Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

ДИВА вода уз Црвену звезду

фото: ФК Црвена звезда

ФК Црвена звезда представио је данас још једног спонзора. У питању је бренд ДИВА вода, која је све заступљенија на нашем тржишту, и вода која ће уз Црвену звезду крчити путеве ка успеху.

На конференцији за медије поводом потписивања овог уговора, присуствовали су власник компаније ДИВА Љуба Перишић, и Директор маркетинга Црвене звезде Горан Броћић.

– Претходних неколико дана смо размишљали како да подигнемо екипу пред вечити дерби, и идеја је дошла из нашег кошаркашког клуба – кажу да пити ДИВА воду значи побеђивати. Шалу на страну, желим да пожелим добродошлицу ДИВА води у Црвену звезду. У складу са нашом стратегијом, са ДИВА водом ћемо потписати трогодишњи уговор, и од ове сарадње очекујемо обострано задовољство и позитивне и финансијске и пословне резулате. Овај уговор се састоји из два дела. Први део се односи на испоруку воде, а други део који припремамо је комерцијално-финансијски, и њега још увек дефинишемо – рекао је Броћић.

Љуба Перишић је изразио задовољство што је његова компанија након кошаркашке, постала партнер и фудбалске секције.

– Мислим да је партнерство са Црвеном звездом сувишно коментарисати, јер то је част са сваки бренд. Кренули смо са кошарком и логичан след је био наредни корак у виду сарадње и са фудбалским клубом. Циљ компаније ДИВА је да буде препознатљива и најбоља вода у Европи, што се надамо да ћемо са Црвеном звездом и постати. Хвала вам, и надам се да ће ова сарадња потрајати и дуже од за сада предвиђене три године.

Директор маркетинга је причао и о одређеним активностима Црвене звезде у прошлопсти, и њеним успесима.

– Сваки позитиван догађај доноси и лакши рад нама у маркетингу. Пре свега резултати на терену, али и мирнија ситуација око клуба. Генерално имамо своју стратегију и радимо дугорочније на сваком спонзорском уговору, јер нешто у само пар дана решити није могуће, захтева адекватну припрему, разговоре и преговоре. Биће нових спонзора, али све у складу са до сада планираном стратегијом. Питање је шта је реално у земљи Србији, и да ли маргетингшки приходи у Србији могу да покрију годишње потребе клуба. Србија је мало тржиште, и у ситуацији у којој су плате такве какве јесу, није реално да клуб зарађује на ценама карата. Свесно смо ишли на масовност на трибинама, а не на зараду. Следећи корак је био телевизија, да Црвена звезда буде на националној фрекфенцији, како бисмо максимално подигли експонираност наших спонзора. Нас ниједну утакмицу не прати испод 700.000 људи. Није тренутно реално у Србији да један фудбалски клуб живи само од маркетинга. Волео бих да је то тако, али није реално, што због економске ситуације, што због спортских резултата који изостају већ пет година, а који би нам значајно помогли да подигнемо маркетингшке уговоре. Искрено, задовољан сам тренутном ситуацијом што се тиче спонзора, као и прихода од комерцијалних пројеката, а надам се да ћемо у наредном периоду урадити још више јер верујем да можемо, и јер мислим да смо тренутно на 20% могућности које Црвена звезда пружа – закључио је Горан Броћић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

5 comments

redi kruger нов 14, 2012 at 19:52

treba biti uvek oprezan sa tim sponozorima koji nude i previse dobre uslove… jer ko zna ko ih je poslao.. ta rec diva asocira nekako na broj koji neko zeli da mi budemo, a Zvezda je broj jedan zauvek. Nije tema, ali se nadam da ce neko iz nove uprave da preduzme nesto povodom monopola te famozne Arene tv koja prenosi sve, a niko je nema, i ako je taj Radujko vlasnik te tv.. neka se zamisli sta radi.

Reply
milos 90 нов 14, 2012 at 17:38

Covic prebacio kosarkaskog sponzora i u fudbalski klub 😀

Reply
Pop нов 14, 2012 at 16:43

Čović, a ko bi drugi !?

Reply
Gigolino нов 14, 2012 at 15:05

Od noćas kad sam saznao za konferenciju za štampu sam u oblacima,celu noć nisam spavao od uzbuđenja neznam šta da vam kažem
HVALA ACI VUČIĆU,NEBOJŠI ČOVIĆU,ZORANU STOJADINOVIĆU,DRAGANU DŽAJIĆU, RADNOJ GRUPI SVIM ISKRENIM ZVEZDAŠIMA!!!
VOLIM TE ZVEZDO DO SMRTI!!!!

Reply
darko нов 14, 2012 at 14:49

Dr Nebojsa Čovic

Reply

Leave a Comment