Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Нетачне информације наносе штету Звезди


image (2)Фудбалски клуб Црвена звезда реаговао је на бројне медијске натписе и инсинуације на тему финансијског извештаја односно пресека пословања.

Црвена звезда тражи, захтева, моли медије да престану са објављивањем нетачних или делимично тачних извештаја везаних за пословање клуба у последњих неколико година. У јавности се појављују информације које су истргнуте из контекста и самим тим стварају сасвим другачију слику, што је и те како лош медијски приступ. Таква слика наноси штету Црвеној звезди. Стога апелујемо да такав непрофесионализам појединаца мотивисан искључиво трком са конкурентима, а не неком злом намером према клубу, престане. Такав приступ није добар, посебно уколико се зна да ће Црвена звезда, односно људи из финансијског сектора јавности дати на увид извештај о пословању као што је и обећано. То ће се догодити до краја ове недеље и зато не треба журити јер се ради о подацима који не дозвољавају импровизацију и препричавање већ само тачност и суштину.

Повезане вести

2 comments

Anka дец 26, 2012 at 11:52

Ja neverujem ni usta sto trabunjaju jer im je cilj prodaja.. sve dok vi ne izadjete sa podacima i stanjem stvari i buducim planovima novinske prica o pojacanjima arapima kinezima i prethodnim malverzacijama u klubu me ne interesuju. Istinu znaju oni koji rade na tome…A svako ko se bavi nazovi bliskim saradnicima kluba i iznose podatke treba da se stide i da ih je sramota jer rade na stetu kluba i dezavuisu navijace koji veruju u sve sto vide i citaju!

Reply
n дец 25, 2012 at 17:18

http://www.sportal.rs/news.php?news=89719 S.Jovanovic ponovo u akciji ! :facepalm:

Reply

Leave a Comment