Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Николина Лукић и Ратко Павличевић након Динама

Nikolina Lukić (17)

Црвена звезда поражена је од Динама у четвртом колу Ф групе ЛШ.

Тим поводом, одмах након утакмице, медијима су се обратили тренер Ратко Павличевић и Николина Лукић.

Имамо да одиграмо још две утакмице, и нама је сигурно значила ова. Што се тиче вечерашње утакмице, задовољни смо што смо освојили тај један сет, јер смо ту видели да можемо да се повратимо, дигнемо. Тешко је било играти против њих, када ухвате одређени ритам и направе по 4, 5 поена разлике. Мислим да нам је вечерас фалило мало технике, да бисмо могли да им парирамо.„-рекао је тренер.

Павличевић је акценат ставио на неискуство екипе.

Сигурно је да наше домаће првенство и ЛШ не могу да се пореде, бар не још увек. Зато сматрам да је најбитније и у те две наредне утакмице, да покушамо да нешто научимо и да осетимо ту јачину противника, односно играња тако битних мечева. Ми смо млада екипа, и могу да кажем да од ових искуснијих тимова „крадемо“ знање.

Затим је пред камере изашла Николина Лукић.

Желела бих прво да честитам саиграчицама на доброј игри, а затим и Динаму на заслуженој победи. Могли смо боље, али за нас је сваки сет освојен у ЛШ велики успех. Надам се да ћемо наставити са оваквом игром, али бољим резултатима. Имале смо грешака вечерас, које убудуће морамо да сведемо на минимум. То је једини начин да дођемо до успеха, и евентуално неке победе, коју сви желимо.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

3 comments

Poziv Delijama нов 22, 2012 at 18:29

http://www.youtube.com/watch?v=VdaGnTXKea0&feature=relmfu

Malo sam dosadan, ali evo jedan kviz. za sve Delije pod uslovom da prvo pogledate gornji link; Pitanje br.1 – Na snimku su 1. Rukometašice 2. Teniserke 3. Odbojkašice Pitanje br.2 – Na snimku je 1. Početak utakmice 2. Tajm aut 3. Kraj utakmice Pitanje br. 3 – Na snimku su 1. Delije iz Srbije 2. Zalutali navijači sa livade 3. Delije (Spartakovci) iz Moskve Pitanje br. 4 – Na snimku se peva na 1. Kineskom 2. Ruskom 3. Srpskom……….. Ako su Vaši odgovori SAMO, i SAMO odgovori pod brojem 3, ČESTITAM, i počastvovan sam što ću Vas videti na sledećim utakmicama Crvene Zvezde u Šumicama, i što ću se bar osećati ponosnim što imam osećaj da sam kod kuće na domaćem terenu a ne na gostovanju…… 🙂

Reply
Poziv Delijama нов 21, 2012 at 09:08

Našao sam način da uživam još jednom u utakmici preko kompjutera (iako sam bio na utakmici u Beogradu). Pustio sam paralelno utakmicu iz Moskve sa navijačima Spartaka (koji perfektno pevaju na srpskom i navijaju) i ovu utakmicu iz Beograda gde delija nije bilo ni od D, i doživljaj je bio fantastičan. Ako ova konstatacija, slika, zapis i argumenti nisu dovoljni, definitivno ću se priključiti navijačima Spartaka iz Moskve.. Hahahahahaha…. 🙂 A naučiće me i na ruskom da navijam….

Reply
Poziv Delijama нов 21, 2012 at 08:59

http://www.laola1.tv/en/int/volleyball/cev/crvena-zvezda-beograd-dinamo-moscow/video/485-2843-103699.html

Da niko nikada nije čuo za delije i Crvenu Zvezdu, kada pogleda ove dve utakmice, mislio bi da je Crvena Zvezda iz Moskve. Jesam Zvezdaš, ali me je sramota da nam lekciju o navijanju na najlepši mogući nači drže navijači iz Spartaka iz Moskve, a usput bi ih pozdravio zbog podrške našim devojkama. Postavljam pitanje svim delijama: „Jesu li oni stvarno delije ili se deklarišu kao delije zbog svega drugog osim sporta?“ Ove mlade devojke, koje su igrale protiv dvostruko starijih i iskusnijih igrača, sigurno zaslužuju veliku podršku.. Ili je potrebno da dolaze navijači iz Moskve da nam daju do znanja kakve dragulje u sportu imamo?

http://www.laola1.tv/en/int/volleyball/cev/dinamo-moscow-crvena-zvezda-beograd/video/485–102981.html

Reply

Leave a Comment