Moja Crvena Zvezda
РепрезентацијаФудбал

Lazović opet strelac

Darko Lazović

Darko Lazović, fudbaler Crvene zvezde, po drugi put je za redom, bio je strelac na meču mlade reprezntacije. I pre četri dana je bio strelac dva gola i asistent kod jednog. Ovoga puta rival je bio teži.

Reprezentacija Srbije U21 odigrala je danas u Novom Sadu prijateljsku utakmicu sa Ukrajnom i ostavila dosta dobar utisak, posebno u prvom poluvremenu. Rezultat na kraju 2-2.

Ređale su se šanse , pogađane stative, ali nije bilo gola u prvom poluvremenu. najbolju šansu u prvom delu je imao Stefan Šćepović na asistenciju Lazovića, ali je pogodio stativu sa samo četri metra.

U drugom poluvremenu, u 51. minutu, stižemo do prednosti golom Šćepovića, na asistenciju bivšeg igrača Crvene zvezde Filipa Đuričića. Nešto kasnije, u 56. Ukrajinci preko Katrušova postižu lep pogodak iskosa sa 14 metara. Pritiskala je naša reprezentacija i to se isplatilo pogotkom Lazovića u 72. minutu. Dobio je loptu na levoj strani i iz prve šutirao po zemlji u dalji ugao, za novu prednost Srbije. Opet je prednost trajala kratko i već u 79. Pavlov ponovo donosi izjednačenje. Nikola Krčmarević je za samo deset minuta igre, uspeo da dobije dva žuta kartona i u 85. minutu ostavi našu reprezentaciju sa igračem manje.

Darko je odigrao celu utakmicu i to na poziciji levog krila. Možda je ova utakmica pokazala i Robertu Prosinčkom da može da računa na njega i na toj poziciji, posebno zbog činjenice da je Ognjen Koroman povredjen i neće igrati u Ivanjici.

Повезане вести

5 comments

Comments are closed.