Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Радојичић – Све је спремно за изборе

По други пут у 2012. години Црвена звезда ће на демократски начин у складу са својим Статутом бирати председника клуба.

Председник Изборне комисије Матија Радојичић изразио је своје уверење да ће предстојеће гласање протећи у најбољем реду, како и доликује величини Црвене звезде.

– Све изборне радње теку по плану. Одштампани су гласачки листићи, чланови са правом гласа из унутрашњости и дијаспоре се пријављују за електронско гласање и очекујем да у понедељак и уторак избори протекну у доброј атмосфери. На гласачком листићу налази се име само једног кандидата, Драгана Џајића, јер једино он од пријављених кандидата испуњава услове и одредбе које су прописане клупским Статутом у вези кандидовања за место Председника клуба – рекао је Радојичић.

300-grbb

Председник Изборне комисије навео је и разлоге због којих сматра да је Драган Џајић најбољи кандидат за функцију Председника црвено-белих.

– Позивам Звездаше да покажу своју лојалност према Црвеној звезди и чињеницу да су увек уз клуб, великим одзивом на изборима. Што више чланова буде гласало, то ће легитимитет новог Председника бити већи. Колику подршку има Драган Џајић најбоље се могло видети на утакмици против Војводине када су навијачи на северној трибини истакли транспарент „Џајић за Председника“ и тако јасно показали кога желе на месту првог човека на Маракани. Он је као играч и функционер освојио преко 30 трофеја и како на терену, тако и на месту Директора и Председника обележио је највећи део Звездине историје. Због свега тога, сматрам да заслужује велику подршку и надам се великој излазности Звездаша – закључио је Радојичић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

2 comments

marko дец 16, 2012 at 14:53

Ponovo pravimo farsu, od izbora! Pa ljudi imamo JEDNOG kandidata! :facepalm:
– I posle ce nas ponovo „sprdati“ po novinama…
– Ali ako je domokratski, onda… :mrgreen:

Reply
sasa дец 16, 2012 at 11:25

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply

Leave a Comment