Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Звездин маркетинг одржао предавање на ФОН-у

У уторак 11. децембра на Факултету организационих наука одржано је предавање у оквиру конференције SportBizz 2012, коју је организовао Савез студената Факултета организационих наука. У оквиру конференције су организована предавања представника два највећа фудбалска клуба са ових простора. Другог дана четвородневне конференције, у уторак, предавање су одржали директор маркетинга Горан Броћић, његов асистент задужен за спонзорства Ђорђе Милиџан и портпарол клуба Марко Николовски.

image

Представници Црвене Звезде успели су да придобију пажњу свих присутних студената кроз креирање пријатне и изузетно интерактивне атмосфере коју су одржавали током читавог предавања. Предавање је започето презентовањем рада маркетинг сектора фудбалског клуба Црвена Звезда, где је Горан Броћић низом примера и проблема из праксе веома успешно студентима приближио рад маркетинг сектора. Током предавања, студенти су постајали све заинтересованији да поделе своја размишљања, као и да изнесу своје сугестије, на које су предавачи одговарали на креативан начин, неретко и кроз шалу, чиме су учинили предавање још занимљивијим. Широки дијапазон маркетинг активности истакли су и Ђорђе Милиџан и Марко Николовски, који су успели да приближе студентима шта све носи са собом рад у нашем највећем фудбалском клубу.

Предавање је трајало четири сата, што је по речима студената прошло изузетно брзо, што довољно говори о квалитету предавача и начину излагања.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

7 comments

Sova дец 15, 2012 at 02:45

Nikolovski je lice one stare Zvezde na kolenima HOCEMO DRUGOG POTPAROLA!!!!

Reply
Nikola дец 14, 2012 at 13:30

Studenti jel vas Nikolovski naucio kako biti arogantan i bezobrazan? kod njega mozete na specijalizaciju…….

Reply
CzvBoys дец 14, 2012 at 13:09

Marko Nikolovksi? Napolje bre..

Reply
CZHN дец 14, 2012 at 12:23

Danas neću da kritikujem… 😛 Još jedan rodjendan a ista želja-da Zvezda bude šampioooooon… 😆 Da ste zdravo Delije!

Reply
balvan дец 14, 2012 at 11:10

mogli ste i mazu vasilijevica da posaljete
ili radojicu bozovica…..
e oni bi objasnili 😉

Reply
dejan дец 14, 2012 at 10:14

Mарко Николовски?! Држао предавање?! Е, свашта!!!

Reply

Leave a Comment