Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Добра атмосфера на тренингу кошаркаша

Одлична атмосфера влада у табору црвено-белих. Кошаркаши Црвене звезде ДИВА ухватили су прави ритам, везали су осам победа заредом што и не чуди јер је екипа доласком Владе Вукоичића на место тренера пронашла праву хемију.

Амбијент у и око тима је одличан о чему сведочи и следећа прича. Наиме, на преподневном тренингу у понедељак акценат је био на шуту. На једном кошу Милан Гуровић је радио са бековима и крилима, док је на другој страни Влада Вукоичић тренирао крилне-центре и центре.

Наш фокус је био на страни нижих играча који су увежбавали шут са дистанце и полудистанце. Очигледан је био ривалитет међу екипама које су чинили: Ракочевић-Нелсон, Симоновић-Цветковић, Радивојевић-Скот и Лазић-Смиљанић-Милутиновић. Нимало случајно, јер су већ дуже времена на шутерским тренинзима играчи подељени у исте екипе.

По речима капитена Ракочевића, он и Демаркус Нелсон углавном побеђују, а сви остали покушавају да их скину са трона. Тако је било и овог пута:

– У покушају да нас победе понекад се служе разним триковима, а најчешће се као заброје, па себи додају а нама покушавају да одузму по неки поен. Али, Демаркус и ја прилично гласно бројимо тако да не могу да нас пређу – уз осмех је задовољно после тренинга коментарисао популарни Ракац.

А када је тренер Вукоичић позвао играче на центар и уз повик свих првотимаца: ко је најбољи – ЗВЕЗДА окончао тренинг, такмичење је настављено. И то у шуту са пола терена, у сјајној атмосфери.

Већ по традицији, сваког понедељка првотимци црвено-белих се такмиче у шуту са центра, а неретко падају и опкладе. Овог пута међу протагонистима су били: Ракочевић, Катић, Милутиновић, Митровић, Лазић, Нелсон. Победу је однео Бранко Лазић, а занимљив видео клип можете погледати у нашој видео галерији.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

19 comments

zver нов 27, 2012 at 00:14

sta bi jel dolazi milicic? 😛 bilo bi vrhunski kada bi on dosao…. :mrgreen:

Reply
Aleksandar нов 26, 2012 at 19:29

Ovako nastaju ŠAMPIONI

Reply
Zvezdas u srcu нов 26, 2012 at 18:31

http://www.youtube.com/watch?v=4BvqP3e6GCc&feature=player_embedded

Auuuuuu kakva zejabancija!!!!! :facepalm:
Najezio sam se onoliko puta koliko sam gledao pocetak ovog klipa-MNOGO ……OBRATITE PAZNJU na pocetak i na bubnjeve i ritam..idemooooooo… !!!!
:mrgreen: :mrgreen:

Reply
Spartanac нов 26, 2012 at 17:27

Ja bi molio admine,ako nije problem da mi kazu dan i satnicu utakmice sa Sirokim,ali i fudbalske sa Vosom……mi koji dolazimo iz unutrasnjosti,treba nam koji dan pre to da znamo,da vidimo kada da krenemo,kod koga da prespavamo…da se malo organizujemo…u napred hvala!!! 😯 😆

Reply
Luka нов 26, 2012 at 18:55

Protiv Vojvodine se igra u subotu u 19,00 h (tako stoji na sajtu FK-a), dok se košarka igra takođe u subotu u 19,00 h… Sad realno je da će se utakmica u fudbalu pomeriti… Al videćemo..

Reply
dexy122 нов 26, 2012 at 19:55

Tesko da ce FSS dati da se pomeri utakmica, a i ako se pomeri verovatno nece biti prenosa, jer Prva onda nece prenositi, a Arena ce se preptplatiti na druge utakmice. Radije Kosarka da se igra oko 5.

Reply
Spartanac нов 26, 2012 at 22:13

I ja sam video da je fudbal u sedam….pa mislim da je realnije da se pomeri basket…mada bi ja zbog hladnoce igrao prvo fudbal,u pet recimo…a lasnije kosarku,ipak se igra u zatvorenom….videcemo…

Reply
Luka нов 27, 2012 at 08:11

Fudbal ostaje definitivno u 19h…Iz KK-a su poslali zahtev da se košarka pomeri u 21h ili da se igra u nedelju, mislim da će se više znati danas u toku dana ili sutra.

Reply
dexy122 нов 26, 2012 at 15:52

Zbog ovog volim kosarku i kosarkase. Oni znaju da se zabavljaju, i nisu treninzi naporni kao kod fudbalera. A sto se tice bojkota, napreduje to polako. Do nedavno su vodje branile da se ide na utakmice. Sada puste da ide ko hoce (bezveze sto su uopste branile, ali ajd), a za godinu ce biti i organizovanog navijanja.

Reply
Ivan нов 26, 2012 at 18:07

Oni znaju da se zabavljaju, i nisu treninzi naporni kao kod fudbalera

Zanimljivo,vidi se da nikad nisi trenirao kosarku. Sta mislis zbog cega je poluvreme u kosarci duplo krace nego u fudbalu?

Reply
Gile delija нов 26, 2012 at 14:44

Kosarkasi su najbolja porodica u SD CZ a svojim rezultatima i ljubavlju prema klubu nas posebno cini srecnim. Ova sezona ce biti u znaku nasih dragih kosarkasa.

Reply
lpool нов 26, 2012 at 14:42

AAAAAA koliko smo mocni !!!! :mrgreen: jes da ne treba stvarati euforiju ali napravili smo super ekipu ! valjda ce biti pametni i ostati i sledece sezone pa da gazimo u evropi ! bilo bi lepo da dovedemo jos neko pojacanje cisto jer nam se moze 😀 a i naravno da nerviramo debelog gmaza ! 😀

Reply
dexa7 нов 26, 2012 at 14:33

Ko kaze da Nelson lose sutira? 😀

Reply
Spiritus нов 26, 2012 at 15:56

Covek sutira sa pola terena kao da izvodi slobodna bacanja . . . 😯

Reply
Tomica нов 26, 2012 at 17:32

Hahahahahah… Svaka cas za komentar 😀

Reply
Cira нов 26, 2012 at 14:19

Sampionska ekipa,sampionska atmosvera…posle dugo godina gledam Zvezdine utakmice opusteno,jer je ekipa toliko mocna da kada dodju u problem samo malo dodaju gas i to je to.Promena stava vodja Delija da se prati Zvezda i u regionalnoj ligi samo bi jos vise osnazila i ovako snaznu ekipu.

Reply
dexa7 нов 26, 2012 at 14:34

Imam neki osjecaj da ce prekinuti bojkot naredne sezone,valjda su i sami shvatili da Aba liga nece propasti a stvarno je grehota ne podrzati ove Sampione!

Reply
Quaresma нов 26, 2012 at 15:01

Bojkot Jadranske lige je direktan bojkot nasih kosarkasa! Te vodje konacno treba da se uzmu u pamet i da prekinu taj bojkot, jer bi na taj nacin u velikom meri pomogli nasim kosarkasima u ostvarivanju glavnog cilja ove sezone, a to je ulazak u evroligu sledec godine!!! Uz Delije osvajanje Jadranske lige bi bilo jos realnije, jer je plasman u evroligu daleko tezi kroz evrokup. :facepalm:

Reply
Levi Brisac нов 26, 2012 at 18:17

Mene samo zanima dali te „vodje“ citaju ovakve komentare,dali oslukuju nekad sta pravi navijaci Zvezde misle o tom bojkotu??? I nije mi jasno sta oni tim bojkotom dobijaju ili sta misle da Zvezda ili Srbija dobija? Ako kao nece da igraju protiv „neprijatelja“ onda su trebali da bojkotuju i Sasari i Orlean posto i oni dolaze iz zemalja koje su ucestvovale u bombardovanju nase zemlje!!! Stvarno mi nisu jasni!naze

Reply

Leave a Comment