Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Звезда без победе у Лиги шампиона

Одбојкашице Црвене звезде ни ове сезоне нису успеле да дођу до победе у Лиги шампиона пошто су поражене у Бакуу од Локомотиве резултатом 3-0 (25-21; 25-13; 25-17). Иако је  екипа из Азербејџана обезбедила пласман у наредну рунду, ниједног тренутка тим састављен од све самих репрезентативки најјачих селекција света није дозволио изненађење, нити се опуштао, па је црвено-белим дамама остало да се помире са још једним поразом.

Међутим, и поред свега тога не може се рећи да су се звездашице обрукале, пошто су и у овом мечу показале да им таленат свакако не недостаје, али и да је за овако јако такмичење потребно и искуство, а њега млади тим Црвене звезде још увек нема.  У првом и трећем сету пружен је сасвим солидан отпор, док је у другом сету бледа игра проузроковала освајање само 13 поена.

Црвена звезда се сада окреће првенству и купу Србије, а надамо се да ће већ следеће године имати прилику да поправи утисак у најпрестижнијем такмичењу и дође до прве победе.

Састави:

Локомотива: Ненова, Палчеускаја, Филипова, Хавличкова, Климович, Абдуламизова, Мијаширо, Војт, Артменко, Монзони, Самојлова, Коста.

Црвена звезда: Будровић, Чанак, Маринковић, Поповић, Симић, Пушић, Војнић-Пурчар, Бјелица, Кубура, Кецман, Лукић, Миловиц.

 

 

 

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

1 comment

CZHN дец 11, 2012 at 21:12

Isto kao i za momke-hvala na svemu-vi ste naši šampioni!

Reply

Leave a Comment