pustite decu da igraju fudbal , one su reprezentativni deo zenskog fudbala u Srbiji , a ovo govorim jer sa bio odusevljen proslogodisnjim finalom KUP-a koje sam na moju srecu imao prilike da gledam

Kao Zvezdas podrzavam nas klub u svakom pogledu uz izrazeno postovanje prema igracicama Spartaka , ali nazalost rukovodstvo Spartaka je jedno veliko zlo kako za sebe same tako i za njihovo okruzenje

NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!

Reply
kondukter нов 16, 2012 at 14:17

Predsednik Srartaka je imao sjsjnu viziju da vlada domacom scenom 5-6 godina,skockao ekipicu,uzeo titulu i onda se iznenada pojavi ZVEZDA!I sad ,naravno svestan cinjenice da od toga nece biti nista,sto su devojke na terenu i pokazale,pobedom u Subotici i remijem u Beogradu,sta drugo nego napad na Zvezdu svim silama!

Reply
Tatjana нов 16, 2012 at 19:26

Ovo je nevidjeno da pred kraj polusezone dodju ovakve gluposti na razmatranje.Pa jasno je kao dan da su se uplasile bodova i hvataju se tamo nekih kao nepravilnosti.Ovo je teska sramota za sport pogotovo za devojke Zvezde koje sa toliko ljuba i pozrtvovanja pristupaju svakom trningu i utakmicama.Istina mora da ispliva na povrsinu,dajem punu podrsku svim celnicima Zvezde i devojkama kojima je fudbal najveca ljubav i motivacija za dalje uspehe.Devojke puno srece a i Darku Stojanovicu koji na pravi nacin ima pristup devojkama,pardon fudbalerkama. 😀

Reply
losmi нов 16, 2012 at 22:02

Ekipa koja je igrala sa geteborgom egal uplasila se provincijske ekipe kojoj je najveci uspeh pobeda nad nivesom pa ovo je za verovali ili ne,to je kao kad bi se barsa plasila da igra sa seltom!

Reply
igor нов 17, 2012 at 08:47

smesan si . Geteborg je igrao sa 30% , a Vasa Barsa je i pred proslogodisnju utakmicu u Subotici vrsila strahovit pritisak preko medija na nas zenski klub . Rezultat na kraju 0:1 Tara Corcoran

losmi нов 17, 2012 at 10:29

Pa ne bi bas rekao da su igrale sa 30% posto su se posle srecne pobede od 1-0 u subotici radovale kao da su osvojile ls.A sto se tice pobede zvezde nas narod kaze i corava koka ubode zrno,trofeji su u subotici.

Marija нов 15, 2012 at 17:28

Macko, mozda se tebi svidi ili ne, ali utakmica je zakazana za nedelju pa ono… 😀 Cao cao Spartak!!! :DDD

Reply
Anka нов 16, 2012 at 12:09

O cemu ti pricas, kao da ste vi neko m** u zenskom fudbalu,. Da te podsetim Masinac iz Nisa i Napredak iz krusevca su se godinama borili za titulu to su bili derbiji. Zemunke su i jednim i drugim damama bile kost u grlu i mrsile konce. Vi ste se preko noci pojavili. I veliko postovanje za do sadasnje rezultate. Umesto da se stvori kvalitet velike cetvorke zenskog fudbala. Vi mrsite pricu po proverenom receptu glodara da unapred obezbedite titulu. Pa vidi se da vam je na celu FK, ZFK i FS Subotica dugo godina bio Karadzic niste vola u dupe mogli da ubodete, a sad pustate brkove. Ma idi bre dok god je takvih gulanfera u svim klubovima nece fudbalu biti dobro ni zesnkom ni muskom. Kako to klubovi koji su u prvoj ligi, ne bodu vam oci, a preko noci osnovani BSK i Jagodina. Ne nego bas Zvezda. Zbog iste price UEFE da muski timovi u skorijoj budunosti moraju imati i zenske sekcije. Platinijeva ideja. I umesto da se ponosimo sto nam je zenska reprezentacija do 19 godina ucestvovala na EP i da ulazemo u te devojke vi blebecete pijacne price rekla kazala.

Reply
Anka нов 15, 2012 at 13:21

Mogu samo reci metaforicki MNOGIMA JE DOZVOLJENO, RADOM FSS, DA PUSTE BRKE CAK I ONIMA KOJIMA TO NIJE U TRADICIJI I OPISU POLA. Do sada koliko zna Spartak dobro igra pa nzm je li ovo strah da bi nas ZFK mogao da ih dobije, i kako bi nasli unapred opravdanje za poraz. Ili se radi o jos jednom politickom cinu celnika Spartak jer se zna ko im sedi na lokalu, a ko pokusava Zvezdu da spase propasti.

Reply
Mina нов 15, 2012 at 13:42

Anka, ništa ovo ne bi bilo strašno da nije u pitanju Zvezda. I ako postoji nešto (a već smo ustanovili da to nema uticaja na takmičarski deo), ružno je što sebi daju za pravo da iznose „dokaze“ gde god stignu, 2 dana pred utakmicu. Da je došlo do fuzije neka druga dva kluba i da postoji neka greškica oko imena, znaš kad bi se bilo ko oglasio? Nikad! Ali kad je Zvezda u pitanju…

Reply
Anka нов 16, 2012 at 12:00

Pa znam strah i trepet smo. Nije isto kadi imas na fudbalskoj mapi zvucno ime Crvena Zvezda i Spartak koji je juce poceo da uzima titule. Svako ko bar malo prati zenski fudbal zna da najtrofejniji klubi u Srbiji je Masinac iz Nisa i da su godinama za titulu se borile Masinac iz Nisa i Napredak iz Krusevca, a ne ni famozni Spartak. Nego iskonski strah da bi sad mnoge devojcice pre pohrlile u Bg da treniraju fudbal u jednoj Zvezdi nego u Spartaku..Pravda uvek izadje na videlo. Kao sto si i sama rekla koriste trenutnu situaciju u Zvezdi.

Reply
bob нов 14, 2012 at 23:27

‘ajmo žene!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
M.V.P нов 14, 2012 at 20:55

Plase nas se… 😈

Reply
Pop нов 14, 2012 at 20:04

Radi guza a?

Reply
Aleksandar MKD нов 14, 2012 at 22:44

Radi guza ko MEDUZA !!!

Reply
LOSMI нов 14, 2012 at 19:53

Da li je moguce da vi objavite komentar ovog“ gospodina “ krugera i da on dobija lajkove?

Reply
max нов 14, 2012 at 18:49

Naravno da Spartak nece igrati sa Zvezdom a u petak ce Zvezda biti izbacena iz lige zbog malverzacija,sve dokaze za malverzacije mozete pogledati na sajtu zfk Spartak.Pa da li mislite da Spartak nema dokaze da ne bi igrao utakmicu koju realno treba da dobije sa 3-5 golova razlike?

Reply
kondukter нов 14, 2012 at 20:40

A zasto lepo ne priznaju da se boje te utakmice jer im se 3 igracice nisu vratile(PITANJE I DA LI CE) sa prvenstva Afrike i da su im bez njih sanse mnogo manje da pobede!?Ako ste toliko jaki kao sto pricate izadjite na teren i pokazite se!

Reply
Столе нов 15, 2012 at 01:57

Можда Звезда ове сезоне није јача од Спартака, можда неће бити ни следеће, али већ оне тамо ће бити, ако се настави овај тренд – тога се Спартак плаши. Да се не плаши, не би тражио длаку у јајету и правио фрку око промене имена клуба, тј. фузије Звезде са ЛАСК-ом.

Reply
dexy122 нов 14, 2012 at 15:47

E pa ako nece da igraju. 3:0 za Zvezdu i cao. Ne interesuje nas. Uplasili se da neko moze i njih da pobedi pa se sada bune nesto.

Reply
Rastko нов 14, 2012 at 15:31

Tara korkoran neka im zapusi usta golom! Idemo Tara! 😀

Reply
Lucano нов 14, 2012 at 15:14

Sve im je bilo super dok nisu imali konkurenciju. Samo vrše pritisak, naravno da će odigrati utakmicu. Devojkama želim da ih ovo dodatno motiviše. Ja mogu samo da im poručim ono što Mima Karadžić poruči Tirketu u Montevidu. Svi znate 😎

Reply

Leave a Comment