Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРепрезентацијаФудбал

Катић: „Жалићу се на одлуку УЕФА“

image (4)Помоћни тренер ФК Црвена звезда Предраг Катић одлучио је да на адресу УЕФА упути званичну, приватну, жалбу у вези казне од две и по године суспензије која му је изречена због инцидената по завршетку утакмице младих репрезентација Србије и Енглеске у Крушевцу.

„Жалићу се, то је сигурно. Такву одлуку сам донео после консултација са адвокатом. Испрва сам био у шоку јер знам да моје понашање у Крушевцу не заслужује казну која ми онемогућава да две и по године храним породицу. Дакле, у питању је моја егзистенција. Против мене није вођен поступак ни у ФСС, нити ме је на разговор позивала крушевачка полиција. Из снимака се види да на неколико места на терену покушавам да смирим ситуацију и да склоним неке играче од сукоба. Због свега тога сам и мислио да је грешка, у првом тренутку. У ФСС ће ових дана стићи образложење одлуке па ћу након тог увида поднети жалбу за коју верујем да ће имати сврхе јер заиста не знам шта су аргументи, нити мислим да их има. Уколико је жеља УЕФА и била да покаже оштрину и казни што већи број људи, онда не разумем зашто две и по године. По томе испада да сам ја започео све и да сам читаво време трајања инцидента био главни актер, а то је потпуна неистина. Зато ћу се жалити чим добијем образложење одлуке„,  каже Предраг Катић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Zeljko дец 17, 2012 at 23:08

Za vas koji ne znate a napadate Katic je jedan od najboljih omladinaca fk Crvena Zvezda igrao je zajedno sa Lukicem.
Kao i mnogi talentovani klinci nije imao srece da se dokopa prvog tima Zvezde.Mozda ne zasluzuje da sedi na klupi Zvezde ali zasto ga pljuvati jer za ono sto se desilo u Krusevcu on nije nista kriv.

Reply
Dejan CZ дец 17, 2012 at 23:15

Bravo druze. Stoji da ne treba mesati sport i politiku, ali kako bi u ovom trenutku reagovali Hrvati, siptari, Muslimani, bilo ko u svetu? Niko ga ne bi pljuvao, svi bi stali u njegovu odbranu. Da ga opravdaju koliko je moguce, a doduse lik nista nije kriv u slucaju Krusevac, ali Srbi nebi bili Srbi kada nebi kontrirali. Mi odmah moramo da osudjujemo

Reply
Dejan CZ дец 17, 2012 at 22:50

Eto sta su Srbi, sada pljujete po njemu, a bilo koji drugi narod bi mu u ovom trenutku dao podrsku. To je nazalost razlika izmedju hrvata i nas. Kako bi oni sada njega dizali u nebo,ali ne i mi Srbi. Bruka

Reply
Slobodan дец 17, 2012 at 19:08

Ovo je ona nula od covjeka VETAR NAM NIJE DOZVOLIO DA RAZVIJEMO NASU PAS IGRU….sram ga bilo i njega i onoga ko mu dade da dodje u Zvezdu!

Reply
Nemanja дец 17, 2012 at 18:58

Ko li je tebi mučeniče dozvolio da obučeš Zvezdinu trenerku!!?? :facepalm:

Reply

Leave a Comment